Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okes,koszi!
Értem.Az nem is lenne nagy költség végül is,a cél érdekében.
Csakhogy nekem a tank alatt semmiféle hely nincs négy ekkora trafónak,a levegőszűrőm betölti a teret.Ki kell eszelni nekik valami helyet,de attól tartok nem egyszerű.Egyenlőre marad az á-terv,hogy
szerzek egy ilyesmi trafót,aztán majd később elgondolkodok az átalakításán.Köszi a segítséget nektek.
Át kell mennem anyámhoz,majd felhívlak négykor,számod megvan.Na viszlát srácok,holnap szabadnap,hétfőn leszek.
Gyula! hova menjek 4 utan?hl fussunk ossze? autoval megyek,ilyen hidegbe nem motorozok:)
A négy Lada trafó 10000ft volt a helyi ukrán kereskedőnél,a meghajtó modul pedig mostani áron kijön 5000-ből.Ott látszik a képen a trafótartó alatt.Ez kell hozzá,mert a gyújtásmodul nem bír meghajtani négy trafót!
Köszi az infókat srácok!Most már nem kérdés,hogy szereznem kell egy trafót.Sajna,addig kínoztam,tekertem hogy kijöjjön,beleszakadt a gyújtókábel.(Ezek szerint gyárilag bele van gyógyítva és nem szétszedhetős. )Akkor szerzek egy bármiféle motorét,ami két hengert gyújt.Amúgy Gyula,mennyibe lenne egy ilyen átalakítás?
2000-es állásban az 24kohm volt, sokkal több mint kéne.Arra már nem emlékszem a kábel kivehető-e,én ezektől gyorsan megszabadultam!Ne kínlódj vele,szerezz be egy garantáltan jót.
Bocsi,akkor nem szóltam,úgy tudtam csak 2009-től variálták meg a gyújtást.Akkor olyan tipushoz kell rendelni,amelyik csak két trafós.Amúgy én is átvariáltam hengerenkénti gyújtásra,mert untam hogy egyszer ment,egyszer nem.A szűrőket is már kicseréltem sportra.
szinte mindegy milyen motorét teszed be, nagy különbség nincs
honnan szeded gyula, hogy a 2008-asok ilyeeónek? Nekem az R1 2002-es és hengerenkénti. A 2004-es R6 is, szal nem mindegyik olyan
Közben rájöttem,hogy 024,valószínűleg 1024 ohm-ot jelentene,ami a
9500 ohm-hoz elég messze van. De ez a szám is mindig változott és addig mozgattam benne a gyújtókábelt,hogy semmit nem mutat a műszer.Kijönni meg nem akar belőle a kis rohadék.Tekerve lehet ebből kiszedni ezt,vagy bele van gyógyítva gyárilag?Most már bízok benne,hogy csak a kábelem rossz.Áttettem a trafót a másik oldali helyére és ott az egyik kábel szikrázik is.(Ugyan elég halványan)
Helló Gyula!Megnéztem a motor szerelési könyvét és az ott leírtak szerint megmértem a trafót.Azon a kivezetésen ,ahol bemegy az áram,tehát a csatlakozó két végén 2,7 ohm-nak kell lenni és az annyi is.A két gyertyakábel közt pedig 9,5 kohm-nak kellene lenni +- 20%.
Na most itt nekem a műszer a 2000k-es állásban van és így mutat 024-et,valamikor meg Ez nekem nem sokat mond. Ez most akkor így mennyi?
A Yamaha trafója szimmetrikus kimenetű,vagyis a szekunder tekercs mindkét vége ki van vezetve,és egy-egy gyertyára kötve,így egyszerre két henger kap szikrát.Olcsó megoldás,csak ha gyengül,öregszik a trafó akkor már varázslatos lesz a szikra,hol volt,hol nem volt! A 2008-as Yamahák még így működtek,de az új K9-es már hengerenkénti gyújtást kapott a 90-fokos gyújtási sorrend miatt.Használt trafóval úgy járnál mint én,az is gyenge volt,ezért újat javaslok(2008-ig)de az csillagászati összeg lesz!Van biztosabb megoldás is,de az kicsit munkás.
Helló srácok!Van egy kis problémám és ezzel kapcsolatban egy kérdésem.Van egy FZ750-em és úgy látszik,hogy az egyik gyújtó-trafóm meghalt.Lehetne ezt helyettesíteni valamelyik másik motor trafójával,vagy csak a gyárija megfelelő bele?
Köszönöm a választ előre is.
Thomas,kész a nyomimérő,emailomra(adatlapomon) küldd a címed,én meg válaszban a számlaszámom!
Ha rosszak bezárjuk őket Én is ott nőttem fel. Akkor sajna nincs bót. Videókari 10000, író 5000. Amit csak nemrég vettem. Sajnálom..............
nálatok gyerek a kazánházban lakik? NANE ! (vicc volt.)
Persze Érthető. A laposon nincs firewire ! azzal nemfogsz digit kameráról cuccot leszedni ! Viszont a "probléma", hogy igazából ha jól megnézzük ez az asztali gép nemigazán sokmindent ér. azt tudom neked mondani (bill., egér, monitor nélkül) a gép nekem 20 eFt-ot ér meg. Lehet jobb ha családon belül megkérdezed nem-e kell ilyen valakinek...
Kicsit poros, de aki építkezik, gondolom nem kell bemutatni miért. Burkoljuk, fessük a kazánházat.
512-es a kari
Fujitsu siemens scaleo j.
1.8 proci
768 ram
160gb merevlemez
g,force7100 videokártya azt hiszem256-os én vettem már bele
Dvd cd író, ezt már cseréltem azóta 2db lemezt írtam
beépített kártyaolvasó, mindet ismeri
fire wirwe vagy mi amivel kameráról be lehet olvasni
vagy 8 usb csatlakozás.
Az alaplap tudja a satát is. bővíthető
3 éves akkor volt 140000péz.
Belinea, monitor.

Az lenne a cél hogy ahol most a gép van az lenne a lányok szobája, ezét egy laptop jobb lenne, mert kisebb helyet foglal.
Van hozzá asztal meg szék is. olyan térdelős. Lefotózom ha érdekel.
pontosítok. E510-es a laptop. Különbség, hogy az 520-ban beépített webkamera van, míg az e510-ben nincs.
ill:
Celeron M560 2,13GHz
1GB RAM, 160GB HDD
15.4" 1280x800 kijelző
regen azt mondtad,h eleinte jol mer,majd hirtelen elkezd kiurulni.bar haverom gyari kawasaki zzrjen is igy mukodik:)
no a trabant jelzojet viszont mar lattam,az tenyleg pontos:DD
http://computerworld.hu/soha-r...
Ilyen. Itt olvashatsz róla. 65 pénzért oda tudnám adni.(1 éves, még ugyanannyi gar van rá. A házon még fólia van, akku kb 6x volt feltöltve, és lemerítve, kb 90 %-os teljesítmény tud még) Lehet be tudok számolni asztali gépet. Írj róla kérlek.
H4-es a foglalat,ha ilyet kérsz jónak kell lennie!
No most megyek izzóért, szurkoljatok, hogy sikerüljön jót venni, ellenkező esetbe szétbaszom