Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg minden tipusú halogén helyett van xenon szett,az enyémbe H4-es bixenon való,gondolom a tied is ilyen.Így csereszabatos a foglalatba,a többi hozzávalót meg oda rakod ahova tudod.Fontos hogy bixenon szett legyen,mert csak az tudja a tompított/reflektoros váltást.
Sziasztok!
Tud valaki FZR 250-hez bontott szívószelepet?
1HX-es motorkódos
Nagyon szomorú
Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így
nem ittam semmit. Büszke voltam, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu és a többiek gúnyolódtak is. Tudtam, hogy igazad volt Anyu,és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért és mindenki hazaindult. Ahogy az autóhoz léptem, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem Anyu, s bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr frontálisan belémhajtott. Ahogy fekszem itt a járdán Anyu, hallom a rendőröket, hogy a másik sofőr ivott.És most én vagyok az, akinek ezért fizetnie kell! Itt fekszem, haldoklom! ANYU KÉRLEK SIESS! Hogy történhet ez velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér Anyu, legtöbb az én
vérem. Hallom, az orvos azt mondja, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani Anyu, esküszöm, tényleg NEM ittam. A többiek voltak, akik ittak. A másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én. Egyetlen különbség: Ő volt az, aki részeg volt, én vagyok az, aki most meghal! MIÉRT isznak az emberek Anyu? Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belémjött, fel-alá szaladgál, én itt fekszem...és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu. És mondd meg APUnak, hogy legyen most bátor. Ha már a menyországban leszek Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki vki, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt Anyu, nagyon félek. KÉRLEK NE SÍRJ MIATTAM Anyu.Mindig ott voltál, mikor szükségem volt rád! Mielőtt elmegyek, van egy kérdésem:

NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?"

(Részlet, egy lány utolsó telefonbeszélgetéséből az
édesanyjával.)
Hogyan tudom cserélni, tudsz adni egy kis segítséget? :)
A generátor korlátai miatt Xenont javaslok,ugyanannyit eszik mint a halogén(35W)de többször annyi fényt ad.Persze nem olcsó,főleg a bixenon,de hatásos.
Cumi :) nincs lógás, munka van! Tegnap bementem a Jahn Ferenc kórházba ügyeket intézni és kinn állt a motor vagy 3 órát. Úgy paráztam, nehogy elvigye valaki vagy fellökje. De szerencsére nem lett gond. :)

Kéne a rakétámba valami erősebb lámpa előre. Izzócserével megtudom oldani? Vagy bonyolult nagyon megcsinálni? Valami reflektoros okosságot szeretnék mert ami most benne van az nagyon szutyokság Xenon hatású is lehet, de bármilyen jó ami erősebben világít mint a mostani.
kint megáltam a melóhelyen a bejárat mellett, belül az udvaron a motorral.
Erre valami víz betört a pincébe, hívták a tűzoltókat, akikmeg, körbecsövezték nekem a motort.
Ha délig nem végeznek, cseszhetem a korán lelépést.
iwiwre ne mmaszok msot fel,lusta vagyok,inkabb leirom ide:
30/346-69-64 :)
40.000 az idnoszett? hol nezted te? ennyiert en sehol nem lattam,csak tobb szazezerert! az a kis idom angliabol jott ugy,ahogy latod:( sajna amikor nekemeladtak a motort,nem votl vele.1 evig tartott,mire ezt a peldanyt sikerult felhajtanom.egy muanyag hegesztos meg tudja csinalni par ezerbol sztem.
kozbe mar rajottem:) a tied is,nagyban hasonlit vkiere:) amugy mennyi volt a festes? es az ules ujrahuzasa?mert amint latom nem eredeti:) ulespupon gondolkodtam,de horribilis ara van,ha egyaltalan lehet kapni.
koszonom:) de melyikre gondolsz, a pirosfeherre, v a feketere?mert a fekete mar nem az enyem
Feri írd már meg pls a teló számod iwiw-en :) meg kéne már csinálni az adásvételit mert gond lesz előbb-utóbb.

Lefújtam az első ülés mögötti, hátsó ülés alatti kis műanyag lemezkét, de a fogak ki vannak rajta törve, úgyhogy nem tudtam rendesen feltenni :S néztem vadi új idomszettet hozzá. 40.000-be megáll :)
Most inkább kipróbálnám eső nélkül!
Ha szombaton nem esik,irány kakucs!
Vettem új hátsó gumit,csak maradt a 18-as!Nem volt olcsó!
Snoopy hetvegere esot mondanak GURULUNK
szep a mocid
az a lánckerék elől elég sokat forog, nemde? Azt lehet csak így hegeszteni? Érdekes. Nem mernék így vele...
Vesz a bontóból hármat,abból csak sikerül egyet összerakni! Ha nekem volna ennyi pénzem akkor vennék egy fiatalabbat,ők már hobbiból csinálják,hogy leírhassa a 107-lovat hátsó keréken.Mi meg örülünk ha gurul a gép!
akinek pénze van az meg tudja venni a szerszámot, és akinek pénze van azt nem taszítja, hogy tönkreteheti. Akinek pénze van sokmindt megtehet. Mi csak azért nem kezdenénk neki, mert ha valami 10 rongyos kütyüt elcseszünk, már gondolkodunk, hogy ne ugorjunk-e a vonat elé, és ha lemondtunk öncsilkosságunkról, elkezdünk hatekigtartóan keresni, hogy sikerüljön a 10 rongyos alkatrészt 2-ért megvenni valakitől aki épp ír a fórumra, hogy feleslegesen van neki. Ő meg rendelt még 10-et ha többször is sikerülne elkúrni. Szerintem ennyi a nyitja a dolognak.
Én nem mernék most így 0 tudással neki esni egy ilyennek, még az idomok leszerelése és felrakása is nehézséget okoz Ilyen szintű munkához meg 100.000-es szerszámkészlet is szükségeltetik szerintem...meg persze jó adag elszántság..
Pedig szerintem szépre sikerült, a váz egy dolog. A lánckereket meg másképp nem nagyon lehet megoldani szerintem! Minden esetre nállam 10-es
nem olyan nagy kunszt nem kell pofára esni tőle. Ahogy a vázat megmunkálta az igen szépre sikerült a lánckerék sem rossz Ez inkább idő és elszántság kérdése mintsem hozzáértésé. Aki tanul ilyet iskolában, az nem áll neki efféle baromságnak
Csak azt tudnám, hogy honnan érthet valaki ennyire a motorokhoz! Gondolom, hogy nem tök egyedül szerelte a srác az egészet, de akkor is. Csodálatra méltó. Az a baj, hogy ezt iskolába nem tudom megtanulni így, legalábbis Mo.-n nem hiszem...

Gyönyörű lett, bár én akkor már cseréltem volna a hátsó lámpás faridomot is, meg a lámpát is. A számláló nagyon pöpec!
Ha lenne pénzem én is megcsinálnám ilyenre
ezek v.mi törpemotorok, vagy a riderek 2,5 méter magasak..Mindenesetre érdekes. Egyébként ismerek olyat akinek így leírt a feje. Csak a segge már akkor nem volt az ülésen.