Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várjál lehet nem is fogja a film ja vagyis a memoria kártya mivel már nincs benne film
Képet kérünk, bizony. Alapvetően minden motor megérdemli a képet. A Tiéd pedig pláne megérdemli!
na eszt biztos ö is érezte ugy át jött a gépen akkor holnap ha nem esik csinálok valami képet rula oks
miazhogy nem érdemli meg! Dehogynem! Elvitt mostis téged, és vissza is hozott...
azért nincs kép mert szegény igy nem érdemli meg hogy lekatintsam tiszta gitt meg javitás már mint a karosszéria szerkezetileg kész és jó lett de csúnya szegénykém meg vissza került egyenlöre a régi 2 lámpás fejidom is mert az ott porosodott a padláson eddig
Csapolja meg a visszafolyó csövet, azt nem mérik többnyire
rakjál fel téligumit.
a motorodat nem fényképezted még le? Láttuk szépen, láttuk törve. mosán érdekelne megint egyben is.
emberek én meg most értem haza már izzot bennem a vér elkelet mennem csapatni 8 fok van nálunk most beöltöztem és franko idő volt csak csúszot mint egy állat nem birtam az erővel jelenetem a balcsipart üres mint a pénztárcám most lenne ám hely fürdeni na alényeg nagyon jó volt csak hideg az aszfalt sajna
de nee... a parafinolajról akarok hallani. Azt faterom ingyér szerezné. A gáozalaj a Berlingoba szoktam tölteni, a petrót meg meg kell venni. Tényeleg... tegnap tankoltam 8 hónap után a berlingóba. Baszottul szarul esett az eddigi 200 huffos gázolja helyett a 280 huffos. Elzárták a srác csapját. Kapott a gépbe egy átfolyás mérőt. Azóta szar az élet.
majd szerzünk :-) A lényeg, hogy gázolajjal, petróleummal vagy lánctisztító sprével tisztítsad, töröld meg ronggyal és kis száradás után fújd be láncsprével
bagoly! Paradicsompüré olaj nincsen. Vagy van?
paradicsompüré
a DID lánc dobozán magyarul tudnivalók vannak csak kicsit elnyomtatták. " olajozás előtt törölje át a láncot para... olajjal, vagy egyéb láctisztító szerrel és alaposan száritsa meg"
parafin olaj lenne szerintetek?
Mire azt a pár rönköt feldarabolod, megint tavasz lesz, mehecc motorozni
Ma felbringáztam a TV-toronyhoz megnéni milyen a pálya,és nagyon úgy fest a dolog vége a motorozásnak
Mekkora jófej némber lehet:

Tisztelt Mikupetya! Szia! Érdeklődnék,hogy postázást vállalsz-e? Ha netán sikerülne megnyernem,a férjemnek szeretném meglepetésnek a quadjába.Nagyon örülnék neki :)) Üdv! - daewoonexia

A vaterás akksi egyik kommentje
láttam ma a cora-ban 33%-os kénsavat. .. lehet vennem kellett volna. mostmár értem
Kiönti a régi löttyöt belőle,desztillált vízzel kiáztatja/mossa,aztán új friss savkeveréket kap,és egy alapos töltést.Talán rendbejön.
micsinál vele apukád, ha megszabad kérdezni? (hátha tudok mitkezdeni a 74 ah-s akummal. )
Az enyém 14ah-s,apám holnapra ígérte reparációját,most nincs keretem másikra,azért is csinálom az indítótápot,azzal csak elindul.
valakinek ócsó akku? (Asszem Gyula küzd most)
http://www.vatera.hu/akkumulat...
akkó vasárnap, csak elnéztem az előbb
hát szerintem jó lesz a műhelyed. Ha lesz időd beszélgethetünk is, vagy netalán nézelődhetek is. Persze csak ha van kedved kinyitni. :D