Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aljas.
De köszi,így gondoltam.
ménem viszed be az izzót? tedd egymás mellé a kettő
főtengely-helyzet
vezérműtengely-helyzet
vízhőmé
rséklet
beszívott levegő hőmérséklet
beszívott levegő nyomás
fojtószelephelyzet
légköri nyomás
sebesség

remélem így jó, de a kérdésed nem volt egyértelmű és nem hagyhattam ki
No akkor holnap ha kicsit jobb az idő kimegyek, fényképezgetek kicsit.
Azért köszi
Kicsit részletesebben,ha kérhetném!
(de ne úgy hogy 1+1+1+1+1+1+1+1=8)
broki
Oké!Köszi a linket.Rákérdezek az emberkétől.Ha szerencsém van,működni fog egy darabig legalább.
Később áttérek a Gyula-féle megoldásra,a hengerenkénti trafóra.
készíts egy képet róla. Én robogóba vettem egyszer talán HS1 foglalatút, az majdnem H4 foglalatú volt, csak mégse
A létra fekve maradt a motor mögött (vicc volt.)
Majd azt csinálom, hogy kiszedem óvatosan az izzót, becsomagolom és elmegyek valami izzós boltba, hogy adjon nekem ilyet, csak erősebbet. Valami növelt fényerejű kéne, bixenon, hogy lehessen refizni is meg simázni is. Ha már csináltak rá a japcsik kapcsolót. :D
bele kéne mennie, ha két szálas, akkor nem lehet H7, H1 sem, mert az tök más. Nem tom, mi a gáz, üsd kalapáccsal a piszkot
Wow . Ezt meg hogy csináltad? :D Köszi :)

Amúgy a manuálok is csak annyit írnak, hogy 35/35W x2 tehát 2 izzós. Sokra megyek vele...
Nesze, így szebb. Ráértem, ki is javítottam a tónust kicsit
Természetesen előtte szétszedtem és megnéztem. Ennyi van ráírva a peremre: 12V 55/40W ... meg azt látom, hogy 3 lábas csatlakozású. A H4 az az izzó ami 3 lábas, a H7 csak 2 lábas....

Megőrülök már. Találtam a praktikerbe occóé, de nemtudom, hogy hány watt-os és azt sem, hogy ez jó méretű-e. Majd mindjárt átrágom még magam valami manuálon. De abból is csak 400-as FZR-es van, tehát megint nem biztos az egyezés.... wááá

Lapra tettem :D érteeed, hon-lapra :D
Eldőlt, hogy így az oldalán fexik ?
A benne lévő izzó peremére rá van ám írva, hogy micsoda. Az a tuti.
Ez az én drágám :)
2 izzós, de a foglalatba, ami ugye a lámpánál van, nem megy bele ez az izzó. Én is úgy tudtam, hogy H4-es, de valami nem stimmel. Látod a képeket, elméletileg ugyanolyan van benne, csak méretre kisebb az egész izzó. Úgyhogy ez nem jó bele...
Pedig csak H4 vagy H7 lehet. Egy vagy két lámpás? mert ha kettő, lehet, hogy 2db H7 van benne.
Helló mindenki!Nincs valakinek elfekvőben egy gyújtó-trafója?
Olyan kellene,amin két gyújtókábel van.Sajnos megfőtt az egyik,így
két hengeres lett a vas.
Na bammeg. Sikerült rossz izzót vennem, de nem megy kárba, anyám seat ibizájába pont jó lesz. Rá van írva, h H4 és mégse jó a kisefzéerembe. Nagyobb a 3 lába, minthogy beleférjen. Pedig direkt megnéztem basszameg...

ez most idegesít...
a 4JH blokkhoz a Thundercat manualja jó, 3HE manualt csak papíron láttam Haynes könyvben, de az már csövi sporttársnál van. előbbi megvan villamosan, de a küldéshez túl nagy, viszont a neten megtalálod
service manuált tud valaki küldeni elektronikusan? vagy honnan tudom leszedni? help please!

Kell egy jó kis olvasnivaló a budiba... ;)