Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mentem a mecseken egy 100-at,most jöttem meg,de nálunk még elég sokan kihozták a gépeket.
részvétem. akkut fel lehet újítani? Nekem a kocsiba szaraxik. Alig akar indulni. Csak ez drágább. 20 pént egy 74AH-s akku.
Thomasom,gyári volt eddig,de túltöltött és szépen elfőzte az akkut,úgyhogy holnap viszem apámhoz savazni,hátha jó lesz.Csütörtökön már tologatni kellett hogy beinduljon,elég gáz volt.Most már a sajátom van benne,azzal nincs is baj!Plussz a generátor is leégett,voltak hibák!
ERREDI YA24RP - én nyertem

Most voltam gurulni egy kört - széna kellett a a cociknak - és egyetlen motorossal sem találkoztam ennyire hideg volna?
Na talán ezen jobban látszik.
nekem ilyen van a pótkulcson:
Silca Italy , a másik oldalon pedig ez: YH28RP
Nem tudom mennyire fog látszani a kulcs,ha jól olvastam akkor Silca,de itt a kép!
Nekem az jött le:
Ha nem eszel szépen, ezt vágom hozzád.
neked gyári volt a fesszab? Vizet prédikálsz és bort iszol? Azthittem neked saját gyártású van benne.
Akkor cseréltem ki a fesszabályzót,ott van zsolti kezében,de itthon derült ki hogy a generátor volt leégve,majd arról is teszek fel képet.
a kép címe az is lehetne:
Aztán a képet tedd majd fel vazeee....
Simán az van a képen...
Nekem eddig a Castrol Actevo nagyon bejött,3500 km. után 3 decit töltöttem utána,persze ez függ a motor állapotától is.
Végre te is megvagy!
Kérésed......
Bagoly,rajta van a villán a zsírzógomb is,de továbbra is nyikorog,le kell vennem az alsó alu himbát is,azt hittem az jó,de nem jött be.ha zsírozni kell akkor mindet be kell kenni.
Jók lettek,én is letöltöttem őket.Magadról miért nem tettél fel egyet?
hello!:D nincs valakinek alapméretes dugoja fzr 250hez? gyürüvel ?egy darab kéne!elöre is kösszi hi!
előre TRF-45501, hátra TRF-45502

helllo:d nincs valakinek fzr 250eshez egydarab komplett dugoja?:d alapméretes!gyüürrükkeelll!? fontos lenne !kösszi!
Ismerős arcok a fórumról...
Én is a Minit-nél próbálkoztam, de csak bambán néztek rám, még valami 2000 oldalas kulcsjegyzéket is előkotort a pult alól hátha abban talál ilyenfajta kulcsot, de aztán azt mondta, hogy reménytelen
Szia! Nekem tudtak másolni olyan kulcsot ami működik is!
Tesco-ban a Minit-nél!
Már próbáltam másoltatni, de mindenhonnan elküldtek olyan 10 perc tanakodás után, hogy ilyet ők nem tudnak csinálni... úgyhogy marad a zárcsere, amit már a moci megvétele óta tervezek, mert így elég veszélyes, sztem mostmár egy csavarhúzóval is beindulna a gép, annyira szét van kopva a zárja
Azt elfelejtettem, hogy olcsóbb kellene, lehetőleg amivel elöl is meg tudom emelni a vasat, és nem emelőszemes megoldás.