A hátsó idom GSXR 1000 k4, az első a sajátja vágva, a fejidom egy enduró szabvány fejidom, ennyi. A mű 3 ember munkája, meg ötletei. Amúgy fighter őrültek vagyunk, jobban tetszenek mint a szériák. A 250-es is ha marad akkor tavasszal street lesz. Az ötletek már megvannak a szabásához.
A motorja jó, az enyém volt, nálam nem volt vele gond. Engem elérsz mert a srác smasszer, telefon nem jellemző rá, plusz a motor nálam pihen későbbi megcsinálásra, nálam megtekinthető. Nem hiszem hogy emiatt utazik 100 kilométert, mert nem itt lakik, csak a szülei. 06304578141
na igen:
Mint vasorrú bába a mágneses viharban...
Ezek áfás árak. Valaki nem tud fa nélkül? Vagy kedvezmény vlaakinek valahol ahol még olcsóbb? Tudom, tudom. Telhetetlen vagyok.
de, minden megspórolt fillérrel több benzint tudok venni. Minnél töb benzin, annál több kanyar...
Nem hiszem, hogy olyan rossz lenne. Az enyémbe is 20w50 van és nagyon jól hangzik. Kicsit most megint csattog valami benne, de majd rálesek. Szerintem az ekszáp kattog durván. Nem is füstöl semennyit a gép, még hidegen se. Pöc röf indul 0 szívatóval. Most kinn állt az esőbe, remélem nem lesz gond.
6. 90nél pukkk füst megáll olajtocsa megnéz lyuk az oldalán!:( nem értem... nem melegedett nem kopogott full kussban volt a motor! nah de mind1! ha siekrült szereznem egy uj blokkot valami nem egetverö áron akkor ujra talpra áll a kicsike!
és az a vicc h soha nem nyuztam!KINEK MILYEN ALKATRÉSZ KÉNE?
dio: a sanyié volt a motor, de már eladogatta a dolgokat belőle. Enyém lett 1-2 dolog, meg asszem adamfzr-é. Abból már semmi sincs szerintem, de ha érdekel megadhatom a számát.
Alkatrésznek talán engem is érdekelne, de jó lenne ha inkább megtudnád csinálni, mert jó lenne tavasszal egy kis FZR tali, kakucson. Mi történt? Csak úgy magától meghalt?
köszi ábrus. akkor szerintem abból még most berendelek tavaszra, mert szerintem ez most nagyon jó ár. szerinted? 1800 Ft/liter? ( a 4 liter + posta 2250 Ft-ra hozza ki literjét )
az fzr jó motor, de a kis köbcentinek megvan az átka. Az élvezethez pörögnie kell, és így is tervezték. Csak sajnos így hamar tönkre is megy a blokk. Add el, vegyél minimum 400-ast. Az már egész tartós. De talán az 6 5/6 százas, valamint az ezredes a legjobb belőle. És ezt nem saját, hanem az itt olvasott tapasztalatok alapján írom.
Helló dio! Sajnálom ami veled történt , nekem is 250esem van... Mindenképpen arra buzdítalak, hogy próbálj bele blokkot szerezni, de ha viszont mégis az eladás mellett döntenél(alkatrészként), akkor én igényt tartanék pár alkatrészre , mert sikerült leharcolnom a kicsikét ... Tehát, ha vevő kéne egy pár cuccra majd, akkor csak bátran szólj rám! Mail-címem az adatlapomon Köszi
vissza kéne olvasni mert igy csak az emlékszik talán aki megvette volna a többi cucost vagy aki eladta volna de ha ök meg pont nem olvasgatnak itt akkor nehéz de nekem ugy rémlik nyáron juliusban volt az a 250 cuc eladó és hogyan történt kipörgeted ? akkor vagy csak gondolt egyet?
hoppp:D most jut eszembe h AF-es a motorszámom!:Dnem tud valaki komplett fzr 250es blokkot? még anno beszéltük h van itt valakinek egy motorja 120ért!mindennel együtt! és én megvettem vona a blokkot meg még egy másik forumozo a többi cuccot!SEGITSETEK LÉGYSZI:d
tegnap kikönyökölt a kis hajtokart a blokkom oldalán:S:@:@:D ez a mélytorok!hengerem kuka lett szerncsére a henger fej teljesen épp maradt kuka egy dugo és egy hajtokar plussz a fötengelemy is kapott!
plusz egy fötengelyem van még ami hibátlan de kéne henger és dugo:S! HA ESETLEG VALAKIT ÉRDEKEL IDOM SZETT PAPIROS VÁZ VAGY BÁRMELY ALKATRÉSZ FELNI ÖNINDITO STB AZ IRJON!:)inkább szerintem eladom alkatrészként:(:(:(:(:(
úgy nézem, hogy egy kicsivel drágább csak az iridiumos cr9e NGK gyertya. Azt állítját, hogy hoszabb időt bír (akár 60 e km-t is) nagyobb teljesítményt is kitud hozni a motorból, és még minimálisat ugyan, de üzemanyagot is megtakarít. Ebből igaz valami is?
Mint vasorrú bába a mágneses viharban...
Ezek áfás árak. Valaki nem tud fa nélkül? Vagy kedvezmény vlaakinek valahol ahol még olcsóbb? Tudom, tudom. Telhetetlen vagyok.
de, minden megspórolt fillérrel több benzint tudok venni. Minnél töb benzin, annál több kanyar...
és az a vicc h soha nem nyuztam!KINEK MILYEN ALKATRÉSZ KÉNE?
1661 Ft
Alkatrésznek talán engem is érdekelne, de jó lenne ha inkább megtudnád csinálni, mert jó lenne tavasszal egy kis FZR tali, kakucson. Mi történt? Csak úgy magától meghalt?
plusz egy fötengelyem van még ami hibátlan de kéne henger és dugo:S! HA ESETLEG VALAKIT ÉRDEKEL IDOM SZETT PAPIROS VÁZ VAGY BÁRMELY ALKATRÉSZ FELNI ÖNINDITO STB AZ IRJON!:)inkább szerintem eladom alkatrészként:(:(:(:(:(
http://www.olajshop.hu/termeke...
az api sg olaj az teljesen jó nekünk nem?