Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van? Mindenki vírusos?
Azért jó hogy vizes, mert így sokkal bonyolultabb lett... Egyébként hűtés ügyileg elég szarul álltak ezek a motorok. Vas henger meg miegymás, gyakran megszorultak. Azért a teszt még hátravan
ok, frissítem az emlékezetét
jo mert dukko előtt még lesz egy kis meló rajta csak nem akartam hogy fémtisztán rohangáljon egy hónapig.de ezt mondtam neki.
aha, szólok neki. de úgy tudom van valami fényező aki "tartozik neki", lehet lebarterezi, de mindenképp jelentkezik, hogy mi lesz
fényezés
milyen célból? nem vagyok képben
mikor tudja lerakni ecséd a gépezetet?16.-át emlegetett
miért is jó, hogy vízessé tetted?
Működik a kis Csepel Eleinte azthittem nem fog, mert gravitációs a cirkuláció, de aztán elkezdett a hűtő is melegedni....
sajna olyan programokat hasznalok,amik linux alatt nem futnak.a masik meg abszolute ismeretlen. a virtual box meg egy 1 giga memorias gepen gyotrelem:) tehat mard a jol bevalt winfos
vizhuteses csepel? ez a kemeny nem a dio eddig lattam 4 utemu vizhuteses simson sb51-et,de az uberkokany volt.ez egesz jol nez ki,le a kalappal.mukodik is?
Ha én megkapom ezt a vírust - bár elég durva védelem van fenn direktbe okosan - megkeresem és megb@szom azt aki csinálta...1.5 Terrabyte adat van a gépemen...
De, csak jár az agy. Nézegettem a képeket, és nem tudom beleképzelni. De látod, keresem a felfogatót. kormányból kettő van.
Miért,nem akar jó lenni az eredeti elgondolás?
Az elején nem tudtam hogy féreg van a rendszerben,azt hittem hogy csak a vírusirtó sz@rakodik(volt már ilyen)azért tettem fel másikat.Régebben az AWG-t használtam,csak az Invitel adta a legális vírusirtót az internethez(ennyiért bőven beleférhetett nekik)és gondoltam kipróbálom.
A másikakat felrakva derült ki hogy valaki dolgozik a háttérben,ekkor szóltam a kollégámnak hogy innen már az Ő területe.
Lementett amit lehetett de addigra már eltűnt az adatok egy része.(semmi pótolhatatlan)
Rendet rakott és most működik megint.
(akinek meg nem tetszik a PC fórum annak )
Na úgy néz ki müxik rendesen. Nincs valakinek elfekvőben 1 csavaros kormánymagasítója? adok érte 1 cross kormányt.
A vírus nem küzd.
A felhasználó segíti minden esetben az életben maradását, úgy, hogy össze-viszza másolgat mindent
Vírusos gépre már hiába telepítesz másik, harmadik, huszonkettedik víruskeresőt, az már nem segít. Ki kell venni a vinyót, és egy tiszta gépben leszkennelni. Így van esélyed.
Az AVG egyébként jó, azt használd, gyengusz gépet se fogja meg annyira, mint pl. a Norton.
szemétség, de valljuk be igen érdeke hangzik teremteni valéami oylat ami szinte gondolkodik, és kűzd az életéért, mint mi a föld vírusa..
Kellett kérdeznem!
Ez a jelenség még csak az első stáció.(pár napig ilyen)
Aztán indítás után egyszer csak minden rendben lesz és "megjavul" a rendszer,egész tűrhetően működik.
Használod,minden oké.Egyszer csak eltűnik a winchesterről néhány apróság.A vírusirtó teszi a dolgát,nem szól semmit(Vírus Buster,Inviteles ajándék)
Aztán eltűnnek nagyobb dolgok is.Gyanút fogva kihajítom a VB-t és felrakom az AWG-t hogy lát-e valamit.(nem akar működni rendesen ez sem)
A rohadék kiszúrja hogy keresik és kiszól a neten egy haverjának és az is belóg valahogy(a ZoneAlarm sem szólt semmit)
Összedolgozva időnként tükrözni kezdik a monitor képét és padlón hajtják a processzort hogy semmi sem akar működni,minden belassul.Közben(mint utóbb kiderült)a háttérben elkezdi törölni a másik winchesteremet.(két 80-as winyóm van,az egyik ketté van osztva,azon van a Windows is,a másik egyben van,azt kivégezték üresre)
Az Avast telepítése után az meglátta valamelyiket és törölt belőlük valamit,ekkor elkezdték összeborítani a másik winyót is.
Az adatok egy részét sikerült lementeni de sok minden odaveszett.
Újratelepítés lett a vége,mivel nem tudni hogy mi rejtőzhet még a takaró alatt.(a k.anyját annak aki ilyeneket csinál
van egy görkoris papaer aki ilyennel nyomja, meg a bringások is sokan hazsnálják, szerintem bizonyos bringássisakokra alapban van ilyen extra lehetőség.
Készen lett a műanyagozás!Nagyon ügyes volt a szaki!A két oldalelem javítása 4000,de a jobbos elem teljesen lecsó volt.Sikerült hővédőt is szerezni az elemekbe,hát ez mifelénk nem egyszerű!Szombaton viszem a fényezőhöz a cuccokat. Kész lesz a festés majd rakok fel képeket ha kíváncsiak vagytok rá.
Üdv! Joccakát! Holnap korán Gálya!