trabantom?:D soha:) ladaval kezdtem.ill. szuloke volt,es en is hasznaltam.msot jutottam el odaig,h onerobol vegyek egy autot.eddig mindig csak felesben tudtam.
de hogy a francba lehet gy pillanatnyi fogymerot felszerelni egy fzrre? milyen technikaval?karbira?v benzincsore?nagoyn erdekelne.
ok,szolj ha megvannak.nem mellesleg,lehet ehhez digitalis kijelzot is hozzaszerkeszteni,v csak mechanikusat?a kis hely miatt gondolkodom egy digitalison. amugy neked mi a 3. a muszerfalon? nymoasmero,feszmero,es x. x=?
Jó reggelit,tegnap volt néhány kisebb áramszünet,és bedöglött a cég szervere,most hozták helyre.Nem értem hogy az ország egyik legnagyobb,és világszerte híres élelmiszeripari (nem írom le a nevét,de Szegeden csak egy van)cégnek nem telik egy komolyabb szünetmentes tápra?Most már műkszik a rendszer,kész vannak a nyomásmérőkhöz gyártott hűtőcsavarok is,csinálom őket.
Én autovillamossági voltam, riasztókat, hifit, centrált szerelgettem, de lebontották a bérelt garázst a fejem felől, és váltottam néhány éve. Rokonszakma: társasházi közös képviselő
de hogy a francba lehet gy pillanatnyi fogymerot felszerelni egy fzrre? milyen technikaval?karbira?v benzincsore?nagoyn erdekelne.
Reggelt ma ne menjetek sehova, úgy fúj a szél még az álló motort is majdnem feldöntötte.
Írhatsz mailt is!
ott leírhatod mi érdekel, milyen méretben
Nekem van pár hengersorom, akár alapméretes is, valamint dugóim is vannak FZR 250-hez! De bármit tudok hozzá szerezni ha érdekel.