Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt riderek :)

Tényleg érdekelne, hogy mi finomat fogyasztottál eme nemes napon :)
Köszi szépen! (épp most bontok ki egy pezsgőt )
Boldog szülinapot ÁBRUS !még belefér a mába most értem a gép elé
Enyhén korrigálnék:Az autóknál M+S lesz az a téli jelölés.
Tényleg érdekel?
Valahogy éreztem hogy ez nem maradhat ki.
Egyébként használva is volt mostanában,még Üllésen is járt a gép,meg egy haverom is kölcsönkérte a nyáron,szóval azért kopik is néha.
Köszönöm az infót, akkor a TL a Tubeless-t jelöli valószínüleg. Az SM a téli használhatóságra utal, de nem tudom mit jelöl. :)

Mit ettél ábrus? :P
szevasz ünnepelt! Légy nyugodt, ha nem használod nem is kopik max elporlad
Köszönöm mindenkinek a köszöntést aki gondolt rám(egy ilyen jelentéktelen emberre)
Tegnap estére a feleségem szervezett a közeli étteremben egy kis meglepetés vacsorát.(nem sejtettem semmit és nagyon meglepődtem,még a tulajdonos és a pincérlányok is megköszöntöttek.(a tulajdonos FJR 1300-zal nyomja)szóval nagyon jól esett.
Akkor tőlem hallhatsz egy kis jót is a Continentalról mert nekem az van fent hátul.Újonnan volt 29e és két év alatt semmi bajom sem volt vele és remélem nem is lesz.(Continental ContiForce 180/55 ZR 17)
Egyébként én meg a szomszéd lányról hallottam rosszat.
Helló!A TL a gumin azt jelöli,hogy tömlő nélküli.Az SM pedig a téli
alkalmazhatóságot jelölné,legalábbis az autó gumikon.

Ja és persze Boldog Szülinapot Ábrus!
Gyula! Meg szabad kérdezni, hogy hogyan van olajnyomásmérőd? (tudom, te raktad rá) Hogyan? Miből vetted ki, és hová raktad be? (Zavar, hogy még egy kis bigyó lámpa sincs, mint máshol, hogy van nyomás, vagy nincs...Félek. )
Continental most egészen olcsón van, 10+13 első+hátsó. H-s sebességindexes ami nekem bőven jó. SM H TL ez van odaírva, az SM-et és a TL-t nem tudom mit jelent és a neten se találtam meg. Sport-ot gondoltam venni, mert van ugyanolyan sima is. Nem tudom miben más a Sport feliratú, de én olyan sportos vagyok

Boldog Születésnapot ábrus :)
dehogynem. még 364 napig. CSATLAKOZOM !
Az isten éltessen sokáig. Ünnepeld meg rendesen, mert ennyi már nem leszel.
Nekem most D220 ment hátra. Előzőleg Michelin Pilot vágott volt fent... Mondjuk ég és föld a két gumi Viszont ezzel a Dunloppal meg vagyok elégedve. Csúszik ha csúsznia kell, de nagyon finoman lehet irányítani
Heidenau-ról én csak rosszat hallottam. Na meg a Conti-król is
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek FZR-hez szivatókarja? a minap sikeresen letörtem Nagyon megköszönném
Nem gagyi márka,utcai motorozásra jó,de ha sportosan akarsz közlekedni akkor érdemes beruházni valami komolyabb "tapadókorongra".
Continentalt nézhetsz még szuper minőségben és normális áron.(akcióban néha olcsóbb mint a Heidenau)
Helló!Tapasztalataim szerint a Heidenau gumi,nem gagyi. Mostmár
úgy látszik tudnak gumit gyártani.Sok ismerősömnek az van a motoron és nem panaszkodnak.
Nekem is az volt a 750-esen és nem volt vele bajom.Tapad is ahogy
kell és nem is kopik gyorsan.Jó,nem egy sport-gumi,de hétköznapi
használatra megfelel. (szerintem)
Valahol tényleg az.Csak ez egy 30-40 éves "sportkocsi"(ugyanis a 79 utánit már nem tartom semmire)
Ábrus, Ábrus....
Azért szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a Camaro is valahol egy sportkocsi....
11576 hozzászólásod....meg a 11578, meg 11592
Hát-hát, én nem is azt mondtam, hogy mindenkinek a sportmotor és a sportkocsi teccen. Nyilvánvaló.
Viszont az tény, hogy járművek között ezek az über alleszok
Sikeresen lepucoltam ma a láncot, a fogaskereket is meg kb ezen a környéken mindent, meg feszesítettem a láncon kicsit, mert hangja is volt rendesen, meg lógott kb. 4 cm-re. Befújtam ezzel a teflonos lánckenő spray-vel, meglátjuk mi lesz :)

Heidenau gumedli nagyon gagyi márka?
Nekem azt mondta valaki, hogy ez a motor nem szereti a kerekezést...meg gondolom a 250R-el nem is nagyon lehet :((
Nálunk nagyon szép idő volt, el is mentem csapatni egyet. Tettem egy kb. 40 km-es kört itt a környező falvakon keresztül. Xar hullámos mellékutak, de pont ezt akartam, futóművet állítani. Továbbra sem vagyok vele 100%-ig megelégedve, mert bedöntve beleng a hullámos úton, meg nincs ott az eleje annyira az aszfalton (nem tom, érthető-e így) Rövid kis egykerék után, mikor visszaesett, eléggé nem volt stabil. A télen az első a kormánycsapágy lesz, amit megnézek, plusz felugrik egy kormányteló is.
De azért jót mentem , nem lesz már túl sok alkalom.