Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár aki kíváncsi hamar megörexik és ronda ráncos lesz
kösz az infokat.
szerintem nagyon ottvan így kereklámpával is.
retró, de mégis modern. Jóóóóóó !
hol vetted a gépedet? nagyon ismerős a felni...
na itt van amit tegnap kértettek kicsit csúnya kicsit koszos de az enyém a festést nenézzétek mert csak javitval let egyenlöre föleg a farkon a piros, meg a tankon meg az oldalán, meg a fekete is szóval egyenlöre ütött kopot szegény de majd lesz szebb napja is
viszont írja : kerosene
gondolom inkább a petróleumra gondol, mint a kerozinra.
To protect rubber O/X-rings, never use steam, thinner, or such volatile
solvents as gasoline or benzine...
hogy megvédd az o/x gyűrűket, sose használj gőzt, hígítót, vagy olyan illékony oldószert mint a gázolaj, vagy benzin...
namost az van rajta?
igen?
a gasoline az benzint jelent, szerintem ez van rajta
mért tesztelted ,hogy törik a motorja szegény zsolti
de te már hozzásegitettél a társadalom javulásához egy ajándék müszerfalal talán igy mostmár javulás lesz nálunk is
hát a balt lehet azért nem kaptam mert megtetszet neki és gondolta megtartsa tudjon mit fogni
a did dobozának hátulján rajta van, hogy nem szabad gázolajjal...
Ha más nem naked bike lesz. Oldal thermoval.
Mentem keresztelőre. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁmen. Tyúkleves, pöri, meg rántott hús.
happy tree friends
Kererss rá gooogle-ban.
Nem herdáljuk el a Chryslert
Biztos velem van a baj de én ezt nem tudtam végignézni.
Royal Zsoltinak kellene komplett idomgarnitúra lehetőleg ingyen(vagy Chryslert adna érte)mert a mostani törik mint a ropi
Mi nem vagyunk jóléti társadalom.
És balt mér nem?
(ki a szállító?)
Ja és a gumikat 1-3 euro ért dobálják csak ne foglalja a helyet ott kint ( jó kis drága magyarország én igy szeretlek
Jó üzlet ausztriábol most hozzták 2 trafot kábelestül ,pipástol,egy szinte uj dupla gázbowdent ,egy kuplung munkahengert ,egy exup servomotort, (MINDEN ZSIR ÁLLAPOTU)a kis ezreshez mindezt 3 ezerért jól olvasátok 3 EZERÉRT , , , NA A KÉRDEM ÉN MENNYI IS AZ ALAKTRÉSZ HOZZÁJUK NÁLUNK MEG KINT ( JA ÉS MAJDNEM KIFELEJTETTEM MÉG EGY JOBB KORMÁNY CSUTKÁT IS KAPTAM EBBEN A KOMOLY ÁRBAN
Elég beteg, de jóóó.
ha kell megvan a happy tree friends mindhárom dvd-je...