Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
A lakkozástól fényes lesz persze,csak megfelelően alá kell dolgozni.Ha nincs megfelelően aládolgozva,akkor könnyen
megpattan rajta.Ebből a szempontból is jó a homokszórás,mert ad neki tapadási felületet.Azt meg hogy elváltozik az alu színe,nem úgy kell elgondolni,hogy teljes sötét lesz.Csak az a réteg,ami gyárilag fel van polírozva,az bemattul.
Ja!Az email címem: steveefzr@gmail.com
Helló érdeklődnék hogy az fzr és az fz 250-es megegyezik? Mondjuk a hengerre, hengerfejre, dugókra gondolok és ha egyezik akkor neked van-e ilyened és mennyit kérsz érte. Előre is köszönöm a segítségedet. helló
e-mail címem: bjwatt22@citromail.hu
http://totalbike.hu/hirek/2009/10/27/subaru_wrx_ket_kere
ken/
erre már én is gondoltam, és steeve által leírt műhelyet már én is megtaláltam. ;)

Csak nekem azt mondták, h a homokolástól nem lesz szép az alu, sötétebb színe lesz, ha már leszóratod, akkor gyöngyözni kell, attól lesz szép fényes. Ha jól tudom.

Az én vázamon valami gagyi 2komponensű fekete fény van, amit ráadásul gányul fújtak fel rá, és a víztől lejön... de alatta kifigyel a szép alu. Ezért gondoltam arra, hogy ha már a víz leviszi a fényezést, akkor egy polírozástól tuti lejön minden, és tükörpolír lesz tőle a váz is.

És vajon ha a polírozott vázat lelakkozom, akkor tovább marad meg a fényessége?
hogyne... ;) remélem azok az áteresz csavarok jók lesznek, alulra biztos, de hogy felülre is...?

Azonkívül milyen betétek lesznek benne? ha megtudakolhatom.. :)
Szia!
Huh, köszi előszőr is, ha írhatok neked priviben, akkor lenne pár kérdésem.. ;) Nem tudom mennyire örülnének itt a többiek, ha offolok.
ezt nézzétek tökösök: a fék, a rozsdamentes leömlők, a rugóstag gáztatrtálya, az olajhűtő.. kurva élet a japók miket vehetnek rá.. kéen egy japánul beszélő span.
Szerintem is a legjobb és legtartósabb megoldás a homokszórás.
http://www.porfesto.hu/index.p...
Errő
l a helyről sok jót hallottam.Szépen dolgoznak,gyorsan és ami még fontos olcsón is.
Külön csövek, az áteresz csavarok megvannak, most kb. 10-15 fokosak lehetnek, ha befűtök akkor több igazából a féknyereghez illeszkednek, a szöget nemtudom.
Fékbetét van benne valami hulladék, de az eredeti ajánlat szerint a 35-ben van egy garnitúra új betét is.
Na kell?
Azt meg tudod mondani, hogyha a vázat meg a felniket homokszóratom, aztán lakkozom, akkor jól fog kinézni? Persze finom homokkal, hogy ne legyen a felület rücskös.
Helló mindenki!
Nekem van,ugyanis ez a szakmám.
Bár nem ebben dolgozok most,de emlékszem még
egy,s másra. Ha valami érdekel,csak szólj.
sztem emeltek... ;)

Más téma! Valakinek van tapasztalata otthoni fényezéssel, polírozással kapcsolatban? Esetleg újpest környékén tud valaki öreg szakit, vagy műhelyet, ahol olcsón políroznak vázat pl..?
en 100%, h 1800-at fizettem itt szegeden az okmanyirodaban.az elso feleves teljesitmenyadot meg nem kellett kifizetnem,mert kuldte az okiroda, h ki van vonva,ezert attol eltekintenek. bar ehhez hozzatartozik,h 2008 decemberben vontam ki.tehat az elso felevben nem volt forgalomban.a masodik feleves telj.adot viszont ki kellett fizetnem.
a biztositorol annyit tudok,h szartam le oket,nem szoltam,es nem kuldtek csekket.meg a mai napig nem jott toluk csekk:) gondolom kozbe mar rajottek vmire.bar lehet az okiroda szolt nekik,mert volt itt egy kirendeltseg,pont ettol a biztositotol.
a kivonas az esetemben hatarozatlan ideju ideiglenes forgalombol valo kivonas volt. a max 6 honapban egyet ertunk.lehet pesten mas a tarifa?v emeltek volna iden?
najó.. én belekavarodtam!
Szóval, nekem nem 1800 huf volt, hanem 2300 huf. Hol lehet 1800ért kivonatni?

2. ami biztos.. napra meg tudod határozni meddig akarod kivonatni, tehát ha azt mondod február 26-ig, akkor feb 27-én automatikusan visszaállítják forgalomba, csak a biztosítónak kell szólnod, mert segget vakarnak ott bent... :) de max fél évig lehet ideiglenesen.
Azonban ha előbb akarod a leírtnál visszahelyeztetni, akkor mégegyszer kell 2300-at fizetned. amúgy meg nem, és automatikusan visszaáll forgalomba a paripa.

3. a teljesítményadót is évre fizeted, ha jól tudom, de azt nem úszod meg, ha csak 1 napot is forgalomban van a motor a te neveden, akkor te fizeted arra az évre az egészet. akkor is, ha visszaáll mondjuk forgalomba a motor, és másnap eladod.. átírják.. akkor is te fizeted a teljesítmény adót.
termeszetesen, ki. a 6 honapot ertsd,maximum 6 honap.tehat te ideiglenesen kivonatod,es amikor ugy erzed,eleg,akkor becsattogsz az okmanyba,es szolsz,h jo volt,eleg volt,legyszi rakjatok vissza.es ok keszseggel visszarakjak.ar ugyanaz,1800Ft. csak kerdes,h 4 honapra megeri-e.mivel a sulyadot felevente kell fizetni,igyugy tudom azt mindenfelekepp ki kell fizetned,egyedul a negyed evi biztositasodat tudod semmisse tenni.
akár 2 napra is....
És ki lehet vonatni pl 4 hónapra is, vagycsak 6ra?
Bagoly!

Azért megkérdezem, hogy a fémfékcsövek azok két külön fékcsövek, vagy olyan, ami szétágazik? :)
És csak csövek vannak, vagy van hozzá olyan csatlakozó mizé is... nem tudom hogy hívják azt a kis valamit a csövek végén, amik csatlakoznak a nyeregre, meg a munkahengerre. Jah, és ha avnnak hány fokosan?
Nem lesz telócsre, úgyh valszeg a féknyereg mindenképpen kell majd.. ;) betétek milyenek vannak benne, ha jár hozzá?
az elso kepen tokre ugy nez ki,h a skoda alatt van meg a golf is.v tenyleg?
ezt en anno egyszeruen oldottam meg.igazolvany lerak,es viheti.elotte meg erdemes iratni egy papirt,h a probakor alatt keletkezett hibakert felelosseget vallal.ennyi. ha nem irja ala,v nem adja at az igazolvanyt,akkor kamu vasarlo. az meg okorseg,h ha ideadja,es epp igazoltatjak mi lesz. ma mar a jogsi is igazolvany,es az utlevelet is elfogadjak.
fenykurt:) sikerult atiratni?
1800 penz 6 honapra. ezalatt se sulyadot,se biztositast nem kell fizetni.viszont cserebe nem is motorozhatsz:)
Tegnap estefele mentem, már sötétedett. Kifele bécsi fele a hungárián, amikor a pirosnál előregurulván beáll mellém egy Kawasaki zx6r. Köszönünk egymásnak, megnézzük egymás gépét. No mondom magamba, csak nem kéne már "beégni", hogy úgy itt hagy a lámpánál, hogy észre se veszem, gondoltam dinamikusan indulok el. Több mint valószínű, hogy Ő meg azt gondolta, hmm, nem "égetem be" szegényt, lassan gurulok majd. Szóval viccesen nézett ki a fél milliós motor, a 3 milliós mellett, meg ahogy ott hagyja egyik a másikat a lámpánál Tuti azt gondolta utána, hogy a hülyéje mit gondol azon a kis rakétán
Tiszta szomszédok. Lenke néni hiányzik a végéről, hogy összegezze az erkölcsi tanúságot...
"Nem szabad inni vezetés közben. Hisz kilöttyenhet...."
Később volt valami balhé belőle(most mondja az asszony) mert amikor elmentem jött egy nő is(sejtem ki) és leordította a fejét az embernek valamint hárman könyörögtek neki hogy ne hívja ki a rendőröket mert akkor ugrik a jogsija(is) de a "boltos Katit" k.nem érdekelte a rimánkodás(folyamatosan részeg disznózott)majd bevágódott a kocsijába és eltépett rendőrért.
(aztán nem tudni mi lett mert az asszony sem lát mindent)
Francba.Kár hogy mennem kellett.