Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is sok,én is sajnálom rá a pénzt.(de előbb-utóbb akkor is lesz)
Nekem sem ártana, de marad a jó likas csimma, meg a bakkkkkancs. Javítattni még mindig olcsóbb. Meg ugye motor nélkül mi értelme. Ahogy a súly gyarapodás megindult, kétséges hogy a ruha kabija is be fog.e érni.
aszt hiszem most én sem veszek csimát nekem is drága
Ez nekem még leárazva is sok. Persze annak is igaza van, aki azt mondja, a bokánk megér ennyit, de akkor is. Inkább költök gumira.
nem az a lényeg ,hogy miben villogunk a motoron mint sok ilyen disz motoros azon versengnek melyiknek van drágább ruhája meg vassa!voltam sok helyen és eszt látom sajna hanem a lényeg valami akkármi csak védjen meg az a lényeg én is szeretnék eszt aszt de van egy cipőm ami protektoros a probikerben vettem mert akciós volt akkor van egy wintex nadrágom az meg azért mert ausztriábol hozzták és 10 ropi volt protektorokel és ez szerintem nagyon jó ár volt akkor van egy textil téli kabátom amit a szomszéd ruhásnál turkáltam hála isten, hogy bele került a ruhakötegbe 2000 kemény forintért meg van egy nyári kabátom protektoros amit véletlenül vettem mert volt nálunk a balcsin egy motoros nap és ott árulták akciósan szóval a lényeg nem az ár hanem legyen valami rajtunk persze NE FARMER ! saját börömön tudom ,hogy nem jó
http://www.motorline.hu/index....

És most még le is van árazva.
Nekem is annyiba került.
Állíts a váltókaron, azt lehet.
Én vasúti surranóban nyomom a túrákat, a rövideket meg reebookban A surci nem szép, de elég jól tart, igazi bőr, és árban verhetetlen, mert kaptam ingyen
A télen veszek én is valami csizmát, mert így kinéznek maguk közül az eriggyes úrifiúk
És abban is boldogan feszítessz a motoron. Márha jó idő van és rá is érsz.
Bármikor vehettem volna tizenhuszonezerért és tudom hogy bármelyik jó lenne,bőven megfelelne a célnak.
Nem is sznob majomságból,hogy nekem nem felel meg az olcsóbb (karcos Grex sisakom van vagy 10 éve és az is kéne másik)csak tizenéves koromban eldőlt hogy olyan kell mert: (nemmondommeg)
Tehát vagy SIDI,vagy semmi.(azaz addig katonai surranó)
nekem csizmában is olyan váltani... nemtom.
Az én sisakom Arai Rx7... na eeezzz zajos.
de állítólag kurvajó minőség.
én a lidl-ből vettem, bőr, és 10 pénz volt 2 éve.
nekem bejött ez az egyszerű is.
Nekem nem ritka a 10 l....sajnos ezt mindenféleképp meg kell nézetnem. Lehet, hogy csak csörög az exup, de én azt szeretem ha minden klappol a mocin és a hangja is megér egy 5-öst Jövőre lesz rá vadiúj idom szett is. Talán a színe is más lesz...valami fasza gixeres, fehér alapon fekete minta...nemtom, eldől még. :) mármint nem a motor
Náluk itt van a soroksári úton, 3-as vili végállomásától 2 percre motorral. Busával 1 perce, frézivel 2-re

Én láttam rajta a tépőzárakat, nem azzal a részével van gond. Hanem a lábfejemmel, a lábujjas résszel. 1. alig tudom a váltó alá dugni 2. magasabban kéne lennie a lábfejemnek váltáskor, hogy rendesen betegye sebességbe. Többször váltottam el magam ez alatt a 10-15 km alatt.
orulok,h oromed leled benne, kicsit en is megkonynebbultem. az exuprol ne mtudok mit mondnai,az ilyen dolog.a avaro csorgesen kivul nem jelent gondot,legalabb is nekem ezt mondtak.
12bar? az majdnem egy uj motor nyomasa! szepen meg lett csinalva! a vezerlessel vigazni kell,egy fog elteres nagy bajt okozhat.mi mindig 3x ellenoriztuk,mielott osszeraktuk.sajnalom,h el lett barmolva.
nekem egyszer (nem rohog, valos, ora szerinti meres!) 168-at sikerult kihozni belole. de akkor mar hatszel,minden jatszott:)
a benzinfogyasztas nekem 6.5-8.5 kozott mozgott,kiveve,mikor szar volt,akkor a 10-et is benyelte. az egyik szerelo a fuvokakat gyanusan nagynak talalta,de elvileg egyezik a gyari konyv szerinti meretekkel. legalabb is ezt olvastuk le rola.nincs otletem a fogyasztasra
26 a buko? 40-ert lattam legolcsobban! hol szerezted te ezt be ilyen olcson? v ez nem a kiveheto beleses verzio?

a csizmanal meg (en 3 het utan vettem eszre ) mindket oldalt van tepozar,es a merevsegen egy kicsit tudsz allitani:)
Hehe hát akkor öröklődik a dolog

Nagyon jól megy a motor amúgy Feri, csak ezt a hideget nagyon utálja. Szegénykém most is csörgött zörgött egész út alatt. Az exup-nak már rémes hangja van, jövőre tuti meg kell csináltatnom. Az egyik henger, ami nem is jött fel kompresszió terén se, valószínűleg megint csak csere. 9-en áll már mióta, a többi meg 12 körülre feljött...az valószínűleg az elállított vezérlés utáni indítgatás/próbálás miatt elhalt. Amúgy alapvetően nagyon jó. Az irdatlan benzinfogyasztást pedig még nem derítettem ki, majd ha lesz kess akkor megint elmegy Kawaszatiékhoz, nézzenek rá mi a következő UPDATE Te mennyit mentél végre vele? 140 volt eddig a legtöbb.
Én eleddig egy ilyenbe nyomtam. Most lett erre lecserélve. Ugyan nem SIDI, de a Pumánál jobb... Mondjuk iszonyatosan gázul váltottam benne, tiszta merev az egész csizma. Majd megszokom, csak sokat kell vezetni. Erről írogathatnátok pár novellát Nekem, ha valakinek épp van kedve/ideje egy pár sorra. Mármint arról, hogyan motorozzunk rendes csizmába jól...

A bukó valami isteni. Most gurultam egyet és nagyon pöpec. Kényelmes, csendes, a motort szinte nem is hallom benne, csak a szél susogását, de azt sem olyan vészesen mint az előző bukómba. Ami zavar továbbra is az a párásodás. Ennél a bukónál rugó állítja a plexit és nem tudom úgy beállítani, hogy a szél ne fújjon be a szememhez, de azért ne párásodjon. tudom, hogy 6-7 ezerért van matrica rá ami állítólag nem párásodik, de hát ha 26.000 volt a bukó nehogy már 6-7 ezret adjak ki egy matricára...

No mindegy. A lényeg, hogy a bukó nagyon jó, a napszemüveges shield pedig tényleg megszűri a sugarak jó részét. Az én szemem különösen "allergiás" a fényre, este nem nagyon tudok vezetni. De ebben, nagyon jól látok mindent és mégsem az van, hogy segg sötét, előre is 1m-t oldalra is 1m-t.
mekkora poen mar,ugyanebben a cuccban vezettem azt a kis motort:)
meg persze most a nagymotort is.ha meg veszel hozza egy star borkabatot,akkor teljesen osze fog teveszteni minket a gep
Isten éltessen.
Irigykedni szabad?
Én kb 20éve tervezem hogy veszek magamnak igazi motoros csizmát de azóta sajnálom rá a zsetont.
(gyerekes hülyeségből kifolyólag csak és kizárólag SIDI-t vagyok(lennék)hajlandó venni,az meg elég drága)De egyszer majd rászánom magam.
No, hamár hitelekről van szó, akkor el is dicsekszem (mert számomra 21 évesen ezek nagy dolgok, amiknek iszonyat mód tudok örülni-ergo nem lehurrogni...), hogy milyen szép és hasznos ajándékot vettem magamnak útószülinap gyanánt (júliusba volt, csak hát megcsúszott a dolog kicsit ) meg előkarácsonyi ajándék a családtól.

Caberg bukó
OutStars csimma
Köszi szépen! Megvizsgáljuk......................
Hello!
Az exup motorral van a baj. Általában ha lehúzod a csatiját akkor csinálja, de lehet, hogy elfáradt a szinkronmotorja.
Nekem a lombard hitel a kedvencem
A hiteled fedezetéül a lekötött betéted szolgál !
Magyarul: visszaadják a SAJÁT pénzed, és Te fizetsz utána kamatot! Zseniális!
Oké megvan.