Hát az enyém pont így fog kinézni tavaszra. Egyes nyereg, semmi far, minden műanyag lebontva, rövid kipuff, csak fém mindenütt. Műszerfal se lesz, csak két LED kijelző (ford és km/h) nagy kör lámpa elöl, kormánnyal mozogva (az már olyan)
Vissza az ősökhöz
Szeretem a BMW-ket, de inkább a régebbi időkből. Nekem a barátaim megesküdtek volna, hogy valami csoppert fogok venni, de nem. Inkább endurót vettem volna... aztán a csajom beszélt rá a sportmotorra és nagyon nem bántam meg Már meg van jópár éve, de még mindig ahogy elindul, az valami félelmetes. Elindul, azt hiszi az ember, hogy hú de megy, aztán eléri a hatezres fordulatot, onnan meg mintha picsán rúgták volna. beszarás
Ha belegondolsz autók között is a sportkocsi a nyerő. Hiába mindenféle hobbi egyterű, pickup, hibrid, combi, limuzin...szarság...
Ferrari, Lamborghini, Viper... az igen. De attól tartok azokat mi nem tudjuk megfizetni. Marad a sportmotor Aztán hajrá!
Ha lehetne választani, én a Yami MT-01-re voksolnék... olyan nyomatéka 1ik hárlinak sincs, és ez legalább precíz munka. Azok a hosszú krújzerek nekem nem fekszenek, meg az "öreges" stílus se jön be. Én techno imádó vagyok
"Ha a hárliból kivonjuk az érzést, az imázst, a legendát "-Pont ezek a dolgok amik engem k.rvára nem érdekelnek,csak egyszerűen jó hangja van és lent nyomatékos.Ezek miatt volt jó velük menni.(nem az EVO-k előttiekre gondolok amik "kis hajtás után"(110 felett két perc) megszorultak,és természetes volt az olajtócsa alattuk)
Az is természetes hogy a Japánok feleannyi pénzből kétszer jobbat tudnak csinálni.
Elégedett lennék én egy 1,4,-1,5-ös öregebb Intruderel is,nem muszáj nekem HD.(az újabb Manageres 1,7-1,8-as Csicsachopperektől,meg ezektől a Powerszarságoktól viszont tartózkodnék)
Ne izéljetek má télleg ezzel a hárlival... mentem már olyannal, (meg Yamaha Dragstarral is) de engem nem fogott meg.
Nehéz, úttartás rossz, fordulni nem lehet vele, igazából se menni, se megállni - csak krújzolni. De arra se igazán kényelmes nekem ez a kinyúlt kéz-láb. Remeg az egész (Good Vibrations, persze). Az ilyen behemótok (Glide) meg viccesek inkább - akkor már ülnék autóba, ha szélvédő meg aranyérfűtés kéne.
Ha a hárliból kivonjuk az érzést, az imázst, a legendát - nem sok minden marad.
Na jó, nem hergellek benneteket - ha azt szeretnétek, kívánom, legyen
exup-3293317