Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be kell állítani a bios-ban a boot sorrendet, de fejbü most pontosabban nem megy, az F10 vagy F12 jó választás lehet.
A biosban first boot device megnevezést keress.

Más, Az FZR 1000-esnek mennyire kényelmes az ülése az FZ-hez képest? Van annyira jó, hogy érdemes rá áldoznom?
Mert ha nem akkor inkább kipárnázom a jelenlegit.
hááát, ha rám hallgatsz (csakis jóindulatból, és mert már én is rájöttem ), nem foglalkozol ilyenekkel.

előszőr is: mert sztem kifejezetten jól néz ki ez a tipúsú fzr.
másodszor is: rohadt sok pénzt bele lehet ölni a szépítkezésbe. :S most én is azt csinálgatom, próbálom minél olcsóbban megúszni, de már most túlléptem a tervezett összeget. nem nagy összegről van szó, de ezt is inkább költeném benzinre, meg gumira.. ;) szóval olyanra, ami konkrétan a motorozáshoz szükséges. pl pályanap. szóval inkább tedd félre a pénzed, és fizess be majd egy kakucsi napra, és legalább motorozunk majd egyet. ;)

a szépítkezés az én részemről is inkább a védelem a célja, nem pedig a csilli-villi. persze, az is fontos, dehát.. na.. érted.
mennyiert vallalnal el egy seggatalakitast?:) marmint az en 600-asom hatsojat kene atfaragni konkretan olyanra,mint a tied. az elejet nem kell bantani,max meghegeszteni a galamb okozta serulest.
altalaban van bootmenu. probald elinditasnal az F10, F12-t nyomni.hatha beugrik.
egyszerubb,ha leragasztod szigszalaggal...
Dehogy volt. Beraktam már a helyére, oda a szekrények mögé, nincs kedvem kicipelni, meg lassan én is nekilátok. Kábelezést kell megigazgatni, mert most lóg mindenütt, első guma csere, felni festés, teló olajcsere, lámpa átépítés xenonra, másik tükrök, ez most csak ami hirtelen eszembe jutott. Kipuffot is nézegetek, mert az a Sebringem ütött-kopott, meg nincs E betűje, és elég hangos is (nekem tecc, de a sünnek nem) Még lesz a farokrész átszabása, de az nagyobb lélegzetű.
Most megyek be táncolni asszonykához a suliba motorral. Nem épp kifejezetten jó az idő, de nem halálos...reméljük :) drukkoljatok, 20%-osak a Metzellerjeim
oksa. Motorozás volt? Vagy csak meló? Vagy kávé?
Nem, kösz, nekem van mindenben most.
Az a 2 rugó jó ár, én a 4-est nagykerben 2700+fa-ért kapom, a 2-est meg 1800+fa. (Kingston+2 adapter)
biztosan belehet faragni valahogyan mert olyan nincs ,hogy nem csak meg kel nézzni jol mert a fék tusko nem ugy van rögzitvel mint a miénken meg a tárcsa és eszt érdemes át vizsgálni nem aszt mondom ,hogy nem lehet csak azért elööbb jobb tisztában lenni vele mint utána örjöngeni
Neked kell? Valamelyik nap bemééék. A héten vagy jövőhéten meg megyek feléd.
Ha 4GB, akkor az már SDHC. Meg kell nézni, hogy amibe akarod, kezeli-e a HC kártyát (az újabbbak mind kezelik) Régi telefonba, naviba nem biztos, hogy megy.
Egyébként az átalakítós jó, mert több helyre is tudod használni.
Aha. Más,van 4gb 2000-ért most a printker-be. sd átalakítóval. az jó?
Sztem ez a kerékcsere nem nagy kaland. Biztos belemegy minden, legfeljebb másik távtartókat kell gyártani. Arra figyelj, ne legyen nagyon széles a felni, mert akkor a kerék vagy a lánckerék síkja nem lesz jó.
Most én is kérdeznék. Az r6 hátsó felnit a 18-as helyére be lehet-e rakni úgy mint a 17-es fzr-t. Mármint csak távtartó kell-e, vagy más is.
na talán meglesz találtam rola eszt aszt a kugliban na de azért kössz mindenkinek mivel mindenki segiteni akkart most már csak találjak egy floopyt és biztosan jó lesz mivel vagy 4 éve már hogy kidobáltam ha nem több
kell egy floppi, az tuti.
passz... sugóban nézd meg. (a windows súgójára, és nem a sugo motorsra gondolok, mégha erre a fórura az jobban is illik... )
és aszt a boot floppit hogy a rákomban csináljam hegeszem vagy mügyantábol
na itt is vagyok ez az valami ilyenröl vakeráltak a PC forumon is hogy kell neki egy boot floppi ha reggelig nem megy leviszem hozzád reggel indulok estére mire haza érsz a melobol én is ott leszek
nem minden régi optikiai meghajtóval lehet bútolni.
csinálj (ha még elindul) egy boot floppit (rendszer indító lemez)
azt be, bebútol, belököd a DVD-t, és elvileg setup indítás, és már megy.
ŐSzintén ezt utoljára w98-nál csináltam...
legvégső esetben fel kell rakni egy 98-at, és arra felmehet az xp...

vagy ha gondolod, hozd le Debrecenbe, megcsinálom neked.
Szerintem ez az: Bemásolom

Extra_Small_Windows_XP_USB_Flash_Edition_2
009

Nyelv: angol
Ez egy Pendrive-ról inditható XP
a RAM-ba telepíti fel magát, a wincsiket nem bántja, így sok mindenre lehet használni (adatmentés, particionálás stb.)

14 progi még található az XP alatt (Diskdirector, Totalcomander, Expressburn, PartDoctor, Opera, Expressburn, Checkdisk, Ghost, stb. ezeket is jól lehet hasznosítani)

az eredeti ez:
http://www.picamatic.com/view/...

Használati utasítás:

1. az "a" könyvtárban lévő progival formázod a pendrive-t
2. a "b" könyvtárban lévő progival XP alatt (grubinst_gui.exe) bootolhatóvá teszed a pendrive-t
3. a "c" könyvtárban lévő cuccot átmásolod a penre (csak azokat amelyeket a "c" .jpg mutat)

Kipróbáltam, használható, két perc alatt üzemképes az XP
Persze a BIOS-ban a bootolást állítani kell, (nekem ASUS P5B alaplapom van ahol csak az F8-at kel nyomogatni és ott lehet kiválasztani, hogy honnan bootoljon a gép)

gépigény: min. 512 ram, Windows NT/2K/XP
töltési sebesség: 3 - 3 Mb/s http://www.speedtest.net/resul...

Ha jól értelmezem Bios bootolást itt is kell állítani, plusssz min 512 ram
na mindegy most feladom mert elkel ugranom a tescoba egyik haverért most telozot majd visszanézek még majd kialakitom hósszú még az éjszaka
Keresgettem torrentek között, de most nem találom. Van olyan win amit ha pendivera másolsz működik vele a géped. Nem kell bootolgatni.
azoknak mindenképpen akkor biztosan megoldodik a gondom azért azoknak elismerem a tudásukat