SÜRGŐS segítségre lenne szükségem (400-as FZR 1WG) leszedtem a bal oldalon lévő két deknit illetve a jobb oldalról cssak egyet ami az őnindító motoré+ lánckerekek alatta ha jól mondom mellékeltem egy képet amin látni miről beszélek , na most megtörtént a festés és ahogy akartam vissza rakni ezt a bizonyos jobb oldali deknit vissza is ment a helyére meghuztam a csavarokat is fel is tőmítettem és mikor indítozni akarok egyszerűen csak kattog a relé de ahogy kicsavarok egy csavart a dekniből max kettőt simán índitja ahogy vissza csavarom ujra a kattogás már kérdeztem mindenkit annyit mondtak hogy biztos befeszül a dekni és emiatt nem tudnalk mozogni a fogaskerekek , dehát nem értem mert a dekninenk két vezetője is van ami azt a cél szolgálja hogy tuti hogy a helyére menjen!KÉRLEK SEGÍTSETEK mit lehet ilyenkor tenni?
Tényleg, nekem fel sem tűnt... Mert a krújzereket meg se néztem alaposan... az a 1 BMW viszont kb annyit ért, mint a többi 6 Yamaha
Hát azzal lehet túrázni, kiba..tt kényelmes volt már csak ráülve is. 4,1-et fogyasztott a fedkompja szerint, az enyém meg kb. 6-ot
kapd ki, újíttasd fel. Nálunk pl. a Bendix Bt-nél csinálják. Kb. annyiba jön ki mint egy bontott, viszont tudod, hogy új a cucc benne. Lehet a bontott se bír néhány hónapnál többet.
Üdvözlet,kinek van eladó generátora és lendkerékmágnes(vagy mágneslendkerék eladó?Sajnos nálam elgyönült valamelyik,vagy mindkettő,mert kb.30km után legyöngül a töltés,tegnap is le kellett vennem az országúti világítást helyzetjelzőre,nagyrészt így mentem tegnap a pörbölyi túrán.Nem a fesszabályzó hibája,mert azt kicseréltem,de nem javult.Úgyhogy 89-es fzr600/500-hoz keresek sürgősen generátort,és mágnest!
Csak kár, hogy nem megy (ez vicc vót, megy az, amennyire kell, persze nem úgy mint egy 1000FZR )
SÜRGŐS segítségre lenne szükségem (400-as FZR 1WG) leszedtem a bal oldalon lévő két deknit illetve a jobb oldalról cssak egyet ami az őnindító motoré+ lánckerekek alatta ha jól mondom mellékeltem egy képet amin látni miről beszélek , na most megtörtént a festés és ahogy akartam vissza rakni ezt a bizonyos jobb oldali deknit vissza is ment a helyére meghuztam a csavarokat is fel is tőmítettem és mikor indítozni akarok egyszerűen csak kattog a relé de ahogy kicsavarok egy csavart a dekniből max kettőt simán índitja ahogy vissza csavarom ujra a kattogás már kérdeztem mindenkit annyit mondtak hogy biztos befeszül a dekni és emiatt nem tudnalk mozogni a fogaskerekek , dehát nem értem mert a dekninenk két vezetője is van ami azt a cél szolgálja hogy tuti hogy a helyére menjen!KÉRLEK SEGÍTSETEK mit lehet ilyenkor tenni?
Hát azzal lehet túrázni, kiba..tt kényelmes volt már csak ráülve is. 4,1-et fogyasztott a fedkompja szerint, az enyém meg kb. 6-ot
A váltó még szar, de használható.
Nem gyári a dob, IXIL full nyitott, mi kóburáltuk rá.
te meg elsz?:)
javaslom a jaoshazi bontot,en is ott szereztem be par ezer Ft-os aron.
Az enyémbe ez van