elvileg mar le van "beszelve":) egy makoi kirendeltseg le tudja vizsgaztatni gond nelkul. a lambdaszondahibas rav4 is jo ertekeket mutat a kezeik alatt
Hát mert benyomtad ide, abból gondoltam... vagy minden fórumba beraktad?
És ezek után mindenki minden fórumba minden aprót betesz? Gyorsan fog nőni a hozzászólás szám.
xuan apóca itt a kép a fékcuccról.
1. a megbeszélt csomag a megbeszélt árért
2. egy karikába hajlott fékkar, hogy lásd milyen van a 4JH-n, meg a 4JH főfékhenger. Erre is alkudhatunk
Jól van na, nem akarok én senkit meggyőzni, csak tanácsoltam...
tipikus fogyasztói szemlélet, hogy megveszem, tudom, hogy szar, de olcsó, és ha elromlik, veszek másikat, mert még így is belül vagyok a márkás árán...
Jöttök itt a kínai cipővel... nekem a goretex bakancsom 15 éve van meg, minden télen hordom, és most is olyan, mint az új - melyik óccó kici kinai bír ennyit ki? na mind1, ez nesszire vezetne, úgyhogy nem is folytatom.
Remélem, beválik a booster, és nem lesz igazam
neeeem,csak mar leutottem villamaron:)
amugy most nincs ra keret,masra kell a penz. a kocsinak lejar a zoldkartyaja par napon belul,es ki tudja mit kell rakolteni,h atrugdossak a vizsgan.lehet csak vizsgadijat,de nem ertek en ehhez keremkapcsojjaki:)
csak nehany dolog:
puma cipo birta 1 evig. marka nelkulit mar 3 eve hasznalom.
kingmax memoria birta 3 napot, noname,samsung koppincs 4 eve birja
kingston xpress! (asszem nincsmit hozzafuznom) nem ismerte fel az alaplap! betettem a kingmaxot melle,szo nelkul ment. (idoziteseit nem ismerte fel)
1 eve van kinai koppincs telefonom,de le nem cserelnem.(dual sim-es)
hyundai 182.000km-rel meg mindig megy,haverom golf 4-ese bekrepalt 60.000km utan.(azota 100.000-et ralocsolt,es fasza)
szoval nem mindig a markas a jobb. termeszetesen ezzel nem azt mondom,h csak nev nelkulit kell venni,de azert,h legyen egy jo csavarhuzom,nem biztos, hogy kiadok 10x annyit erte.
ezen a bikazon meg en is elgondolkodtam:))) a toltot is 6500-ert vettem,es tokeletesen mukodik.nem 12-ert,meg 24-ert,csak 6500-ert, 1 ev garival.
Adj már egy telefonszámot, és akkor felhívlak.
Most mentem éjszakára.
Hol hagytad a futóművet?(mert én nem találtam sehol)
De majd megoldódik ez is.
És ezek után mindenki minden fórumba minden aprót betesz? Gyorsan fog nőni a hozzászólás szám.
ELADÓ SISAK
-Jááááájj!
egy ötöst azé még feldobhatnál a főfékhengerért és akkor a görbe fékkar free elég sok kacatot meg kellett mozgatnom, hogy előtúrjam
Na mit mondasz?
Rendben, de ugye azt mondtad, h választhatok betétmárkát? :D ebc jobban tetszene. :P
Nem akarod hozzámvágni a felső munkahengert fékkarral együtt olcsóért, benne az árba? :D Tekintettel arra, h nem lesz túl sok petákom. ;)
1. a megbeszélt csomag a megbeszélt árért
2. egy karikába hajlott fékkar, hogy lásd milyen van a 4JH-n, meg a 4JH főfékhenger. Erre is alkudhatunk
tipikus fogyasztói szemlélet, hogy megveszem, tudom, hogy szar, de olcsó, és ha elromlik, veszek másikat, mert még így is belül vagyok a márkás árán...
Jöttök itt a kínai cipővel... nekem a goretex bakancsom 15 éve van meg, minden télen hordom, és most is olyan, mint az új - melyik óccó kici kinai bír ennyit ki? na mind1, ez nesszire vezetne, úgyhogy nem is folytatom.
Remélem, beválik a booster, és nem lesz igazam
amugy most nincs ra keret,masra kell a penz. a kocsinak lejar a zoldkartyaja par napon belul,es ki tudja mit kell rakolteni,h atrugdossak a vizsgan.lehet csak vizsgadijat,de nem ertek en ehhez keremkapcsojjaki:)
puma cipo birta 1 evig. marka nelkulit mar 3 eve hasznalom.
kingmax memoria birta 3 napot, noname,samsung koppincs 4 eve birja
kingston xpress! (asszem nincsmit hozzafuznom) nem ismerte fel az alaplap! betettem a kingmaxot melle,szo nelkul ment. (idoziteseit nem ismerte fel)
1 eve van kinai koppincs telefonom,de le nem cserelnem.(dual sim-es)
hyundai 182.000km-rel meg mindig megy,haverom golf 4-ese bekrepalt 60.000km utan.(azota 100.000-et ralocsolt,es fasza)
szoval nem mindig a markas a jobb. termeszetesen ezzel nem azt mondom,h csak nev nelkulit kell venni,de azert,h legyen egy jo csavarhuzom,nem biztos, hogy kiadok 10x annyit erte.
ezen a bikazon meg en is elgondolkodtam:))) a toltot is 6500-ert vettem,es tokeletesen mukodik.nem 12-ert,meg 24-ert,csak 6500-ert, 1 ev garival.