meg, csak atnezettem jogaszal,meg kozgazdasszal,h jo-e.na jo,megnezte hugom,meg bnom ma adom fel elsobbsegivel.tegnap akartam,csak nem jutottam el a postaig,sry.de ma mindenfelekepp feladom!
Ez a legkisebb 40 mm-es,nekem nagyobb van fenn,mert az illett a többihez.Ott ahol a műszerfal van rögzítve,teszel egy háromcentis lemezcsíkot,egy furattal a csavar alá,egy másik meg az órának és már megoldottad.
de legalabb legalis:) aptopo,a baseball uto is az,ha van mellette egy labda,v kesztyu.
ja es Gyula,nem tudom megkoszontem-e mar,de ha elfelejtettem volna,akkor most potolom.koszi a nyomasmerot:) felszerelni emg nem volt idom,majd telen vmikor.msot tervezem,h hova kerul a muszer.meg kell melle meg egy ekkora feszmero is.tokre tetszik,h ilyne kicsi,nem kell atepitenem az egeszet,hanem csak siman beszurom valahova.lehet vagatok haverommal egy nagy lemezt,ami az egeszet tartani fogja.
verekedni akartok ott,ahol lovoldozes lesz? nekem berettam van full fem,airsoft.kivulrol mint az igazi.na nem gagyi akkus,hanem gazos:) na ha azzal odaporkolok vkinek,az megjegyzi a nevem:) kb 15 meterrol fajdalmas,5 meteren belul maradando serulest okoz:)
Reggelt mlas. Mitől fordul ez jobbra? Majd ha a Magyarok észre veszik, hogy lassan nem mehetnek ki az utcákra úgy, hogy ne kelljen félniük. Szerintem beszerzek egy viperát. Tudom, azt használni is tudni kell, meg nem legális. A kis cigánynál se volt legális a kés, de ha majd a földön fekszem a saját vérembe fagyva, akkor majd nem azon gondolkozom, hogy "De legalább nem szegtem meg a törvényt" ...
Pont az a baj, hogy felfogja, mégha csak 60 is az átlag IQ-ja a fajtának. Mert náluk EZ A dicsőség, ha fehérre támad, és még nyer is.
A büntetéstől nem félnek, egyszerűen nem is mérlegelnek adott szituban, mert ostobák. Ráadásul azt is gyorsan felfogták, hogy a liberális törvények őket védik. Baj ez, de talán fél év múlva jobbra fordul.
Ezt gondoltam Én is ábrus. Nem fogja fel ésszel a kis cigány gyerek, csak szúr. HA meg rossz helyre szúr akkor én szívom meg a levét. Ő meg eltűnik a semmibe és soha senki nem találja meg - ami mondjuk abból következik, hogy cigánybűnözés nincs is ma Magyarországon. Ez van...
Így tizenakárhány évnyi harcművészet után(tapasztalatból)azt mondom hogy ha csak egy mód van rá gyorsan fel kell szívódni a helyszínről mert mostanában igen könnyen előkerül a kés vagy pisztoly és elég sok elborult agyú van aki nem fogja fel ésszel hogy mit csinál.(sajnos a csak a filmekben olyan egyszerű minden)
Más:nem tudom mi a frász van de csak egy része jelenik meg a fórumnak(se keret se háttér csak a szöveg jelenik meg)
nem még. (kutya fején már hajtottam el egyet. sajnos) egyébként combra, vagy felkarra ütnék. Ha törik is a csont, össze fog forrni, könyök térd, tuti többet nem fog a kezével vagy jár. Borda veszélyes a szív és a tüdő miatt. Fej kizárva, mert meghó.
De, az igazság az, hogy hirtelen stresszhejzetben nemtudom mi lenne-. Lehet megölném, vagy elő sem merném venni. Nemtudom. De, megnyugtat, hogy ottvan, kéznél.
Sokkal kényelmesebb, mint az eredeti. Meg talán így brutálisabbnak néz is ki, mint beburkolva. A hátulját szándékozom még rövidíteni a télen, 1 személyes lesz valszeg, de mindenképp rövidebb idom-lámpa rász.
Viperára gondoltam most én is...azzal azért lehet ütni. Csak mivan ha cserben hagy...mégjobban megvernek, megszúrnak, megölnek...pisztoly kell, nincs mese.
Nekem is van, de az üléssín mellett, úgy néz ki még fél méterről is, mintha az autó alkatrésze lenne
Az a baj, hogy nem tudok vele harcolni, mert ennek bizony technikája van.
Más dolog persze, hogy odasuhintani vele bárki tud.. arra jó.
OFF nem tudtok vmi jó oldal, ahol a botos harci tecnikákkkal foglalkoznak? ON
ja es Gyula,nem tudom megkoszontem-e mar,de ha elfelejtettem volna,akkor most potolom.koszi a nyomasmerot:) felszerelni emg nem volt idom,majd telen vmikor.msot tervezem,h hova kerul a muszer.meg kell melle meg egy ekkora feszmero is.tokre tetszik,h ilyne kicsi,nem kell atepitenem az egeszet,hanem csak siman beszurom valahova.lehet vagatok haverommal egy nagy lemezt,ami az egeszet tartani fogja.
A büntetéstől nem félnek, egyszerűen nem is mérlegelnek adott szituban, mert ostobák. Ráadásul azt is gyorsan felfogták, hogy a liberális törvények őket védik. Baj ez, de talán fél év múlva jobbra fordul.
Más:nem tudom mi a frász van de csak egy része jelenik meg a fórumnak(se keret se háttér csak a szöveg jelenik meg)
dobj mailt.
De, az igazság az, hogy hirtelen stresszhejzetben nemtudom mi lenne-. Lehet megölném, vagy elő sem merném venni. Nemtudom. De, megnyugtat, hogy ottvan, kéznél.
Az a baj, hogy nem tudok vele harcolni, mert ennek bizony technikája van.
Más dolog persze, hogy odasuhintani vele bárki tud.. arra jó.
OFF nem tudtok vmi jó oldal, ahol a botos harci tecnikákkkal foglalkoznak? ON