Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek, de elpörögtetetek, az én koromban már a tikokkal fekszem, viszont én későn is kelek Azért utólag fűznék hozzá...
1: köszönés. Ahogy 1értelmű, hogy a fiatalabb köszön előre az idősebbnek, sztem a kisebb motorosnak kell előre köszönnie. Ha meg szemre 1formák, akkor ahogy épp adódik. Visszaköszönni pedig mindig, mert azt elmulasztani tahóság, és az csak a krújzeresek és főleg a hárlisok szokása..

2: kor. "egész életem a motorozásról szól" írja a 20 éves... na ne vicceljünk már

3: hárli imádat: mit frankóztok azon a xaron? drága, rossz minőségű, kényelmetlen, igazából csak hivalkodásra jó. A vevőköre általában milliomos elkényelmesedett-elhízott tahó... én pl. alsóőrsi ki-kicsodára akkor sem mennék, ha 5 hárli állna a garázsomban.
Van nékem 2 db ilyenem: mol dynamic moto chain o-x

http://www.mol.hu/hu/autozzon_...

Jól olvasom, hogy ez arra jó, hogy a már letisztított láncot betudom fújni vele és ezáltal kap egy védőréteget a lánc?
:) az a baj, hogy nincs pénzem. Mivel nincs pénzem így nincs eredetvizsga és így nincs átiratás a nevemre. Mivel nincs pénzem továbbra se, ezért nem tudok jogsizni sem, tehát ez egy szarkörforgás és minden a pénz körül forog...
van ilyen kitűzőm.
hmm. Ez nem a farmer miatt van (mármint a kék folt).Vagy rosszul gondolom? Szerintem a bering nadrágommal is lenne kék-ződ folt. Éppcsak, nem kopik le a bőröm...
Jó a segged, kő kóla?
tényleg nagyon szép. És ezek kulturált árban is vannak ahogy néztem. Na egyszer majd...
farmer?
nekem volt. ténylegkurva jó ha ablokkal mindenk. én imádtam, geciszépformájú motor, kényelmes, országútra is bőven elég.
Akkor én különc vagyok!
22év-Fzr 500
Soroksár közelében, Pesterzsébeten lakom. Közel a kakucshoz :)
Megnéztem a képeket, hát útólag is gyógyuljatok meg, elég szépen összetörtetek, de ahhoz képest tényleg egész jól megúsztátok. Én pont ma tököltem le a tankot de mint az állat, mert egy pöcshuszár autós besatuzott előttem, én meg még nem szoktam meg a gépet eléggé...100 km alatt...nem is értem :D no mindegy. Szóval akkor már készülőfélben van a moci? Honnan jött amúgy az ötlet, hogy ilyen idomokat teszel rá?
én is húzok. jóccakát...
na én elteszem magam holnapra mindenkinek álmodozos jó éjszakát
igen ez igy van asziszi az ember ,hogy a farmer milyen erös hát bebizonyosodott mintha ott sem let volna ugy szakadt szerte szét
Igen,tanulságos volt.Kiderült hogy a farmer sz@rt sem véd esésnél,mert leszakad a bőröddel együtt.(a lelkem mélyén én is gyanítottam amikor abban ültem fel)
te pesten merre laksz ?mert barátnőm is ottan van
ennek a hozzászólásnak az előzményében megnézhető. csúnya.
503 oldal
hát nem tudom remélem, nagyon szeretném még kiprobálni az idén
mennyi idő még?
Tolod még idén?
visszalapozol augusztus 14-15 kb ott láthatod az eredményt ÁBRUS kollega még élöben is látta az eredményt de rajtam
Ha visszakeresel volt róla fent kép az "eset" után.
majd lehull a lepel rola mint a 2010 es forma 1 es ferrarirol csak várjatok még annyit elárulok már fél kész
Mi történt?Kép engem is érdekelne... csak nem összecsuktad?
Olyan mint a Jawa Mustang:egyhengeres boxer