amúgy mikor futárkodtam, és felmerült az igény hogy ne basszon össze az első kerék, gyorsba kellett cselekedni: kivettem a skodából a lábtartógumit vagymit, az anyósülés elől, átfúrtam 4 helyen azt meg az elsősárvédő hátsó részét alul, és nagy alátétekkel felcsavaroztam. na onnantól az első keréktől semmi nem jött hátra. ha jól emlékszem hátulé is valami iszonyat undorító fúrós-drótos kókány műanyaglap lógott le, de király volt!
húzz az asszony hátsójára gumibugyit.
Még az is dekoratívabb lesz, mint a sárvédő hátra. (szerintem az már 90 környékén, mikor ezek a motorok első kilómétereiket futották is gázak voltak)
Én a helyedben valami egyedi dolgogal próbálkoznék (neked ez úgy is megy). Könnyű valamit rögzíteni a doboztartóra....
Holnapra jobb időt ígérnek a békák,talán lehet kicsit gurulni.Van valakinek eladó hátsó sárvédő lemeze,az a levehető toldalék,ami egy motoron sincs rajta!Legalábbis csak a gyári fotón láttam,sehol másutt.Nekem kéne egy olyan,mert a múltkori esős pörbölyi kiránduláson is elázott a hátsó ülés,meg az asszony popsija.Akinek van és eladó,még ma jelezze,mert holnap már szabadságon vagyok.Köszi!
Igen, én is erre jutottam a mély agymunkám következtében...általában nem kardművészek, de nekem elég ha az az 1 az, akivel én kerülök nézeteltérésbe...
Megúsztam, téma lezárva. Egy viperát pedig beszerzek a biztonság kedvéért...
Alig jön ki olaj,hiszen álló helyzetben a blokkban van,csak ha a szivattyú nyomja akkor ömlene,de persze üzemen kívül kell cserélni!Egy kis rongydarabot tettem alá,annyi elég volt.
aha... Azért pislogtam én, hogy. Ez ilyen kicsi?
Akkor a tiéd a nagy, nem az enyém kicsi. Mármint a nyomásmérő műszer.
Megérkezett, igen. Az oljahűtőbe kell majd betekerni valami másik csavar helyére.kérdés:
Mennyi olaj jön ki rajta ha kitekerem? Sok? Mert akkor halasztom a felszerelést az olajcsere időpontjáig.
Alapszinten megtanulhatod használni mert általában a cigánygyerek sem kardművész.Ezen kívül nem mindegyik olyan bátor gyerek hogy meri is használni az előhúzott bicskát(Te valószínűleg ilyenekkel futottál össze)
Olyan velem is esett meg hogy este hazafelé jövet edzésről megjegyzést tettek a hátizsákomra(mutazsd má mi van benne) mad nemleges válaszra előkerültek a bicskák.
Mivel ketten voltunk négyük ellen(ebből két bicskás)ezért nem nagyon ijedtünk meg a feladattól és megpróbáltuk szép szóval észre téríteni őket.
Mivel nagyon nyeregben érezték magukat ez nem használt semmit.
Ekkor rendőrt(és senkit)nem látva a környéken csak kicsatolódott a zsákom és megláthatták hogy minek a nyelei lógtak ki belőle.
Előhúzva a két Sai-t elég volt csak feltartani egy harci kiáltás keretében(mint az istenek) és eközben a partnerem diszkréten fejbecsapta az egyiket a kezében levő bottal(rajta volt a huzat tehát nem fájhatott annyira)
Egyből elszaladás lett a vége.
Viszont végig az járt a fejemben hogy tényleg fejbecsapnám a gyereket a Sai-jal ha az kell?(mert ha megsérül akkor én kerülök börtönbe basszus)
Mert sok év gyakorlás után(a társam bot és kardművész volt már akkor amikor elkezdtük)nem jelent gondot(lelkileg sem)konfrontálódni bárkivel,és én felfogom hogy mit teszek de Ő biztos hogy felfogta?És mi van akkor ha előkerül egy pisztoly?
Szóval jobb az ilyesmit elkerülni.(ha lehet,bár vannak szituációk amiben én sem mérlegelnék)
Basszus smile-t sem tudok kirakni és egy pici kockába kell gépelnem.
nekem az tul egyszeru:) oszinten szolva azt tervezem,h egy savallobol keszitek egy muszerfalat.mar megint elfelejtettem kinek,de vkinek olyan van,h ami nekem fekete,az neki arany szinu.na en oad akarok egy savallo lemezt,es a lemezen kikepzek + 3 helyet.(feszmero,nyomasmero,szivargyujto)csak a helyhianymiatt jol meg kell tervezni.meg most uj hobbit is talaltam,maketteket raok ossze.az elso mar felig kesz:)
Még az is dekoratívabb lesz, mint a sárvédő hátra. (szerintem az már 90 környékén, mikor ezek a motorok első kilómétereiket futották is gázak voltak)
Én a helyedben valami egyedi dolgogal próbálkoznék (neked ez úgy is megy). Könnyű valamit rögzíteni a doboztartóra....
Chrome alatt fut rendesen de ezen nincsenek se képek,se előzmények.
Valaki, aki ismeri az 1WG-s 400-as vázat, meg a régi yzf 750 vagy az fzr1000 fordított telóját... mondja már meg össze lehet-e őket szerelni? :)
najó.. én is azon vagyok, h nem hiszem... de azért hátha... a villahídakat is kicserélve, ha összemennek.
Vagy térjek be inkább egy bontóba, és nézzem meg?
Megúsztam, téma lezárva. Egy viperát pedig beszerzek a biztonság kedvéért...
És hozd a sárgát is :)
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM.
Akkor a tiéd a nagy, nem az enyém kicsi. Mármint a nyomásmérő műszer.
Megérkezett, igen. Az oljahűtőbe kell majd betekerni valami másik csavar helyére.kérdés:
Mennyi olaj jön ki rajta ha kitekerem? Sok? Mert akkor halasztom a felszerelést az olajcsere időpontjáig.
Olyan velem is esett meg hogy este hazafelé jövet edzésről megjegyzést tettek a hátizsákomra(mutazsd má mi van benne) mad nemleges válaszra előkerültek a bicskák.
Mivel ketten voltunk négyük ellen(ebből két bicskás)ezért nem nagyon ijedtünk meg a feladattól és megpróbáltuk szép szóval észre téríteni őket.
Mivel nagyon nyeregben érezték magukat ez nem használt semmit.
Ekkor rendőrt(és senkit)nem látva a környéken csak kicsatolódott a zsákom és megláthatták hogy minek a nyelei lógtak ki belőle.
Előhúzva a két Sai-t elég volt csak feltartani egy harci kiáltás keretében(mint az istenek) és eközben a partnerem diszkréten fejbecsapta az egyiket a kezében levő bottal(rajta volt a huzat tehát nem fájhatott annyira)
Egyből elszaladás lett a vége.
Viszont végig az járt a fejemben hogy tényleg fejbecsapnám a gyereket a Sai-jal ha az kell?(mert ha megsérül akkor én kerülök börtönbe basszus)
Mert sok év gyakorlás után(a társam bot és kardművész volt már akkor amikor elkezdtük)nem jelent gondot(lelkileg sem)konfrontálódni bárkivel,és én felfogom hogy mit teszek de Ő biztos hogy felfogta?És mi van akkor ha előkerül egy pisztoly?
Szóval jobb az ilyesmit elkerülni.(ha lehet,bár vannak szituációk amiben én sem mérlegelnék)
Basszus smile-t sem tudok kirakni és egy pici kockába kell gépelnem.