vagy pedig motorozz sokat... előbb utóbb hozzászoksz. ;)
hátsófékkel csinnyán kell bánni, mert megcsúszik. én ezért fékezek nagyon láujjal... ;) jövőre menjünk majd sokat pályára gyakorolni, seccperc alatt belejösz. ;) mindenki a saját módja szerint.
a tank combbal való szorítása alap, az asszonyt meg dobd le a hátsó ülésről, nem oda való.... :D vagy fogyjon le.. én is mindig ezt mondom a kicsikének...
meg vmi a valtasrol:a valtokar a labfejed kb kozepenel legyen,boven folotte,ahol a labujjaid kezdodnek.a labtarton joforman csak a sarkadnak kell lennie.igy sokkal konnyebb a valtas! ugyanez fekkarnal.igy nagyobb erot tudsz kifejteni a fekkarra, ergo jobban fekezel.en pl talppal szoktam,nem labujjal.
egy apro trukk:
kicsit szoritsd ossze a combjaiddal a tankot,igy a gerincedrol leveszed a sulyod nagy reszet. kevesbe faradsz el(csuklod,gerinced),illetve a fekezesnel se okoz tojastorest a tank:)
igen, tudom, műanyag alapú festékkel vonják be a fémet, és ráégetik. na valami ilyesmit olvastam a porszórásról.
de azt hiszem.. talán meg van a tökéletes megoldás. nem políroztatni fogom, nem is szintereztetni...., hanem eloxálni. Olyan lesz mint a gyári, szép, és tartósabb, mit akármi más. nem is drágább, mint a porszórás, de azt majd még megmondják szemlénél.
No, tegnap megvolt az első utunk asszonypajtással közösen. Nem mentünk sokat - kb. 60 km-t, de iszonyat jó volt. A nagy részét Ő is élvezte, bár mikor leszállt alig tudott menni Mondjuk hirtelen fékezésekkor az én golyóim is síkítottak, de hát ennyit el kell viselni A bukó továbbra is nagyon jó, a csizmát kezdem megszokni. Édesapám mondta, hogy nem lábujjal kell váltani, hanem bokából, így ma egész végig hazafelé ezt próbálgattam. Nem rossz, de a Pumába sokkal jobban tudtam váltani/vezetni. Remélem hamarosan megszokom...
az enyem muanyag tartalmu festekkel lett befujva.ugy nez ki,mintha egy vekony muanyag reteg boritana be az egesz vazat.nagoyn jol nez ki,es allitolag meg ved is.nem tom mennyibe kerulhetett,az elozo tulaj scinalta debrecenben, de allat,az tuti:)
na újabb ötlet a vázra.
Szerintetek megéri szinterezni? Én csak attól félek, h a kemencés eljárás alatt a magas hőmérséklettől deformálódik az alu váz...
de nyugtasson meg valaki, h hülye vagyok.
hát erre már én is gondoltam...
csak nincs semmi szerszámom hozzá, meg különösebben helyem se. Mindent beszerezni pedig majdnem annyi, mint ha valaki felpolírozná.. legalábbis most nekem egy 20-ast mondtak a kettőre. de ha meg van még a régi fúrógép valahol, akkor belekezdek.
na szevasztok!
Jó idő volt ma is.. motoroztam volna is... csak sajnos már darabokban van gép...
hozzákezdtem kromofágozni... hát mit ne mondjak.. pepecs egy meló. végeztem a lengőkar felével, és be vagyok már állva, mint a 100-as szög.
De az eredmény valami katasztrófa.
Ezért örülnék, ha valaki mondana egy telefonszámot, ahol vállalnak polírozást. Festeni nem akarom az aluminiumot, viszont az eloxált réteg néhol már teljesen lejött... (ezért volt valószínüleg parasztsprével lefújva.
Szóval ha valaki tud egy polírozót újpest környékén, esetleg 13-15. ker vagy akár keszin, fóton, az legyen szíves megadni nekem az elérhetőséget.
Másik trükk: Ne fékezz !