Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma pl. panaszokkal foglalkoztam.
Volt 1 ... annyi cifra káronkodást 1 4/4-es oldalon én ég nem láttam.
Öltözök és megyek gurulni. Rohadt jó idő van.
Mit?
motorozni?
Dógozok !
Na mi van mindenki motorozik? Megyek akkor árpát vetni.
)igyexem
Zsóti te hülye vagy!
A medve, az oroszlán és a disznó találkozik.

A medve azt mondja: Ha én ordítok az egész erdő remeg a félelemtől.

Az azt mondja az oroszlán: Ha én ordítok az egész dzsungel retteg.

Mire a disznó: Ez semmi... ha én köhögök már az egész világ összeszarja magát.
Vigyázzatok a sertés influenziával. Már a 100 holdas pagonyba is híre ment. És szemléltetik a védőoltás elmaradási tünetét.
Mond neki, hogy ha egy kis huzatot kap, feldől. Kipóckolva meg akkora helyet foglal mint a többi. A zöld sárga színű szig. szalag meg nem mutat jó összképet a tv-vel. Tudom hogy jó kezekben van, csak irígykedem picit. Hallod van káosz. Az összes szoba tele. Anyámék, gyerekek. dédpapa. Vagyunk egy sárga tállal.
Basszus tudom de nehéz vele megértetni.(nekem nem hiányzik)
Tavaszra rendben lesz a géped és mehetsz Te is.Addig meg megspórolod a benzin árát.
Mi is kerültünk::::::::: Vizidudu
Majd holnap kerülök helyetted is egyet vagy csinálok valami jó kis onboard felvételt...
Mi is most értünk haza. Van zsivaj. Én csak néz em a motorokat.
Utána már nem volt kedvem visszamenni a motorért Elfáradtam így péntek délutánra, inkább ledöglöttem otthon a net mellé...
Megnéztem, ahogy megbeszéltük, holnap jó idő lesz, és nem lesz eső. Motorozás tehát szombatra halasztva
Úúú olyanom nekem is volt recézett műanyag vastag talpal mindig abba rohangáltam ha sár vagy hó volt
Én az első komolyabb motorom (250 peregyes) karácsonyra vettem, atyai segítséggel és persze rögtön motorozni kellett a hóban. Akkortájt lehetett kapni ilyen pufi hótaposó csizmát, alpina volt ráírva. Metálkék, vastag talpal. Na azzal érdekes volt váltani...
A vadállatok.... Csizma van, csak kilikadt a talpa. De javítható. Ruha is van. Lekezelve telel. Sajnos. Süt a nap. Én meg lassan indulok a nagy fehér bálnával a körútra. És csorgatom a nyálam a szélvédő mögül hogy mennyi motoros örül még a jóidőnek. És iszok egy kávét szentesi fórumtársunkal, aki valószínű motorral fog jönni.
nekem is van csizmam!pont olyan,mitn a tied:) amugy vki itt mondta mar elottem,a sebessegvalto karral kell mahinalni.feljebb kell rakni,igy befer ala a csizma orra.
hivatalosan parszaz km utan+ minden eso utan. en amikor ramjon,kb 3-500km-kent. allitolag a teflonnal nincs jobb.en utalom,mert ragad,es dzsuvas lesz.sima,atlatszo olajos lancsprayt hasznalok.tiszta marad a lanc,es meg vedve is van.latszik,ahogy pezseg a lancon:) ennek hatranya,h vekony,es csopog le rola,mikor felmelegszik.a csempen jol mutat a fekete folt
tudjuk,a szomszed gyereknek olyanja volt:)
osszetevesztettemnekem caberg justissimom van.ne ma GT,mert arra mar nem volt love,pedig oylat szerettem volna:) de ahogy elolvastam,nem tudom mi a kulonbseg a V2 es a justissimo kozott. es hogy ez a semmi miert kerul 14.000Ftba?!?!?!
jobb.
De azért 106 centin mikor full HD-ban nézel valamit, és kis házimozi is mellédübög. Az nem rossz.
Xbox360-al kombinálva meg kifejezetten qva jó.
lapostévé... semmi értelme Nekem is van, de már nem vennék, ha nem lenne , persze most szegénység van. Bár jobb, mint a lapostetű