Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fennvannak a 2010-es KGFB adatok. lehet az alkuszokon keresztül kalkulálgatni. pl: netrisk.hu
fillérre ugyanazt számoltam mint az idei volt.
Most megint mé' basztatsz? Az a Te bajod, hogy szar a motorod!
hűha.. ferde lesz ez az éjszaka
Figyelemmel követte valaki a Csillag Születik-et? A Freestyle-os srác megint nagyon alakított!
nekem sem úgy alakul, csak itt 9M körüli kölcsön van. Kibakszott lakás és árfolyamváltozás de ahogy mondod, megoldjuk
Én már rég megvettem volna, de hacsak nem 300 ft-ér adod, akkor nincs rá pénzem sajnos nem úgy alakult az év vége ahogy terveztem, így rajtam maradt egy fél milliós kölcsön. Szóval a jövő év eleje igencsak szegény lesz, de megoldjuk Mindig megoldjuk
dzsónak kezdődik - törött autókat reparál
én motort szerelek - ennek a szezonnak vége
Fordokat javítok - ez az üzletág csak nemrég indult
fordítok - ez most nagyon szar
árulom a motorom - nem kell senkinek
de azért panaszra nincs okom, csokis danettet ettem
Mit melózól, hogy most kezdődik a szezon? Nekem most van vége Milyen ízű volt - vaníliás - csokoládés - karamellás - marcipános?
danett, csokis vagy milyen, má nem látom mert leesett a földre az üres edény
kezdődik a melós szezon esetleg hóágyúzhatnál is a környéken nekem má fönn a téligumi, meg lassan is megyek mióta én fizetem a benyát
Azért zavaróak a hírek, mert nem igazak...egy része legalábbis biztosan nem. Elferdítik a híreket...

Milyen Danone-t ettél? Az új pisztáciás nagyon fini lett
nem .ez a művháznál.körforgalmistát is láttam kezdődik a minusz 1-2
Nem. pont te ne tudnád, hogy a danett édesség? a bifidusz aktiregulárisz való a fogyókúrázósoknak, többet fosnak tőle
a körforgalomnál volt a baleset? reggel teli volt üveggel
fogyózol?
engem a hírek azért zavarnak, mert teljesen fölösleges információtkat közölnek. És természetesen csak rossz híreket. anyátokat!
Ja elfogyott a danettem
szerintem is jobb lenne csak már ideges se legyek aszt is megfogadtam híreket sem nézek de még is beülök a híradóra 30 kor kezdödik és kb 40 kor már kitudnám dobni a tv is
mintha az idegeskedés segítene... én már leszoktam róla régen
Reméljük, hogy ez megint egy olyan dolog mint a Hungária dugó adó...csak figyelem elterelés....
máma valaki halgata a híreket rajtam kivül ? ezek a szemetek jővőre 330-340 re emelik a benzint és nem a nyári szezonra akkora még több lesz ,hogy rohadnának már meg a k.... anyukat elég ideges vagyok
Tegyél rá egy jó hangos sportdobot, meg vegyél egy csendes zárt sisakot !
Akkor nem hallod, hogy nyikorog
Sziasztok tudna valaki segíteni nem igazán értem a szelephézag táblázatot.Hogy kell ezt nézni,vagy mit? Előre is kössz
Csuma! Tud valaki 400-as 89-es fzr genesis-re sportkipufogót? A gyári nonm csörög! Ha tudtok mennyibe fájna?
nekem ez nyilvánvaló volt azt hittem a többit is megkened
Sziasztok van 1 eladó motoremelőm még fzr 1000hez csináltattam,
Fzr eseknek 3000pengő ha érdekel valakit.
14.000-en pörgettem a kismoceszt és mégse kerültek elő sehonnan motorosok