Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mo. legnagyobb területen működő energiaszolgáltatója
Hálám üldözni fog! Utol ne érjen!
Az ott egy fehér Ducato?
Szerintem így sokkal stabilabb és biztonságosabb a kanyarban.
A blokk is sokkal csendesebb lett.
3
Tudnál nekem gyári alapjárati keverékcsavar értéket mondani? Jól gondolom hogy ez is 2,5?
Tényleg brutál lehet így kipufogó dob nélkül... sztem nem is akarj ennél nagyobbat.
Na hazaért a sárga. Maradt a dupla lámpa, csak megtréfált Ábrus a dupla hátsó kerékkel. Gyönyörűűűűűűűűűűűűűű hangja van. Bocs ha beferdült a kép.
Az ország fele ? Akkor vagy a t-onlájnál vagy, vagy a munkanélküliekkel foglalkozó hivatalban
magyarország bő fele ügyfelünk, rengeteg ilyen van. De, nem lehet sajnos... harapnak érte.
ezeket suttyomban nem publikálhatod? Mi anno az ügyfélszolgálatos csajnak külön felhívtuk a figyelmét arra, hogy ha vicces levél jön, azt kötelessége megosztani velünk
Csak óvatosan, nehogy valaki a két fény között akarjon elmenni
kollegák itt nálunk nagyon jó idő van most is lágy déli szél és 11 fok asziszem elmegyek egy kicsit gurulni az éjszakába
Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
Két stoppos cigány megállítja.
A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok
hátra beszállnak.
Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit
kerülve a kamion beleborul az árokba.
A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok
szanaszét, a két cigány közöttük, és a lovas kocsit vezető paraszt
bácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
Rászól :
- Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
- De jó, hogy magához tért, jöjjön, inkább segítsen, mert kettő már kikelt.
És ezt ismeritek? Polisor Géza, gumisműhely....
http://www.keptelenseg.hu/kept...
Szegény kettőötvenesek' én azon gondolkoztam, hogy menjek-e most vagy se...de inkább nem..sötétbe nem szeretek, meg úticél sincs és az úgy nem az igazi
Máma vót ebédre sültkrumpli
Kibaszás
Én is gurultam
! keréken, meg hűtött az ellenszél is ,mert nincs fülke a trakin.
A homok mint olyan hideg volt, de nem csúszott.
Ez is érdekes 60 ló ha van benne, és hogy viszi a vetőgépet.
A motor meg duplája, de avval nem vetnék.
60 mura ló vs. 140 paripa.
Na háj, megjöttem
Jó idő volt, 13-14 fok, napsütés. Csalóka azért, mert az aszfalt viszont hideg, az első körforgalomban csúszott a hátsóm vagy 10 centit, utána óvatosabb duhaj voltam Egy-két rövidebb egyenesben meghúztam úgy 180-ig, de csak azért, hogy az itt olvasgató 250-es kollégákat bosszantsam
Amúgy jó volt, de ez az idő már nem való motorozni, főleg az ilyen hobbimotorosnak, mint én. A taták a szimóval azért járhatnak be a tanyáról, arra elég ez meleg.