Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor ezt buktam... nincs véletlenül gyári fékkarod? :D
szia!
pesti vagy te is látom.. :) én a helyedben betolnám egy szerelőhöz télire, persze olyanhoz, akiben megbízol teljes mértékben, jól dolgozik, és nem ver át... ;) Az én motorom már ott van. úgyis szét kell szedni egységekre, a fémeket leápolom házilag, vagy homokszórratom+lakkoztatom őket.. (még nem döntöttem el), a műanyag idomokat azt viszont tuti házilag fújom le olcsóból, a többit amit kell meg beszerzem pl Bagoly uraságtól, és majd a szerelő megoldja a műhelyben.. ;) nekem se műhelyem, se szerszámom hozzákezdeni bármihez is a motoron... gyertyakulcsom van itthon, 1 kalapács, meg 10-es kulcs... :D

Meg használt motornál szerintem amúgy is szükséges szétszedni, így be tudsz nézni mindenhova, be tudsz zsírozni mindent, és legalább igényesen lesz összerakva a motorod nyárra, így önfeledten motorozhatsz a szezonban. ;)

fogyasztás sok mindentől függhet, én mint hozzá nem értő nem is merek ötleteket gyártani a problémára... :( látatlanul pláne nem. Merre felé laksz amúgy?
arról csak a jövő héten. A 4JH fékkar 4 fokozatban egy tárcsával állítható, mint az újabb gépeken.
hát gondoltam, h alulra passzolni fog...mivel a tiéden is fönn volt, és a nyereghez tartozik... :)
fönt viszont abban se vagyok biztos, hogy a 4jh-s gyári fékkar, meg munkahenger van rajta... na arról tudsz egy képet beszúrni esetleg? :D és akkor megtudnám, h az enyém milyen fékkar.
Valakinek valami értelmes ötlet a benzinzabálásra?
Helló hilo!
Éppen most nézem, hogy talán tőled tudnék a kis fzr-emhez zárszerkezetet szerezni, mivel az enyém már annyira kivan, hogy járó motor mellett is gond nélkül kihúzom és a gép pöfög tovább Megírnád nekem, hogy a cucc amit árulsz az jó-e az én 250R-embe is? Lehet privátban is ha gondolod- rena224@freemail.hu Előre is kössz!
vazze, ez idézet volt Ace Ventura állati nyomozótól
Nézem én a képet, de hol a picsa rajta?
tessék, seggem lessék
hát azoknak az áteresz csavaroknak a szögét... nemm ind1, h milyen szögben áll. de nyugi.. max beszerzek én hozzá, ha nem lesz jó.. decemberig meg lesz. ;)
Na lépek vár az asszony.Csao
hehehe
nézzed csak meg ezt: ez a forrása
Nem is így gondoltam.Csak ha már ilyen keveset tudtok róla akkor gondoltam adok egy kis ízelítőt .
nem kell aggódni, itt nem fog senki megsértődni, ez nem az a banda
Bocs ha félreértetted csak tájékoztató jelleggel raktam be.
milyen kételyek?
itt egy link csak a kételyek miatt:

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Vegh_Janos_
Honda_CBR_1000_RR_Superbike
biztos van, de többen nem tudják ki az a Jégh úr. Valami hűtős lehet...
nem ez volt a kérdés, leülhetsz, egyes alá . Adatlapodon Jégh Jana van , javítsad
A blokk is és a váz is le lesz festve télen mert a szezon előtt vettem és nem volt mindenre időm.De az idom attól még fölmegy.
és ha nem tennéd, hanem a blokkal kezdenél valamit? polír, fényezés, stb..
van aki nemtudja ki az a véghjana? lehet csak poénkodott
Köszi szépen. Már megvan az oldalidom is, de már csak jövőre rakom föl.