Azért jó hogy vizes, mert így sokkal bonyolultabb lett... Egyébként hűtés ügyileg elég szarul álltak ezek a motorok. Vas henger meg miegymás, gyakran megszorultak. Azért a teszt még hátravan
sajna olyan programokat hasznalok,amik linux alatt nem futnak.a masik meg abszolute ismeretlen. a virtual box meg egy 1 giga memorias gepen gyotrelem:) tehat mard a jol bevalt winfos
vizhuteses csepel? ez a kemeny nem a dio eddig lattam 4 utemu vizhuteses simson sb51-et,de az uberkokany volt.ez egesz jol nez ki,le a kalappal.mukodik is?
Ha én megkapom ezt a vírust - bár elég durva védelem van fenn direktbe okosan - megkeresem és megb@szom azt aki csinálta...1.5 Terrabyte adat van a gépemen...
Az elején nem tudtam hogy féreg van a rendszerben,azt hittem hogy csak a vírusirtó sz@rakodik(volt már ilyen)azért tettem fel másikat.Régebben az AWG-t használtam,csak az Invitel adta a legális vírusirtót az internethez(ennyiért bőven beleférhetett nekik)és gondoltam kipróbálom.
A másikakat felrakva derült ki hogy valaki dolgozik a háttérben,ekkor szóltam a kollégámnak hogy innen már az Ő területe.
Lementett amit lehetett de addigra már eltűnt az adatok egy része.(semmi pótolhatatlan)
Rendet rakott és most működik megint.
(akinek meg nem tetszik a PC fórum annak )
Vírusos gépre már hiába telepítesz másik, harmadik, huszonkettedik víruskeresőt, az már nem segít. Ki kell venni a vinyót, és egy tiszta gépben leszkennelni. Így van esélyed.
Az AVG egyébként jó, azt használd, gyengusz gépet se fogja meg annyira, mint pl. a Norton.
Ez a jelenség még csak az első stáció.(pár napig ilyen)
Aztán indítás után egyszer csak minden rendben lesz és "megjavul" a rendszer,egész tűrhetően működik.
Használod,minden oké.Egyszer csak eltűnik a winchesterről néhány apróság.A vírusirtó teszi a dolgát,nem szól semmit(Vírus Buster,Inviteles ajándék)
Aztán eltűnnek nagyobb dolgok is.Gyanút fogva kihajítom a VB-t és felrakom az AWG-t hogy lát-e valamit.(nem akar működni rendesen ez sem)
A rohadék kiszúrja hogy keresik és kiszól a neten egy haverjának és az is belóg valahogy(a ZoneAlarm sem szólt semmit)
Összedolgozva időnként tükrözni kezdik a monitor képét és padlón hajtják a processzort hogy semmi sem akar működni,minden belassul.Közben(mint utóbb kiderült)a háttérben elkezdi törölni a másik winchesteremet.(két 80-as winyóm van,az egyik ketté van osztva,azon van a Windows is,a másik egyben van,azt kivégezték üresre)
Az Avast telepítése után az meglátta valamelyiket és törölt belőlük valamit,ekkor elkezdték összeborítani a másik winyót is.
Az adatok egy részét sikerült lementeni de sok minden odaveszett.
Újratelepítés lett a vége,mivel nem tudni hogy mi rejtőzhet még a takaró alatt.(a k.anyját annak aki ilyeneket csinál
van egy görkoris papaer aki ilyennel nyomja, meg a bringások is sokan hazsnálják, szerintem bizonyos bringássisakokra alapban van ilyen extra lehetőség.
Készen lett a műanyagozás!Nagyon ügyes volt a szaki!A két oldalelem javítása 4000,de a jobbos elem teljesen lecsó volt.Sikerült hővédőt is szerezni az elemekbe,hát ez mifelénk nem egyszerű!Szombaton viszem a fényezőhöz a cuccokat. Kész lesz a festés majd rakok fel képeket ha kíváncsiak vagytok rá.
Üdv! Joccakát! Holnap korán Gálya!
A másikakat felrakva derült ki hogy valaki dolgozik a háttérben,ekkor szóltam a kollégámnak hogy innen már az Ő területe.
Lementett amit lehetett de addigra már eltűnt az adatok egy része.(semmi pótolhatatlan)
Rendet rakott és most működik megint.
(akinek meg nem tetszik a PC fórum annak )
A felhasználó segíti minden esetben az életben maradását, úgy, hogy össze-viszza másolgat mindent
Az AVG egyébként jó, azt használd, gyengusz gépet se fogja meg annyira, mint pl. a Norton.
Aztán indítás után egyszer csak minden rendben lesz és "megjavul" a rendszer,egész tűrhetően működik.
Használod,minden oké.Egyszer csak eltűnik a winchesterről néhány apróság.A vírusirtó teszi a dolgát,nem szól semmit(Vírus Buster,Inviteles ajándék)
Aztán eltűnnek nagyobb dolgok is.Gyanút fogva kihajítom a VB-t és felrakom az AWG-t hogy lát-e valamit.(nem akar működni rendesen ez sem)
A rohadék kiszúrja hogy keresik és kiszól a neten egy haverjának és az is belóg valahogy(a ZoneAlarm sem szólt semmit)
Összedolgozva időnként tükrözni kezdik a monitor képét és padlón hajtják a processzort hogy semmi sem akar működni,minden belassul.Közben(mint utóbb kiderült)a háttérben elkezdi törölni a másik winchesteremet.(két 80-as winyóm van,az egyik ketté van osztva,azon van a Windows is,a másik egyben van,azt kivégezték üresre)
Az Avast telepítése után az meglátta valamelyiket és törölt belőlük valamit,ekkor elkezdték összeborítani a másik winyót is.
Az adatok egy részét sikerült lementeni de sok minden odaveszett.
Újratelepítés lett a vége,mivel nem tudni hogy mi rejtőzhet még a takaró alatt.(a k.anyját annak aki ilyeneket csinál
Üdv! Joccakát! Holnap korán Gálya!