Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

francba.akkor megveszem a motorod,mar ugyis mindegy:DDD
már mindegy, ebből nem jössz ki jól, gazdag szülők gyereke
meg mielott felreerti vki,nem azert,mert burzsuj voltam,hanem mert a trabantba nem fertem be
trabantom?:D soha:) ladaval kezdtem.ill. szuloke volt,es en is hasznaltam.msot jutottam el odaig,h onerobol vegyek egy autot.eddig mindig csak felesben tudtam.
de hogy a francba lehet gy pillanatnyi fogymerot felszerelni egy fzrre? milyen technikaval?karbira?v benzincsore?nagoyn erdekelne.
definíció szerint: A pillanatnyi fogyasztásmérő megmutatja, hogy a torkos FZR pillanatok alatt eszi meg a tank benzint. Bizony !
nem volt soha Trabantod? pillanatnyi fogyasztásmérő.
ok,szolj ha megvannak.nem mellesleg,lehet ehhez digitalis kijelzot is hozzaszerkeszteni,v csak mechanikusat?a kis hely miatt gondolkodom egy digitalison. amugy neked mi a 3. a muszerfalon? nymoasmero,feszmero,es x. x=?
igen:) rendszergazda es szerviztechnikus a hivatalos foglalkozasom.valojaban egesz nap gepeket ganyolok.
szalámit csináltok?
Izzócserénél mire figyeljek oda leginkább?

Reggelt ma ne menjetek sehova, úgy fúj a szél még az álló motort is majdnem feldöntötte.
Jó reggelit,tegnap volt néhány kisebb áramszünet,és bedöglött a cég szervere,most hozták helyre.Nem értem hogy az ország egyik legnagyobb,és világszerte híres élelmiszeripari (nem írom le a nevét,de Szegeden csak egy van)cégnek nem telik egy komolyabb szünetmentes tápra?Most már műkszik a rendszer,kész vannak a nyomásmérőkhöz gyártott hűtőcsavarok is,csinálom őket.
nemszeretem a Társasházakat. Sok velük a meló.
igen
Ja-ja
Mit mondaszrá?Új hátsó gumi,friss műszaki!
Írhatsz mailt is!
Ez már injektoros?
Én autovillamossági voltam, riasztókat, hifit, centrált szerelgettem, de lebontották a bérelt garázst a fejem felől, és váltottam néhány éve. Rokonszakma: társasházi közös képviselő
Jó is tud lenni, de ilyenkor télen nincs nagyon mit melózni...
ha lapos kő, az enyém eladó.
Ocsó laptopot akkor biztosan tudsz. Legalább tudom kihez forduljak ha baj van...
Kecskeméten?
newman@c2.hu
ott leírhatod mi érdekel, milyen méretben
szia!hol tudlak elérni?:):)elöre is kösszi hi!
Hali dio!
Nekem van pár hengersorom, akár alapméretes is, valamint dugóim is vannak FZR 250-hez! De bármit tudok hozzá szerezni ha érdekel.