Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van nagy fehér ducatóm. Maxi méret,, mindent elnyel. Kb 4 motor kényelmesen elfér.
Na viszlát srácok,hétfőn délután itt leszek.
Erre kettő is felfér,de kinek van ilyen kocsija?
Majd tavasszal visszatérünk rá,most a műszaki miatt kifogytam forintból.
a berlingo-ba befér egy fzr, ha a farokidomot lekapod (nemtom mekkora meló) ill, nincs benne az elsőkerék...
bár 1 motor miatt lehet nem érdemes nekiindulni őszterrájknak...
Olaszban szándékszunk elnézni jövőnyáron. Hozni 2 kis robogót eladásra. Csak annyi kis haszon legyen rajta, hogy a hosszú hétvégés kirándulás ingyenbe legyen. (egyébként 9e Ft / napért láttam multkor Merci Vito-t. MAx. 2 nap. Abba befér akár 3 motor is)
nekem ne mond. aktívan aukciózok. vaterán pl. de, nem mindig igaz hálisten az amit mondtál. Fordult már elő, hogy valamit félelmetesen olcsón sikerült megvenni.
Már én is gondoltam rá,hogy hozni kéne Bécsből egy 500-ast,de se kocsim,se futóm nincs,és Szegedtől kicsit messze van.Vagy kéne valami kisteher,amibe bele lehet dobni.Zsolti,neked nincs valami szállítóeszközöd,amivel mocit lehet hozni?Jövő nyáron ki lehetne menni,gondolom neked se ártana tartalék!
Az árverési oldalakról tudni kell,hogy mindig az utolsó percekben ugrik meg a licitálás,addig minden érdeklődő kivár.Engem is ütöttek már el egy jó üzlettől,mert a zárás előtt 10 másodperccel még valaki rálicitált.
Meg, baxxa meg (le is mentettem)... ilyen szép állapotú FZR-t nem minden nap látni. Új guma, Remus kipuff, minden OK rajta.
lejjebb tekerted, megnézted az összes képet róla?
bírnád mi? Nem értek az ebayhez ráadásul nemtok németül De a motor nagyon szép. és még az ülés pupja is megvan.
Fordítsd már le nekem, lécci, hova küldjem az 1 ejrót, mert ez nekem kéne
Tök jól mutatna a garázsban a piros mellett
néha jók a linkek néha nem. érdekes...

http://cgi.ebay.at/Yamaha-FZR-...
Az enyém, ha beszarna, simán hoznék egy másikat alkatrésznek. Én is nézegettem, 200-300 ejróér lehet válogatni köztük.
A Ferka meg a Rolls nem azoknak készül, akik meg tudják venni... hanem azoknak, akiknek SEMMILYEN nehézséget nem okoz megvenni.
Ezt mi nem tudjuk felfogni, legalábbis én biztos nem.
Voltam már Monacóban: a fickó lejött a yachtról (személyzet kétoldalt sorfalt állt), és beszállt az S600ba, olyan természetességgel, mint ahogy Te kinyitod otthon a hűtő ajtaját. (ja, a parkolójában állt 3 hárli is )
egy szót nem tudok németül, de van egy fzr 500 itt:
http://cgi.ebay.at/Yamaha-FZR-...
ha jól értem 13 e Ft környékén jár a licit és nincs minimálár. ja, és csak 55 km soprontól. azt is látom, hogy nem indul. Ennyire olcsón hozzá lehetne jutni? Gyula, ez a te vásárod lehet...

Tudod,van itt a környéken pár ember akinek lehetne,de mégsem vett magának mert nem tartja sokra ezeket.Mint mondtam ott járok el előttük melóba mindennap,de egyszer sem éreztem késztetést hogy odamenjek és megnézzem őket,mert nem érdekelnek.(bár a Bentleyt megnéztem)
A kollégáimat viszont úgy kell elrángatni onnan hogy illene leváltani a délelőttöst még ma.
Vicces látni Bádert amikor kijön az OBI-ból a hóna alatt két virágcseréppel és beszáll az Astonba,majd távozik.(az a mindennapi közlekedési eszköz)
Na,a parkolóban azt is megnéztük,mert az asszonynak mindenképpen látni kellett közelről hogy ki jött vele.(bár nyakonvágás lett beígérve neki)
Szóval esetleg az asszonynak vennék,de nekem nem hiányzik.
ja, és a pénz nem boldogít ! És ne jöjjön nekem senki az ellenkezőjével, hisz semmivelsem boldogabb az akinek 50 milliárdja van, mint az kinek 60 milliárdja.
hát pedig 50 milliárdból már nem olasz fost vennék. Abból már komolyabb is telik...
A lét határozza meg a tudatot... (van olyan magyarázat is, hogy megiszod a lét, és elmegy a tudat )
Ha holnap reggelre 50 milliárd Ft lenne a számládon, nem hiszem, hogy előbb-utóbb nem vennél egy Ferrarit
Hát basszus k.rvára nem vagyunk egyformák.(de ez nem baj mert erre lehet üzleti filozófiát építeni)
A sportkocsikat megnézem,szépek de kellene a kutyának.(ha mond Nektek a Báder név valamit(google megmondja) akkor ott járok el a garázsai előtt mindennap és vagy az Enzo vagy a Zonda vagy a Gallardo/stb áll épp kint és törölgeti vagy épp húzzák fel a trélerre valamelyiket)
Nyáron lehet fényképezni vagy jobb esetben be is ülni egy üléspróbára.(a hét garázs mindig rejt valami méregdrága csodát amit eddig csak az újságokban láttam,de frankón nem vágyom rájuk hogy az enyémek legyenek,az áruk az más téma)
ez már jól néz ki.de ez se mai gyerek...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr-1000-
3284379