Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem néz ki rosszul. A farokidom mondjuk nem tetszik, de amúgy nem rossz. Egészbe mennyit kóstál? Ha pöc-röf megy a moci, tényleg kár lenne szétkapni.
áh hagyd csak..
majd meglesem itt Debrecenbe hol mennyi.
Láttam a Tescóban ugyanilyet 2790-ért,ha gondolod?
Egyébként tavasszal én is itt Kecskeméten néztem,akkor volt 1600-ért.
Jó ár,bár tavasszal 1600-ért volt.
nincs, de a gyári 4JH megvan és nekem azzal tökéletesen működött
Köszi srácok!

Bagoly! nem felejtem el.. ;) ha mégis, szólok. :D megyek majd érte, megnyugodhatsz. R6-os fékkarod, meg munkahengered nincs véletlenül? :)
Nekem meg a futómű kellene az fz-be.
Mondjuk ha a labancoknál lenne valami olcsó moci lehet behoznám donornak, de most az sincs.
Tudom már volt szó róla, no mind1. Majd a télen találok valami megoldást.
nekem jó, csak ne felejtsd el. Akkor se, ha mégse kell Olajból 10W-40 bármilyen jó, nem kell bele csodaolaj
áhh nem..:Dnekem ez nem jön be!egy szép kis gyári állapotu motorka kell:D
héhé. képesek lennétek szétkapni? Aljas szervkereskedelem ez.
Szép motor. Vegye meg valaki a széthullott sajátja mellé, és hajtsa ezt. Nekem tetszik. Szeretném még egészben látni.
Naa.. dio ! Vedd meg, és toljas ezzel. NA?
viszkozitás (hideg-melegfolyosság) pl.: SAE 0w40, -5w40, -10w40, -15w40, -20w50.

Minél kisebb az első szám, annál jobb az olaj hidegfolyossága, akár -35oC alatt is. Minél nagyobb a második szám, annál nagyobb az olaj hőtűrése.
Nekünk mivel azért -10 fokba már kevés az elvetemült motoros az úton, a második szám nagyon fontos. A hőtűrés 20W40 tökéletes szerintem.
Hát persze, hogy igaz belőle valami.

Az, hogy drágább !
szeva! Te is ott voltál? :D bocs, de már nagyon régen volt. Mitogerire, meg jaguárra, meg mitogáborra emlékszem... körvonalakban. :P
Ez elég baráti ár! De remélem nem keserítelek el, csak decemberben tudok érte menni. az még másfél hónap, ha elrakod nekem. ;) Így rendben leszünk?

Milyen olajat töltsek bele? Ásványit, vagy szintetikusat? Melyiket szereti jobban a 4T? Meg ezek a számok... 10w40.. annyira nem bírom ezeket megjegyezni. Emlékszem valami viszkozitásra, meg valami hőmérsékletre.. tudom már volt róla szó, de nem írná meg valaki? Meg télire gondolom jó bele a tescós olaj is, nem?
ez az a motor srácok!
hát jolenne skacok h ha minél többen szétkapkodnánk!:D nekem csak a blokk kell!
Ha eldőlt mik vannak benne ami használható és senkinek nem kell, lehet Én is rálesnék :)
Iszonyat nagy király. Én is nagyon szeretem a fightereket. Amíg a 3.kerületbe laktam, minden nap ha arra jártam megnéztem azt a házilag átalakított Fazer-t ami a Bécsi úton, az 1-es vili végállomásánál állt egy étterem előtt. Annyira komolyan nézett ki...
igyvan:D
Látom már szervezkedsz

Jaszi:
1-2 képet kaphanék én is arról a vasról?
Lehet kellene belőle ez+az, aztán majd dióval eloztozunk rajta.
oksakösszike!:)
Sajna csak igen De holnap estére lenyomozom. Mentem melózni.
sziasztok !FZR 1000 exup hengersort keresek!sos
Szóljatok ha tudtok
és csak kompletten lehet megvenni az egészet?:S:D
Természetesen