Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de akkor délelőtt beszéljünk, hogy hol találkozunk
hát jó. ;) akkor holnap kiveszek pár ruppót a bankból... :P kb pot amennyi marad.. mind neked adom. ;)
Én is attól féltem, de semmi. Nem csúszik a kuplung. Az autónál se...
Motor kuplungjánál valami jelenség?
ebéd után 1-2 óra felé. Vasárnap délelőtt 10 a műhelynél? az pont reggeli után ebéd előtt van, mindkettőnknek kb 20 perc kocsival
hm.. és mit jelent az a du.?
Én Metabondot raktam a motorba, és az autómba is.
Bordány közelebb lett volna, de te tudod.
sajnos még mindig DUGOT KERESEK FZR 250HEZ ALAPMÉRETEST:s KOMPLETTET! NEM TUD VALAKI ESETLEG?NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM A SEGITSÉGET!:$:d:d:d:dd
holnap du megyek be a megyerire meg a váci útra a fordhoz
és amúgy nem szoktál pestre járni egyáltalán? :D mert ha van valami dolgod errefelé, akkor azt is megbeszélhetjük.. csak sajnos én is dolgos ember vagyok,csak hétvége szabad nekem.
ok, megoldjuk
hát.. a gond, h 6ra érek haza... :) pénteken 5re.
de a számod meg van, úgyis hívlak, rendben? és megbesz
4-ig itt vagyok, vagy ha van értelme tovább (de nem szokott) mikorra érsz ide?
és hétköznap meddig vagytok nyitva?
nincs, de megoldjuk. mikor jönnél?
szombaton nyitva van a műhely? esetleg?
hívjál, Gödön van a műhely, ha itt vagyok elég eddig eljönni
NAJA.. NEKEM IS EZ JUTOTT ESZEMBE... :D

jut eszembe... felhívlak majd holnap körül, ok? de lehet még ma.

merre felé szoktál járni azon kívül, h váci vagy? :) én újpesti vagyok.
nyilván szeretnéd, hogy ne súrlódjon, hanem könnyen csússzon a kuplungod
folyékony gyűrűszett.
Használt, kopott motorok esetében az elveszett teljesítmény visszanyerése miatt.
persze, hogyne...
Nagyon csábítóan hangzik, de lehet csak reklámfogás.
erről mi a vélemény? shoxban lehet kapni. elég megkapó a szöveg, de általános sazbályként az él bennem, h nem jó semmilyen adalék...

"Ceramic Power Liquid motorápoló, a kenőanyagban elkeveredő a súrlódást csökkentő, felület kezelő adalék a kerámia utolérhetetlen tulajdonságaival.

A Ceramic Power Liquid az olajbetöltő nyílásán kerül a motorba és az egymáson elmozduló (súrlódó) felületeken fejti ki hatását. A Ceramic Power Liquid nem olaj adalék!

Működési mechanizmusa a következő: A motor belsejében fellépő nyomás és hő hatására megtapad a fémek felületén, és egy kerámia bevonatot hoz létre. Az így kapott réteg csökkenti a súrlódást, kijavítja az esetleges felületi egyenetlenségeket (sérüléseket-kopásokat). A kezelt felület jobban ellenáll a motorban fellépő nem optimális üzemállapotoknak (hideg indítás, olajhiányos állapotok).

Hatása: Csökkenő fogyasztás, mérséklődő károsanyag kibocsátás, kevesebb motorkopás, csendesebb motorjárás, alacsonyabb olajfogyasztás, magasabb kompressziós végnyomás, magasabb teljesítmény és akár 100. 000 Km-ig megmaradó hatás.

Az adalék két fő összetevőből áll: Szintetikus hordozóolaj és kerámia összetevők, amelyek 0.2 µ méretűek. A Ceramic Power Liquid minden típusú olajjal elkeveredik. Nem befolyásolja az olaj kenőképességét és viszkozitását. A kerámia szemcsék egymáshoz nem tapadnak, így nem képes az olajjáratokat elzárni, vagy szűkíteni.

Miért érdemes használni? Új motorok estén a kopások csökkentése és a motor jó állagának hosszantartó megőrzése miatt. Használt, kopott motorok esetében az elveszett teljesítmény visszanyerése miatt. A motor a kezelés után csendesebben fut, csökken az üzemanyag és olajfogyasztás, csökken az olajhőmérséklet és növekedik a teljesítmény. A kezelés hatása akár 100.000 Km-ig is megmarad.

Mikor érdemes használni: Az olajcsere alkalmával illetve az olajcserét követő 3.000 Km-en belül."
t-mobil 216 77 08