Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egy kis fáziskésésben vagyok! Bocsi!
Jól látom a képen hogy az olajbetöltő kupak helyére van betekerve a hőmérő?Melyik típust választotad,kellett valamit átalakítani?
Én is vakúni akarok!
Szia! Fel kellene hívnod Őket, és motorkód alapján tudják megrendelni. Nekem 1FN a motorkódom, egy hét volt mire megjött a boltba. Rövid érzékelős, mert van alatta blokk alkatrész, kuplung talán, ezért nem tud belelógni az olajba. Ami ráfröcsög, gondolom azt méri. Nem próbáltam még ki, tegnap este tekertem bele, mai is nemrég értem haza...de szerintem nincs nagy jelentősége mit mutat. Annyit írnak, hogy ha eléri az olaj a 80 fokot, akkor már lehet adagolni neki a naftát bátran...
Köszi!Ezen belül tudnál nekem segíteni még annyit hogy melyik kell az enyémhez?Nem igazodok ki semelyiken mert se FZR-t se pedig méretet nem találok?
Ma begurultam vele zuglóba és a hangja se az igazi...nagyon kotyog valami belül. Meg csörög-zörög...tavaszig még talán kibírja de belül lesz valami gond szerintem. Tavaszig már marad így, jövőre majd költök rá megint egy pár száz ezret...
attól függ milyen állat.
Dehogynem tetszik.
Sőt!
Látom,még megy is mint az állat
Biztos hogy valami nem gömbölyű! Az enyém normális használat mellet,a Mecseken sem ment 5 fölé.Hangsúlyozom normális fordulaton,nem16000-en!Pedíg hagyni szoktam alapjáraton addíg ketyegni,amíg a vízhőfok el nem éri az üzemit.
mosán eskü visszavonom az iwiw bejelölést....
nemteccik a motorom?
Köszi már megleltem!
260? ja, saját óra szerint, könnyű hátszélben, hűvös párás időben elképzelhető, persze bebújva.
A 3,6 is hihető, könnyű és ügyes pilótával, bár ezt házilag nehéz mérni. Volt kezemben ilyen kis hordozható gyorsulásmérő, azzal esetleg, de volt vagy 20 000 Ft. Ha látnék olcsóbban, vennék 1et.
Sztem sok ez a fogyi, normál motorozós tempóban az 1000res nem kér ennyit. Lehet, hogy túl "dús"-ra van állítva a motorod, hogy ezzel is nyerjen esetleg pár lovacskát, de a fogyi meg elszáll. Nem fekete kormos a kipufogód? a gyertyák milyenek?
sajat meres, ora szerint 3HE 240. a szerelo azt mondta 10 folott van mindegyi khengerben a kompresszio,szelepek be voltak allitva. attetellel lehetseges sztem. hangsulyoznam,ora szerint!
14 liter a tank maga.kb 4 liternel kell athajtani tartalekra.szoval ha normalon van,es nem veszi a gazt,akor kb 4 ltier van meg benne.ami azt jelenti,h 10/1.42=7. ami telen sztem nem oylan rossz!
nemreg linkeltem be az fzrclub oldalarol a pdf-eket.abban benne van ez is.senki nem olvassa azt az odlalt?:)
Hali, Csontkovács. A Bázis motornál vettem a hőmérőt most akciós, bár így sem túl ócsó....6200 Ft.
http://www.bazismotor.eu/170/2...
eddig én 2 kilót mentem vele. eccer fölőtornászom 220 fölé. Csak, hogy énekelhessek... 220 felett észresemveszed sallallalaaaa
tudom tudom. Erotikus a hangom. (Bassza az emberek fülét)
260. bocs.
órába 160 van az ürgének az tuti. A 3,6 sec-et meg aszongya a márkatársai mondták fenn egy ilyen internetese +beszélős oldalon. Netes kat. adat szerint 246-ot lehet vele menni. Állítólag. Nagyon ez most kizsírozott szakadékba hátszéllel lett-e mérve... Azt nem tudom.
Szia csövi! Had kérdezzem meg hogy honnan rendelted ezt?Netről?jó lenne nekem is ilyen olajhőfokmérő!Pontos hőfokot mutat?Mennyibe került?Ha egy linket tudnál küldeni hogy honnan rendelted azt megköszönném!:D
óra szerint biztos :-)
Utánanéztem,még a legerősebb 94-95ös szériák is 238.2-t tudnak katalóg szerint!http://www.motorcyclespecs.co....