Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma én is motort javítok, ha már mindenki Igaz, az enyém aktuálisabb, mert fűrész
Megszakadt a gyújtótrafó, ezért kézzel kell fát vágnom. Van vkinek 5lete, hol lehetne ilyet olcsón soppingolni? STIHL 020 AV
Ma én is leszedem az elemeket,megy a műanyagoshoz
elvittük "villanyszerelőhöz" Unokaöcsém MX1-es Gileráját ( 2T 125 ccm ) Gyújtást rendberakta(Trafó, meg alaplap csere), meg tájékoztatott, hogy össze-vissza van olvadva a kábelköteg, döglött a generátor és a gyári fesszab. (feszabról tudtam, ezért szereztem Gyulától másikat. Egyébként így már világos, hogy a jó fesszab miértnem akart tölteni a megfelelő egyenárammal. Ha nincs váltó a gen-ből, nincs a fesszabályzónak mit dolgozni) Úgyhogy, összerakjuk a mocit. Jól megy, nagyon szép a friss fényezéssel, és hátha így is kell v.kinek.
egyetértek veletek. tavasszal talán jobb lesz. És a hiteles dologban is jól döntöttél. !
egyetértek, szerintem is tavasszal javulni fog
amikor összetörtem a vasat én is gondolkodtam rajta ,hogy nem javitom hanem veszek egyet hitelre de szerintem jol döntöttem ,hogy nem vettem igaz igy maradt megint a vén öreg lány de legalább nincs rá hitel az is valami
még egy fél évet kell kibirni asztán talán javulni fog a helyzet nem a választás végett mondom amugy gondolom remélem igazam lesz
hát a ratyi matt feketénél mindenképp. Ha javul az anyagi helyzetem akkor marad is, elég jól megy, tetszetős :-)
a világos metál a gyári ugye ha jol látok akkor aval tényleg jobban néz ki
ez lesz az elsö lámpácskám ha majd én is nekilátok
énis nekiálltam :-) Visszaépítettem gyárira jól néz ki, remélem kapósabb lesz
jővőre tényleg csinálni kel egy találkozot az fzr brigádnak lássuk már ki mit farag a télen belöle
na milyen jó mindenki nekiált a vasnak milyen jó én már szerkezetileg kész lettem vele a törés ota még jó ,hogy összetörtem jővőhéten én is nekilátok a faragásának akkor én se maradjak már ki a jóbol
Az nem BMW ülés, csak egy kis Csepelé....
Szevasztok! Ma este elkezdtem szétszedni. Még nagyon az elején járok, de már alakul!
balaton füred a cél és akkor én ha megyek nekem hol lesz a motorozás élménye mert én ha itt elindulok akkor még be sem melegszika vas és ott vagyok majdnem vagy menjek szegedre és akkor lesz belöle motorozás is
A remény hal meg utoljára.
Gondolod, hogy kész lesz a motorod addig?
Ha a kis frézi egybe lesz, akkor ott a helyem 100%
It szóltok hozzá? Van még idő gondolkodni.
MOTOROZZ.HU ÉVADNYITÓ 2010.

Indulás: 2010-03-15 Indulási hely Otthonról
Érkezés: 2010-03-15 Úticél: Balatonfüred
Megtett út: 30 Nehézségi fok: 1
Várható utazósebesség: 50 Túra típusa: Kulturális program, találkozó
Szervező: Macko Túra azonosító: 3251

Részletek:
Kedves Motorozz.hu tagok!

A hagyományoknak megfelelően 2010-ben is megrendezésre kerül az ÉVADNYITÓ. Ahogy L11 mondta annak idején: hogy lássuk a fényt az alagút végén!

A 2008-as hatalmas létszámú menetoszlop biztosítását a jövőben sem tudjuk saját lehetőségeinkkel felvállalni, így megpróbálkozunk egy újfajta alternatívával, amely remélhetőleg mindenkinek meg fog felelni.

A találkozó helyszínére, a balatonfüredi Görög Faluba mindenki szervezett, de még könnyen kezelhető kis csoportokban jusson el. Amennyiben az időjárás mostoha lesz hozzánk, a messziről érkezők akár autóval vagy családostól is nyugodtan jöhetnek, hiszen a lényeg most is abban van, hogy legyünk minél többen!
A teljes, akár 1000-1200 motort is kényelmesen befogadó, teljesen burkolt parkoló csak a miénk lesz.

A programok:
- 1000 fős sörsátor büfével. Lesz egy alapmenü (pl. a szokásos gulyásleves, vagy pörkölt normális áron), illetve forró tea, utasoknak forralt bor, meg minden, amit az időjárás megkövetel. Reméljük, az ice tea lesz a legkelendőbb... :-)
- Hogy a közös motorozás öröme is meglegyen, tervezünk 3 eltérő hosszúságú és útburkolati minőségű körutat a Balaton-Felvidéken, illetve Tihanyba. Ezeket nem teljes biztosítással fogjuk megtenni, csupán a felvezetést tudjuk felkínálni. A túrák útvonalát az Évadnyitó közeledtével pontosan nyilvánosságra is hozzuk majd. Ezeket megpróbáljuk többször is lebonyolítani a nap folyamán, hogy ne kelljen mindenkinek egyszerre nyeregbe pattannia.
- No és természetesen a legfőbb program: örülés egymásnak és a 2010-es motoros szezonnak!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!
Hát ezen a középső képen tényleg ganéjjjul néz ki, így már 1értelmű, hogy vasbú van.
tudom persze 7 es jobb let volna de ha nincs majd legközelebb legyártjuk a 7 fokozatott ha megadja magát egy f,kerék
na itt vannak a képek

sajnos a két eredeti kép vhogy elveszett, amikor épp le volt bontva a motor, tehát az eredeti kokányfetett állapot.
Ő adamfzr. Azon a képen Én is ott lennék ha nem megy kampóra azelőtti nap a frézim. :(

Tartozik 20.000-el