Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek ezek közül melyik motoremelővel érdemes foglalkozni?
http://www.makler.hu/search_re...
Ez kínai és kisméter, igaz? Ezt nem fogja senkisem neked motorracserélni. Egyserüen egy 250-es fzr is 3x ennyit ér mint ez.
Egyébként nekem is ki lehet venni a kulcsot mikor jár a motor is. (legalább könnyebb nyitni a kaput, mert ugyanazon a kulcscsomón van mind2 kulcs) Másoltass kulcsot.
frostmercedes@citromail.hu
Üdv m van egy quadom eladó vagy csere ha valakit érdekel!
csere: sportmotor minden érdekel min 250cm3-tól.
Köszi Thomas007, de már hiloval bizniszelek ezügyben Igazából nekem a tank-és a csomagtartózárammal semmi gond sincs, viszont a gyújtáskapcsoló erősen beteg. Egyszer véletlenül kivertem a kulcsot a zárból menet közben 120as tempónál, még szerencse h el tudtam kapni(nem kis mutatvány volt ) Majdnem elkapott egy laza szívroham, hogy elhagyom a motorom egyetlen kulcsát...
a vaterán keress így erre: fzr600
12 e Ft mindenestől a zárszett.
inga az ndk úszóválogatottba volt. ebbe tű van.
azonkő állítani. legalábbis ismertem valakit aki hallott olyanról akinek az ismerőse tudott valami ilyen okosságot.
Értem. Esetleg akkor valami más ötlet. Hallottam olyat, hogy a karbiba van valami kis beállító okosság, valami inga talán, ami ha elállítódik akkor amiatt is fogyaszthat sokat.
az vezérel, nem szabályoz
dehogynem csak nem a benzint .
az exup nem szabályoz semmit
Hűűű de sokan írtatok. Szerelőnél - rendesnél - volt. Megvétel óta (május közepe) költöttem rá negyed millió forintot, tehát alapvetően nem hiszem, hogy nagyon nagy gond lenne vele. Ami eszembe jutott az az, hogy az exup iszonyatosan csörög, de mint az állat és lehet, hogy azzal van valami és állandóan kurvasok benzint ad a mocinak - ha jól tom az exup szelep szabályozza ezt (ez is...). De persze lehet f@szság...Kawasati-sok szervízelték, holnap iratom át a motort, lehet felhívom őket, hogy mi lehet az okosság...még nemtudom. Mindenesetre köszi a sok segítő kommentet, Ádám Te meg b@szódj meg pénzem?,
na akkor Tomikának van egy karikája felénk
majd megnézem, de talán a komplett fékfőhenger is megvan. Jövő héten válaszolok.
p071!
szóval, ha rendes szervízt keresel tudom ajánlani neked a pardit... (bár nem tudom merre laksz) suzuki szalon.. meg minden.. szóval talán kicsit drága, de rendes, és jól szerel. ;)
Vagy tudom ajánlani Attila haveromat, bár ő nem pesti gyerek, de rendes, az tuti. ;) meg olcsóbb, mint a pardi.
azért írtam, h akiben megbízik... :) bárhova én se tolnám be a cangát..
így lehet leszokatni az embereket, hogy összefogdossák az üveget.
Zárd el a benzincsapot.
v.színű karburátor állítás. Szerelő kell hozzá. (vagy kitartás, és szerszámok) Az essmotor ottvan neked viszonylag közel asszem...
Mivel nyilatkoztad, hogy nem értesz hozzá, én teljesen átnézetném, és kipróbáltatnám valakivel akinek volt, vagy van ilyen. Így a tutkó....
Hopppa, benéztenm a dátumot bocsi.......................
Alföldi Veterán Börze és az 50 éves mini jubileumi találkozója - Szolnok - Egyéb
Magyarország - Szolnok
2009.10.04. - 2009.10.04.
Szolnok, Cora-parkoló
Megy valaki?
tolta ő már
mert? :D
szerintem ezt a betoljás dolgot ne feszegesd