Gyerekek, de elpörögtetetek, az én koromban már a tikokkal fekszem, viszont én későn is kelek Azért utólag fűznék hozzá...
1: köszönés. Ahogy 1értelmű, hogy a fiatalabb köszön előre az idősebbnek, sztem a kisebb motorosnak kell előre köszönnie. Ha meg szemre 1formák, akkor ahogy épp adódik. Visszaköszönni pedig mindig, mert azt elmulasztani tahóság, és az csak a krújzeresek és főleg a hárlisok szokása..
2: kor. "egész életem a motorozásról szól" írja a 20 éves... na ne vicceljünk már
3: hárli imádat: mit frankóztok azon a xaron? drága, rossz minőségű, kényelmetlen, igazából csak hivalkodásra jó. A vevőköre általában milliomos elkényelmesedett-elhízott tahó... én pl. alsóőrsi ki-kicsodára akkor sem mennék, ha 5 hárli állna a garázsomban.
:) az a baj, hogy nincs pénzem. Mivel nincs pénzem így nincs eredetvizsga és így nincs átiratás a nevemre. Mivel nincs pénzem továbbra se, ezért nem tudok jogsizni sem, tehát ez egy szarkörforgás és minden a pénz körül forog...
hmm. Ez nem a farmer miatt van (mármint a kék folt).Vagy rosszul gondolom? Szerintem a bering nadrágommal is lenne kék-ződ folt. Éppcsak, nem kopik le a bőröm...
Soroksár közelében, Pesterzsébeten lakom. Közel a kakucshoz :)
Megnéztem a képeket, hát útólag is gyógyuljatok meg, elég szépen összetörtetek, de ahhoz képest tényleg egész jól megúsztátok. Én pont ma tököltem le a tankot de mint az állat, mert egy pöcshuszár autós besatuzott előttem, én meg még nem szoktam meg a gépet eléggé...100 km alatt...nem is értem :D no mindegy. Szóval akkor már készülőfélben van a moci? Honnan jött amúgy az ötlet, hogy ilyen idomokat teszel rá?
Igen,tanulságos volt.Kiderült hogy a farmer sz@rt sem véd esésnél,mert leszakad a bőröddel együtt.(a lelkem mélyén én is gyanítottam amikor abban ültem fel)
1: köszönés. Ahogy 1értelmű, hogy a fiatalabb köszön előre az idősebbnek, sztem a kisebb motorosnak kell előre köszönnie. Ha meg szemre 1formák, akkor ahogy épp adódik. Visszaköszönni pedig mindig, mert azt elmulasztani tahóság, és az csak a krújzeresek és főleg a hárlisok szokása..
2: kor. "egész életem a motorozásról szól" írja a 20 éves... na ne vicceljünk már
3: hárli imádat: mit frankóztok azon a xaron? drága, rossz minőségű, kényelmetlen, igazából csak hivalkodásra jó. A vevőköre általában milliomos elkényelmesedett-elhízott tahó... én pl. alsóőrsi ki-kicsodára akkor sem mennék, ha 5 hárli állna a garázsomban.