Itthon leszek, ebéd után már nem kell mennem sehova.
Beugorhatunk a törzshelyemre, finom Segafredo kávé, Budweiser sör, ja kaja is van, ott szoktam menüt enni.
Hívjál, ha végeztél a dolgoddal ! A másik fórumon ott a számom, ha nem lenne meg.
neemmm. A karácsonyod legyen szép hitelből !
Az a menő.
utána meg. Nincsen ajándék a fa alatt (mondjuk fa sincs) azéé mert 2 éve karácsonykor emlékszem a 3000000 darabos GI joe puzzle barbibabára, aki villanyvasúton men körbe-körbe a 30 méteres fa körül ami alatt ottvolt a 7 hófehérke az 1 törpével..
Na azéé...
Hát igen, a fiataloknak nehéz ügy, ha a fatterék nem tudják őket megindítani legalább valami hajlékkal.
A ház még OK is, de ez a "vegyünkmindenthitelre" felfogás mindig kiakaszt. Illetve inkább csak sajnálom a becsapott nyomorultakat, mert tudom, hogy a kemény melójuk gyümölcsét a "pénzváltók" aratják le....
és akkor innentől 20 évig házragyűjtöttem volna?
ebben a házban nemlesz:
albérleti díj
szemétszállítási díj
gázdíj
vízdíj
közösköltség
egy albiban ezek vannak, és majd többre, de legalább annyira jön ki mint a törlesztő részlet. (átlag 58 e Ft /hó) Arról nem beszélve, hogy kocsi fűtött helyen lesz, csakúgy mint a motor, és nem lesz kitéve a vandáloknak, vagy tolvajoknak.
Ez a véleményen, habár tény, hogy pl. kocsit én sem vennék hitelre.
Inkább a sör maradjon... a hiteleknek kéne tudni ellenállni, az a probléma magva.
Egyszer el kell oda jutni, hogy felfogjuk, a hitel nem segítség, hanem kibaszás. A geci reklámok belehajtják az embert
kössz, nem. Ott az R1, azt alakítom vissza utcaira, hogy készítsek pár képet, hátha jobban kelendő lesz Van nekem is néhány hitelem, bevételem meg szerény. De van egy csomó jó ötletem a felvirágozásra . Ha meg egyszer újra motort veszek, akkor az R6 lesz
űberszopattyú Én nekiálltam a Transitunk izzítóinak. 1. megindult, de a célegyenesben szorult, hagytam; 2. eltört rögtön; 3. kicsit mozgott, de nem volt ígéretes; 4. is mozgott, de nem erőltettem.
Ja igen, megnéztem, a 3. jó, 1. és 2. bele kijött , 4. egyben maradt, de döglött.
Mivel a kocsinak mennie kell, így nem fér bele egy esetleges hengerfej leszerelés, ha úgy törik el, hogy beesik vagy éppen a munkaütemben katapultálná... majd ha lesz mégegy, akkor ez pihenhet
Egy kalappal a bulihoz.
picsába...
vajon ez pénzben mit fog jelenteni?
ha felmegy 40-50 rongyra, én már biztos nem fogom tudni fenntartani.
lakáshitel, kocsi fenntartás, személyi hitel, sör.... áhhhh
6 kategória lesz. a 600-as a 4-esbe fog esni.
van még 101kw-180kw, meg a 180 feletti
ez gondolom elsődlegesen kocsi, de így fogják a motort is ha jól csalódom.
Engem most áttettek B1-be,16700ft. lesz jövőre.De 2011-től meg teljesítmény alapú lesz a bizti is,én még beleférek a 35-70 KW-os sávba,de akinek 600-a,vagy nagyobb gépe van,az már a legfelsőbb sávba fog esni!
hát igen erröl beszéltem a hétvégén szerzet alkatrészeimhez fűzve van egy kicsi ár arány érték akkor a szomszéd faluban van egy csávo ki jár ausztriába multkor hozzot egy honda 750 VFR 90 es annyi volt vele ,hogy az elsö lámpa töröt volt meg a f. idom és ennyi meg persze esztétikai sérülés mint minden mocin persze papir nélkül de alkatrésznek jó ha valakinek olyan van és 35 ropit adot az egész vasért
Beugorhatunk a törzshelyemre, finom Segafredo kávé, Budweiser sör, ja kaja is van, ott szoktam menüt enni.
Hívjál, ha végeztél a dolgoddal ! A másik fórumon ott a számom, ha nem lenne meg.