Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óvasdmá el még ecő. üljleegyes.
Azért a világ legjobb motorjai közé nem sorolnám a HD-t,de azért nem olyan rossz mint sokan mondják.Viszont egy Royal Starról már nem akarnák átülni másra az biztos.
minden ismerősünk ebutóbb HD-tvesz. nagybátyámnak egy yamaha royal star venture-je van, aminem szar de mindig viszket mindene ha harley kerül szóba h mi lenne ha. Talán még a gold wing ami a világ vitathatatlanul legjobb motorja. ha tetszik ha nem. csak ezek idősebbeknek valók.
én mennék bazmegminnehova, és nagyinbírnám h harleyva megyek
jbazmeg egy kurva rajngó..mik vannak, mi? kell sztárnak lenni.. faszom
Lehet mert sejtik a chopperesek hogy pályát tévesztettem,de nekem általában szoktak integetni.
(többnyire előre,mert mint mondtam én nem nagyon szoktam Hellózni a nyeregben)
A harmadik eset meg:használtál már ilyesmit?Mert ez amit leírtál előítéletnek jó,de a valóság már nem ez.
Az igaz hogy sajnos drága és ebből kifolyólag többnyire nem azok veszik,akik tényleg arra használnák amire való,és valóban én sem mennék Alsóörsre se HD-nal se mással.
Ő ütötte el a gyalogost az aszfalton...
Hogy?Elütött egy gyalogos az aszfalton?
oszt csak lekékült az ülőfelületed, vagy más is volt? (gondolom nem dísznek ültél kocsiba)
Kálvária tér,az a lemaradt.
gyalogos-aszfalt
A Kálvári tér közepétől indul,a cserepes piacig tart,ott megy ki a busz is.Hozzám közel van,de neked se nehéz,bejössz Üllésről a kálvárián,a tér közepén pedig befordulsz jobbra,29-szám.
8 -kor tali, 8 30 indulás. Hol is van a Katona J utca?
Állítólag holnap Kübeken lesz valami találka,de többet nem tudok róla.
Igen,tervbe vettem,be kéne csiszolni az új féket,csak hát jó idő is legyen!Meg nem tudom mikor akarnak indulni,azt tudom hogy a Katona József utcából,de mikor?
Mai tanulság:

A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel !
De a ló túl elcsigázott ehhez.. Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan ! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát. Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni !
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak :
- Ezt megünnepeljük, levágjuk a disznót !

Tanulság : Mindig foglalkozz a saját dolgoddal és fogd be!
Két cápa beszélget.
- Mit reggeliztél?
- Én egy meztelen nőt! És te?
- Én egy Magyar politikust.
- És honnan tudod, hogy az volt?
- Gerinctelen volt, nem volt bőr a pofáján, a segge simára volt nyalva...
sportmotor.hu/motoros_videok/motor/rendrsegi-bemutato-34
063
Gyula.. Jövő hét vasárnap Gemenc túra. Jösztök-é:)
A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz!

Házasság? Nem szaporodom fogságban!

Úgy tartja a mondás: szeretkezz, ne háborúzz. Persze lehetséges mindkettőt egyszerre csinálni, csak meg kell hozzá nősülni.

Melóhelyen ha az ember nyalni nem tud, szopni fog.
Mielőtt összevesznétek had zárjam a témát azzal,hogy a köszönés intelligencia kérdése csupán,idióták pedig mindenütt vannak.Sajnos.
mekkora hülyeségeket mernek mellé írni...
Igen
Letakarítod petróleummal, oszt befúkálod mindenhol alaposan...
Aszfalt vagy fű?