Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem. Na igen. Senkinek sem egyszerű mostanság. Év elején még úgy voltam, hogy mostanra beköltözöm a saját házamba, le lesz cserélve a láncszett a motoron, és a kocsin kész lesz a toronycsapágy. Na még eddig semmisem sikerült. Képzeljétek, nem költözünk mert a háztartás induló feltöltése. (pl. kaja alapok, tistitószer,budipapír. ) annyi pénzbe lennének, amit most hirtelen nem tudnék nélkülöni. Viszont estére otthon van a téli tüzelő egyben. Szállítással 25 pénz lesz. Bát, dolgoztam rá 2 kemény hetet. Az összes d.u. az erdőn voltam...+ hétvége
azért adom el, mert nehéz pénzügyi helyzet elé nézek és talán mire keménnyé kezd válni a helyzet addigra lesz vevő is
Amúgy nyertem a lottón, 3-as a 6-oson, úgyhogy beindult a sikerszéria és akkor maradhat , ha így folytatódik
sejtem, hogy nem dúskál senki a pénzben, de hátha
megfűzöm a többieket, hogy mindenki passzolja el az FZR-ét és abból közösem megvesszük... (talán kiadja)
Miért adod el? (azontúl, hogy gondolom keveset tudod csak használni)
Nagyon jó áron adod az R1-ed Bagoly, de az itt levőknek szerintem erre nincs keretük perpill legalábbis...

Az a 3. részbe volt igen, csak most leszedtem, mondom megnézem mindhármat
valaki nem venne tőlem egy egész jó R1-et?
az szerintem a 3. rész...
ok,meglesz!
a szolis ebben a reszben volt? kiesett.lehet epp akkor mentem ki wcre:D
Ja és igen, ma reggel elpostáztam az adásvételit 5 példányba. 2 a Tiéd belőle, 3-at küldj vissza lécci :) thx
Bizti nem FZR mert kikockáztam a hátsó lámpát és egy téglalap alak közepén v alakú kis osztással... :) és valóban a lámpái is egy síkba esnek a fejidommal :)

A légzsákos rész fain nagyon tényleg :) de a legjobb amikor a 2 biccs bennég a szoliba mert annyi eszük nincs, hogy a fát áttolják a másikhoz, majd amikor kiszabadult az egyik akkor segít a másiknak
nem merek megeskudni,de mintha maga a blokknak ugyanazok a felfogatasi pontjai lennenek.egyedul a hengerfeje kulonbozik.de minenfelekepp nezd meg,hasonlitsd ossze,mert 1 cm elteres komoly gondokat okozhat.meg ha bemegy a helyere,akkor is rovid idon belul elnyirhatja a lancot,fogaskereket,v soha ne adja isten a azt a tengelyt (talan valtotengely?)amin az elso fogaskerek van. de a vazat is eltorheti,lattam oylat is:)konkretan egy frezianal,eggyel regebbi vazba raktuk bele a blokkot,es a bolcso elrepedt ketoldalt:) vissza kellett cserelni:(
sztem CBR. en is a napokban neztem meg,es a fejidom tiszta CBR.eloszor en is FZRnek neztem,de az FZRnek melyebben ulo szemei vannak:) a legjobban egy 250-es CBR-re hasonlit,de ez persze inkabb 600-as v 1000-es. meg kene neznem megint,a hatso lampa sokat elarul. na meg a legzsakos jelenet nagyon fain,azt latno mkell urja es ujra
oksa kösszi!
royal

szerintem maradhat ez a sárga, hidd el, így legalább észre vesznek :) most veszek faintos kék lámpát az enyémbe mert ami most van az fikalika

Feri az egy CBR? Pont olyan kerek lámpás mint az efzéer és a váza is elég deltabox-osnak nézett ki :)
lehet, egy olajnyomás mérő segített volna. Na én ezért akarok mindenképpen rá.
A marslakó leszáll a
Földön és odamegy a benzinkúthoz. Tagoltan a következőt mondja:
- Én egy marslakó vagyok és szeretnék kapcsolatot létesíteni veletek.
A benzinkút nem válaszol. Mire a marslakó tagoltabban és hangosabban a következőt mondja:
- Én egy marslakó vagyok és szeretnék kapcsolatot létesíteni veletek!
A benzinkút ismét nem válaszol. A marslakó még tagoltabban és ordítva a következőt mondja:
- Vedd ki a f*szodat a füledből, azért nem hallasz!
Egyben akarja eladni, forgalomból kivonva is ha úgy kell, a mostani, bukás utáni állapotról holnap este rakok fel képet, de nagy baja nincs. Kormány görbe egy kicsit, első sárvédő + hátsó idom sérült kissé, másnak nincs baja.
érdekes és egyben szomorú is
nem sajnos:( nem kopogott nem melegedettt egyik pillröl a másikra pukk:S:S:S:S:
nem volt semmi előjele a blokkban, hogy gubanc lesz? csak mert erről nem mondtál semmit
a fedélben kell lennie legalább 1 tengelyhez való fészeknek. Vedd le újra és nézd meg mit tudsz odaszorítani ami miatt nem bír az indító forogni
egy k...va blokk kéne:D most nem akarok még1 motort venni ezért:(:)
bár ha muszály akkor muszály lesz:S:D megveszem ezt a narancssárgát szerintem amit jaszipapa ajánlott! akor a többi alkatrészre lehetséges h lesz valaki aki kapo lenne?:)
hengerfejem az van:):) dde jo lenne ha belemenne az a blokk!mert azért még is csak jo lenne ha menne a kis motor!:(:(:(
ez egy nagyon jo kerdes.az fix,h a hengerfej felfogatasa nem ugyanaz.vagyishogy a 3ln (mint a tied) blokkjat ket oldalt egy vas idom tartja,ami a hengerfejbe (masik oldalt a deltabox vazba) csavarhato bele. a 2kr-nel ez az idom nincs meg.ott asszem a vaz mashogy megy.de tala negy hengerfej cserevel megoldhato.