Szevasztok! 3 hét múlva megy a motor a porfestőhöz, ill a váz meg a felnik, meg a lengőkar. Ha jól tudom, akkor a vázat le tudom majd venni a blokkról, szóval alátámasztok a blokknak, leveszem az elejét, meg a lengőkart, aztán leemelem a vázat. Milyen súly van egy 3HE-s vázában?
Hali Csontkovács! A hőmérő menet feletti része 20mm, átmérője 36mm. De szerintem nincs jelentősége, mert ha motorkód szerint tudnak adni hozzá, az tuti jó bele. Amit néztem a boltban egy hosszú pálcást annak laposabb feje volt...
Sziasztok!
Létezik hogy az első telókba 3.9dl olaj megy bele?A leírásban ez szerepel.A minősége pedig 10W.Ezt az olajat pedig túramotorokhoz írják.Hmm...,hát ez érdekes!Bár ez a gyári leírásban szerepel,akkor biztos úgy is van,de erősítsetek meg benne nehogy hülyeséget csináljak! Na megyek vissza GÁLYÁZNI! Üdv!
Bocsi csövi hogy folyamatosan zaklatlak , de ma jutottam el odáig hogy megnézzem mekkora helyem van az olajbeöntőnél, és hát rákellet döbbennem hogy nem túl nagy a hely, megkérhetnélek arra hogy megmérnéd nekem annak az olajhőmérőnek a pontos átmérőjét és magasságát? Mert nem vagyok benne biztos hogy be tudom ott csavarni!
Az alu nem is rozsdál Ha barna cucc van rajta, akkor az valamely vas felületről odakerült rozsda, ami befogta az alut. Az alu felső rétege az oxidtól porózus, és abba beszivárog a barna lé.
Csak tisztítsd kitartóan, esetleg rozsdaoldót neki, meg csiszolópapír meg bronzkefe.
Már persze ha tényleg alu a lengőkar, ebből, hogy "4JH" én nem tudom, de majd a szerelők megmondják.
Felmondok.
Lehet, hogy az enyém is vas ? Pedig nagyon alunak néz ki...
Erre is símán azt mondtam volna, ha nincs rajta rozsda.
Szegény kérdező előveszi a kardját, és beledől
Létezik hogy az első telókba 3.9dl olaj megy bele?A leírásban ez szerepel.A minősége pedig 10W.Ezt az olajat pedig túramotorokhoz írják.Hmm...,hát ez érdekes!Bár ez a gyári leírásban szerepel,akkor biztos úgy is van,de erősítsetek meg benne nehogy hülyeséget csináljak! Na megyek vissza GÁLYÁZNI! Üdv!
Ezt nem hiszi senki, fogadásokat kötnek, és elvesztik
Csak tisztítsd kitartóan, esetleg rozsdaoldót neki, meg csiszolópapír meg bronzkefe.
Már persze ha tényleg alu a lengőkar, ebből, hogy "4JH" én nem tudom, de majd a szerelők megmondják.