Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kész vissza az ipar engedéjt! ,
Szevasztok! 3 hét múlva megy a motor a porfestőhöz, ill a váz meg a felnik, meg a lengőkar. Ha jól tudom, akkor a vázat le tudom majd venni a blokkról, szóval alátámasztok a blokknak, leveszem az elejét, meg a lengőkart, aztán leemelem a vázat. Milyen súly van egy 3HE-s vázában?
Beégtem.(már megint az ezres járt a fejemben)
Felmondok.
igen az az ennyémel együtt fini alcsi
annak kéne lenni
Na, ezt se tudtam pl. Az enyim ezredes, 93-as, az alu?
FZR600R 4JH '94. Az összes 600-as FZR váza acél.
Ez mekkora Frézi, és milyen év?
Lehet, hogy az enyém is vas ? Pedig nagyon alunak néz ki...
Erre is símán azt mondtam volna, ha nincs rajta rozsda.
Tuti acél, az enyém is tavaly télen lett festve, mert beteg volt. Attó még polírozni lehet, csak kevésbé tartós
nem tartályos, de alul igen, a húzófokozati csillapítás állítható
Hát ez nagyon vasnak néz ki innen a távolból...viszont a teló az kis tartályos, gázos? mintha ott alul lenne az állítója....
sokakkal ellentétben nekem volt 4JH motorkódú motorom és nekem is rohadt rendesen, ezért lett kék
Hali Csontkovács! A hőmérő menet feletti része 20mm, átmérője 36mm. De szerintem nincs jelentősége, mert ha motorkód szerint tudnak adni hozzá, az tuti jó bele. Amit néztem a boltban egy hosszú pálcást annak laposabb feje volt...
De nagy az egyetértés

Szegény kérdező előveszi a kardját, és beledől
acél
Jóóóóóóóóóóóóóóreggelt. Cakás vagy?
Alumínium.Fényesítsd tovább.
Létezik.
Vas! Vagyis fém. Vagyis nem alu
Ja fzr250-ről van szó!Köszi
Sziasztok!
Létezik hogy az első telókba 3.9dl olaj megy bele?A leírásban ez szerepel.A minősége pedig 10W.Ezt az olajat pedig túramotorokhoz írják.Hmm...,hát ez érdekes!Bár ez a gyári leírásban szerepel,akkor biztos úgy is van,de erősítsetek meg benne nehogy hülyeséget csináljak! Na megyek vissza GÁLYÁZNI! Üdv!
Bocsi csövi hogy folyamatosan zaklatlak , de ma jutottam el odáig hogy megnézzem mekkora helyem van az olajbeöntőnél, és hát rákellet döbbennem hogy nem túl nagy a hely, megkérhetnélek arra hogy megmérnéd nekem annak az olajhőmérőnek a pontos átmérőjét és magasságát? Mert nem vagyok benne biztos hogy be tudom ott csavarni!
Nekem van annyira erős neodium mágnesem, ami fogja az alumíniumot
Ezt nem hiszi senki, fogadásokat kötnek, és elvesztik
Az alu nem is rozsdál Ha barna cucc van rajta, akkor az valamely vas felületről odakerült rozsda, ami befogta az alut. Az alu felső rétege az oxidtól porózus, és abba beszivárog a barna lé.
Csak tisztítsd kitartóan, esetleg rozsdaoldót neki, meg csiszolópapír meg bronzkefe.
Már persze ha tényleg alu a lengőkar, ebből, hogy "4JH" én nem tudom, de majd a szerelők megmondják.
mágnessel nézd meg...