Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

belelehet tenni a blokkját a deltaboxba?:Dkösszi:D
most már látom:D
hello jaszipapa!sikerült valamit konzultálnod a sráccal?:) amugy a sima meg a deltabox között mi a külömbség?Elöre is kösszi hi!
Nekem nagyon tetszett! Kéne.

Csak kár, hogy nem megy (ez vicc vót, megy az, amennyire kell, persze nem úgy mint egy 1000FZR )
Sziasztok!

SÜRGŐS segítségre lenne szükségem (400-as FZR 1WG) leszedtem a bal oldalon lévő két deknit illetve a jobb oldalról cssak egyet ami az őnindító motoré+ lánckerekek alatta ha jól mondom mellékeltem egy képet amin látni miről beszélek , na most megtörtént a festés és ahogy akartam vissza rakni ezt a bizonyos jobb oldali deknit vissza is ment a helyére meghuztam a csavarokat is fel is tőmítettem és mikor indítozni akarok egyszerűen csak kattog a relé de ahogy kicsavarok egy csavart a dekniből max kettőt simán índitja ahogy vissza csavarom ujra a kattogás már kérdeztem mindenkit annyit mondtak hogy biztos befeszül a dekni és emiatt nem tudnalk mozogni a fogaskerekek , dehát nem értem mert a dekninenk két vezetője is van ami azt a cél szolgálja hogy tuti hogy a helyére menjen!KÉRLEK SEGÍTSETEK mit lehet ilyenkor tenni?
Mozgó plexi? Fed. comp... ? KESZTYŰSZÁRÍTÓ::::
Tényleg, nekem fel sem tűnt... Mert a krújzereket meg se néztem alaposan... az a 1 BMW viszont kb annyit ért, mint a többi 6 Yamaha
Hát azzal lehet túrázni, kiba..tt kényelmes volt már csak ráülve is. 4,1-et fogyasztott a fedkompja szerint, az enyém meg kb. 6-ot
Igen,azt hittem a Bandié Harley,de kiderült az is egy Yami!Csak a BMW volt más
Észrevetted-e Gyula ,hogy a Bmw-n kívül mindannyian Yamival voltunk...
Viszaolvastam:
A váltó még szar, de használható.
Nem gyári a dob, IXIL full nyitott, mi kóburáltuk rá.
Le kell festenem a mocit....... Kirí a többi közül. Este fele már szépen kisütött a nap mi?
az CBR:)
a majosházi faszi állandóan nyomult a csajomra
hja,igy koynnu:) be kell ujitanom nekem is ilyen baratokat,v megtanulnom magamank:)
majoshazi:)
Hello!
te meg elsz?:)
javaslom a jaoshazi bontot,en is ott szereztem be par ezer Ft-os aron.
Igen,erre én is gondoltam,nem biztos hogy egy bontottal messzebb jutnék,szó szerint!
Most lestem meg a Végső állomás 2-t és van benne egy FZR :P legalábbis szerintem az egy körlámpás genesis
kapd ki, újíttasd fel. Nálunk pl. a Bendix Bt-nél csinálják. Kb. annyiba jön ki mint egy bontott, viszont tudod, hogy új a cucc benne. Lehet a bontott se bír néhány hónapnál többet.
Mi a szicsuésön töki? Megyeget a biznisz? Mikor hívsz meg mekizni?
hogy tetszett nekem az sdr.. mé adtad el? kölött a nagyobb, mi?
ezt m ár két éve is láttam eladónak, de nem túl szimpi az a segédváz állás
Üdvözlet,kinek van eladó generátora és lendkerékmágnes(vagy mágneslendkerék eladó?Sajnos nálam elgyönült valamelyik,vagy mindkettő,mert kb.30km után legyöngül a töltés,tegnap is le kellett vennem az országúti világítást helyzetjelzőre,nagyrészt így mentem tegnap a pörbölyi túrán.Nem a fesszabályzó hibája,mert azt kicseréltem,de nem javult.Úgyhogy 89-es fzr600/500-hoz keresek sürgősen generátort,és mágnest!
4T MOTO Racing 10w50

Az enyémbe ez van