Hát nekem egy jól menő számítógép boltos cégem van - amit épp a nyáron csuktam be, 12 év után A bolt már a rezsit sem termelte ki. Most már csak a szervíz és a céges ügyfelek, meg a többszáz vevő (aki ismer) maradt.
Szerencsére az asszony jól keres, így nincs gond, de baszogat, hogy sokat vagyok itthon
biztosan bulis lehet. Jön a vastagfuxos csákó, kiszáll a merciből, lerakja az ukrán zárjegyes cigerettás katonba a 200 rongyosokat, és megrendel egy sukár kertitavat, saját igényekkel.
Legyen benne kusztókapitány, a kurszk atomtengeralattjáróval, és villivel, természetesen a kiscsákóval együtt, aki állandóan meg akarja menteni
Én is az energiaiparban tevékenykedem(abban van a nagy lóvé)
A Lindegáznál csinálok cseppfolyós oxigént-nitrogént-argont.(az eredeti szakmám elektrolakatos de azt hét év után otthagytam mert kevés volt a lé)
Életcélom az állatok megmentése és a világbéke elérése.
egy "számomra" jo hír..:P beszéltem a pécsiekkel és lehet megtudjuk mivelni a motorom:):) van egy másik fötengelyem azt feltudják újitani (persze ha nem vészes, de szerintem nem az )van hajtokarom és nekik van perselyük a hengerbe:Pkell egy dugó és akkor minden fasza:P:D:D:D csak jöjjön össze :D:P
hamárígy véletlen.. ...
Homokba üvegházba mit toljak tavasszal? hamáregyszer van (így vettem a házat) akkor akarok valamit. Most darázsnevelde. Csak ők maguknak gyüjtik a mézet, nem nekem.
Itthon termelem az őst. De sok a kiadás, így Bagoly gépe álom marad. Meg az asszony is kitérne a hitéből, ha hazaállítanék még egy motorral. A skoda most jött műszakiról, a ducattóval elakdtam a földbe, most kint pihen, majd estére kihúzom. A chryslert meg elvitte az asszony a dógozóba. A motor meg pöffeszkedik a garázsba. Én meg harcolok a gyerekekkel. Holnap salátaültetés.
mivel is lehet keresni 2-3 ezreket? Hát az ejon nem fizet így aazz tuti (ill. nem az én szintemen) Tényleg, ki mivel foglalkozik? Az éjszakai állatunk (Bagoly) tudom, hogy egy motorszervízt vezet. Gyula valami élelmiszeripari helyen mű szer észkedik. Többiek? Én a villanyos, gázos témákat tolom az ejonnál..
Vicces...nekem is úgy kezdődött az év, hogy 3 meg 4 százezreket kerestem az első 2 hónapba...utána meg minden elb@szódott és most itt állok egy fél milliós kölcsönnel tél elé nézve SZÁKK
Szerencsére az asszony jól keres, így nincs gond, de baszogat, hogy sokat vagyok itthon
Én számtech műszerész vagyok (meg még egy pár dolog)
Legyen benne kusztókapitány, a kurszk atomtengeralattjáróval, és villivel, természetesen a kiscsákóval együtt, aki állandóan meg akarja menteni
A Lindegáznál csinálok cseppfolyós oxigént-nitrogént-argont.(az eredeti szakmám elektrolakatos de azt hét év után otthagytam mert kevés volt a lé)
Életcélom az állatok megmentése és a világbéke elérése.
Homokba üvegházba mit toljak tavasszal? hamáregyszer van (így vettem a házat) akkor akarok valamit. Most darázsnevelde. Csak ők maguknak gyüjtik a mézet, nem nekem.
Tehát te is azért dolgozol hogy nőt, autót, motort tarts.