azért nincs kép mert szegény igy nem érdemli meg hogy lekatintsam tiszta gitt meg javitás már mint a karosszéria szerkezetileg kész és jó lett de csúnya szegénykém meg vissza került egyenlöre a régi 2 lámpás fejidom is mert az ott porosodott a padláson eddig
emberek én meg most értem haza már izzot bennem a vér elkelet mennem csapatni 8 fok van nálunk most beöltöztem és franko idő volt csak csúszot mint egy állat nem birtam az erővel jelenetem a balcsipart üres mint a pénztárcám most lenne ám hely fürdeni na alényeg nagyon jó volt csak hideg az aszfalt sajna
de nee... a parafinolajról akarok hallani. Azt faterom ingyér szerezné. A gáozalaj a Berlingoba szoktam tölteni, a petrót meg meg kell venni. Tényeleg... tegnap tankoltam 8 hónap után a berlingóba. Baszottul szarul esett az eddigi 200 huffos gázolja helyett a 280 huffos. Elzárták a srác csapját. Kapott a gépbe egy átfolyás mérőt. Azóta szar az élet.
majd szerzünk :-) A lényeg, hogy gázolajjal, petróleummal vagy lánctisztító sprével tisztítsad, töröld meg ronggyal és kis száradás után fújd be láncsprével
a DID lánc dobozán magyarul tudnivalók vannak csak kicsit elnyomtatták. " olajozás előtt törölje át a láncot para... olajjal, vagy egyéb láctisztító szerrel és alaposan száritsa meg"
parafin olaj lenne szerintetek?
a motorodat nem fényképezted még le? Láttuk szépen, láttuk törve. mosán érdekelne megint egyben is.
parafin olaj lenne szerintetek?
Tisztelt Mikupetya! Szia! Érdeklődnék,hogy postázást vállalsz-e? Ha netán sikerülne megnyernem,a férjemnek szeretném meglepetésnek a quadjába.Nagyon örülnék neki :)) Üdv! - daewoonexia
A vaterás akksi egyik kommentje
http://www.vatera.hu/akkumulat...