nincs semmi különös a csizmában történő váltással. 1-2 km mire megszokod, hogy már nem mélyed bele a váltókar a lábfejedbe és utána a sima cipős téma lesz fura.
Igazán szépséges csizma gondoltam, hogy valami hasonlóról lehet szó. Nem mindig az a fontos, hogy az asszony mit szeretne, bár mondom én ezt, aki a párszázezres tartozás fejében is iPod Touch-t vesz a párjának, mert tudja, hogy azt szeretne születés napjára...ezek a nők
Amúgy, tudom, hogy a használt dolgokat nem mindenki "szereti" de itt a SportMotoron vannak egészen jó dolgok az apróba, még csizma is, még SIDI is
Nekem az asszony turkálta angol bálásban az összes bőrgúnyánkat,még sportgatyát is talált piros színben,csak 46-os,nekem kicsi.De van feketében olyan vastag is,páncélnak is jó!A csizmám nekem is Lidl gazdaságos, de van nekem is surranóm csak az nem mutat jól.A bukónk meg Helmets,nem márkás,de elmegy.
Szóval ezért nincs még mindig motoroscsizmám.
Idén az asszonynak vettünk normális sisakot ,nadrágot,kabátot,kapott Royal Zsoltitól egy Probiker motoroscipőt ottjártunkkor(mert Zsolti csizmatulajdonos lett)
Karácsonyra meg lapostévét szeretne,úgyhogy megint nem lesz csizmám.
De egyszer biztosan.
Royal Zsoltinak is van csizmája,láttam.(színes meg csizma de nem Sidi)
Mivel én 89-ben kezdtem motorozni segédmotorral(nagyRomet),akkoriban kezdtek megjelenni nyugatról a "komolyabb" gépek és a hozzá passzoló motorosruhák.(beégtek a márkanevek-feliratok az agyunkba)
Mivel én is a csóringer csapathoz tartoztam,esélyem sem volt normálisabb motorra-ruhára.Az elején piacos műbőr kabát,surranó,farmer és igazi motoroskesztyű volt a felszerelés.Később az ETZ-s Jáwás időkben már volt szegecses motoros fazonú rocker kabátom is.
A haverjaim dettó ilyesmiben nyomták mert pénz az ott sem volt.
Természetesen már 11-12 évesen eldőlt hogy milyen szerkóban fogunk motorozni ha egyszer odaérünk az igazi "nagyvashoz"
2001-ben vettem meg az első igazi(mostani)Bering cordura kabátomat -nadrágomat-kesztyűmet.
Többre nem volt pénzem(akkor az egész volt~120e) és itt le is ragadt a folyamat.
Természetesen egyik sem olyan termék amit annak idején elképzeltem magamnak,mert ugye az idő és a fejlődés nem állt meg,hol vannak már azok a kemény merev bőrszerkók.
DE CSIZMÁT MÉG VENNEM KELL!
ÉS OLYAN NEVŰT MÉG LEHET KAPNI!
ÉS EBBŐL NEM ENGEDEK!
A haverom is ezt vallotta tizenakárhány évig,de pár éve eladta a lelkét a gazdaságosságnak és vett egy nevenincs túracsizmát.(nem is érdemelné meg)
Akkor 14 éves koromban eldőlt hogy a motoroscsizma itt látható 2:04mp-nél: http://www.youtube.com/watch?v...
Kiváncsi lennék ábrus erre a SIDI-s dologra, de megmaradok abba, hogy ez Nálad olyan dolog mint amit én elhatároztam magamba kispöcsként, egyszer lesz egy saját motorom. 21 éves koromra valóra vált az álom - mertcsakazértis.
Én erről a bukóról és erről a csizmáról úgy gondolom, hogy azért ez már véd is, nem pacsker meg bézbólsapi. Ennyi pénzért meg igazán nem mondhatjátok drágának. Ennyit megér az életünk.
Pont ideeső helyzet, haver valami csoda bmw motorral ment a körforgalomba, megcsúszott valamin és hát pont aznap nem a rendes csizmája volt rajta, hanem sima cipő... ez volt nagyjából 1-1,5 hónapja. Már tanul újra járni a srác...szóval ez meg ilyen dolog, de nehogy már én prédikáljak a nulla tapasztalatommal és az 5 km-t használt csimmámmal
Bagoly, Te hogyan vezetsz csizmába? Mert kb. Neked van csizmád egyedül Válság van, nincs mit tenni
Hát igen, mi fürdőgatyában jártunk ETZ-vel a Tiszára, persze papucsban. Érdekes, akkor ez nem tűnt akkora ökörségnek, mint ma.
Pedig akkor a 250-es ETZ volt a legnagyobb motor, amit az átlagnép meg tudott venni. Emléxem, az én tárcsafékesem újonan 27500 volt, kb 7 havi fizetése anyámnak...
Én, mikor elkezdtem 86-ban a 250 ETZ-vel, akkor még nem volt divat a motoros szerkó. Nem is láttunk akkor még olyat, csak a MOTORRAD címlapján, amit egy haver kukázott valahol (venni itt azt se lehetett) Pólóban meg gatyában nyomtuk nyáron.
Emlékeztek még (az öregebbje) az alföldi papucsra? Én abban nyomtam sőt, ma is van még egy, csak ma már nem mertem benne elmenni motorozni az 1000ressel, mert megbotránkozott volna rajta mindenki
én már sokfélét használtam de mindegyik frankon összetudja szórni a hátsó felnit én nem km e szóktam minden indulásnál megnézzem mivel sokáig nem tart rápillantani és ha ugy látom kell akkor adok neki de mindenki gondolom másra esküszik nálam sosem száraz a lánc mert inkább mosom mint vegyek láncot az olcsóbb
helló én motoros börzen szereztem minden cumot pl sisak az új volt. 50000 ft kértek kis alku es megúsztam 20000 es 2 doboz sörért .Most nov 21 van a Nepligetbe Devils börze .
Na BAKKER én jobb ha meg sem szÓlalok!Magasszárú Reebok,+1 két részes bélelt anorák!A motoros göncökhöz semmi köze!A bukó az jóóó!De azt is a mocihoz kaptam,mák hogy pont jó a méret. De sebaj!Talán még ebben az évszázadban veszek cuccokat!Én szívesen vennék használtat is,de sajna 2méter vagyok és nem találok semmit!Na és persze nem occsók ezek
jobb, csak akkor nem volt annyi pénz rá. Akkor éppen 85 volt a SIDI, ez meg talán 60.
Ne kezdjetek burzsujozni , akkor gazdag voltam és mivel a pályán elébe megyünk a sérülésnek botorság ócska cuccban kockáztatni. Ugyanez igaz utcán is, de nyilván nincs mindenkinek ennyi pénze védőfelszerelésre. Bár akkor én pl nem motoroznék. Mondom én, ne kezdje senki az észt osztani
Én különleges eset vagyok mert nálam nem a bokámnak van rá szüksége.(arra bármelyik más márka is jó lenne)
Nálam más baj van.(nem a lábamban hanem ott legfelül)
Amúgy, tudom, hogy a használt dolgokat nem mindenki "szereti" de itt a SportMotoron vannak egészen jó dolgok az apróba, még csizma is, még SIDI is
Idén az asszonynak vettünk normális sisakot ,nadrágot,kabátot,kapott Royal Zsoltitól egy Probiker motoroscipőt ottjártunkkor(mert Zsolti csizmatulajdonos lett)
Karácsonyra meg lapostévét szeretne,úgyhogy megint nem lesz csizmám.
De egyszer biztosan.
Mivel én 89-ben kezdtem motorozni segédmotorral(nagyRomet),akkoriban kezdtek megjelenni nyugatról a "komolyabb" gépek és a hozzá passzoló motorosruhák.(beégtek a márkanevek-feliratok az agyunkba)
Mivel én is a csóringer csapathoz tartoztam,esélyem sem volt normálisabb motorra-ruhára.Az elején piacos műbőr kabát,surranó,farmer és igazi motoroskesztyű volt a felszerelés.Később az ETZ-s Jáwás időkben már volt szegecses motoros fazonú rocker kabátom is.
A haverjaim dettó ilyesmiben nyomták mert pénz az ott sem volt.
Természetesen már 11-12 évesen eldőlt hogy milyen szerkóban fogunk motorozni ha egyszer odaérünk az igazi "nagyvashoz"
2001-ben vettem meg az első igazi(mostani)Bering cordura kabátomat -nadrágomat-kesztyűmet.
Többre nem volt pénzem(akkor az egész volt~120e) és itt le is ragadt a folyamat.
Természetesen egyik sem olyan termék amit annak idején elképzeltem magamnak,mert ugye az idő és a fejlődés nem állt meg,hol vannak már azok a kemény merev bőrszerkók.
DE CSIZMÁT MÉG VENNEM KELL!
ÉS OLYAN NEVŰT MÉG LEHET KAPNI!
ÉS EBBŐL NEM ENGEDEK!
A haverom is ezt vallotta tizenakárhány évig,de pár éve eladta a lelkét a gazdaságosságnak és vett egy nevenincs túracsizmát.(nem is érdemelné meg)
Akkor 14 éves koromban eldőlt hogy a motoroscsizma itt látható 2:04mp-nél:
http://www.youtube.com/watch?v...
Én erről a bukóról és erről a csizmáról úgy gondolom, hogy azért ez már véd is, nem pacsker meg bézbólsapi. Ennyi pénzért meg igazán nem mondhatjátok drágának. Ennyit megér az életünk.
Pont ideeső helyzet, haver valami csoda bmw motorral ment a körforgalomba, megcsúszott valamin és hát pont aznap nem a rendes csizmája volt rajta, hanem sima cipő... ez volt nagyjából 1-1,5 hónapja. Már tanul újra járni a srác...szóval ez meg ilyen dolog, de nehogy már én prédikáljak a nulla tapasztalatommal és az 5 km-t használt csimmámmal
Bagoly, Te hogyan vezetsz csizmába? Mert kb. Neked van csizmád egyedül Válság van, nincs mit tenni
Pedig akkor a 250-es ETZ volt a legnagyobb motor, amit az átlagnép meg tudott venni. Emléxem, az én tárcsafékesem újonan 27500 volt, kb 7 havi fizetése anyámnak...
Emlékeztek még (az öregebbje) az alföldi papucsra? Én abban nyomtam sőt, ma is van még egy, csak ma már nem mertem benne elmenni motorozni az 1000ressel, mert megbotránkozott volna rajta mindenki
Ne kezdjetek burzsujozni , akkor gazdag voltam és mivel a pályán elébe megyünk a sérülésnek botorság ócska cuccban kockáztatni. Ugyanez igaz utcán is, de nyilván nincs mindenkinek ennyi pénze védőfelszerelésre. Bár akkor én pl nem motoroznék. Mondom én, ne kezdje senki az észt osztani
Nálam más baj van.(nem a lábamban hanem ott legfelül)