Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Berakom a ducatóba a motort, meg 2 mázsa szerszámot, és megyek utánad. Szállás is megolva
Érdekes.Nálam automatikusan kikapcsol a vészmadár amikor motorra ülök és pirosat látok villanni.(persze ha a garázsban áll akkor mi baja lehetne,mondaná Bagoly)
Túra majd jövőre,ha elvégeztem némi fejlesztést a télen.(aztán mehetünk az Osztrák Alpokba mint ahogy az ismerősöd mondta amikor ott voltunk nálatok)
Hát működik...... Tudod ennyi autó után szintjelző..... nyomásjelző....... jobb félni mint megragadni.
Miért mi van akkor ha felvillan az olajszintjelző?
Jól hangzik, de sajna nem lesz addigra jogsim... :S a papírok talán talán meglesznek, de jogsi nélkül para elindulni... :((
A friss őszi levegő kitisztította az orrát? Úgy is jó.... Remélem addig kibírja. Ma sikeresen Üllés utáni nagy kanyarban oil lámpa villan, beszarásjelző kigyulladt. Érdekes volt behúzott kuplunggal befejezni a manővert.
Semmi gond mert én is nyakig vagyok a melóban(kerítéslábazat-őszi kerti munkák-kémény vakolás-némi villanyszerelés-lomtalanítás a garázsban mert már nem lehet beférni-meg némi autószerelés) de most egy napot rátok szántam volna.(úgy is jó ha nincs sürgős javítás,hogyha akkor hozod ha letelt a szezon és itt hagyod,én meg szétborítom és elvégzem a "nagyjavítást")
A súberrugód már nem érdekes,mert nem az volt a baja az asztmás dögnek.
Indulás: 2009-10-11 Indulási hely Szeged Katona József u 29
Érkezés: 2009-10-11 Úticél: Gemenci erdő
Megtett út: 240 Nehézségi fok: 1
Várható utazósebesség: 90 Túra típusa: Laza társas gurulás
Szervező: redmary Túra azonosító: 3179

Részletek:
Szijaztok!:-))

Kics
it más felé mögyünk ,mint eddig de a közösülés és nyalás nem marad el!:-))))))))))))))))

El szaladt a nyár,nyakunkon az ősz..sajna migyá itt a hideg tél.!:-(
Szomorúan írom le,de ez lösz zárótúrák,vagyis az ucsó ebben az évben!
Mindönkit szerettel várunk!:-)

Szögedi "bagázs"!:-)

http://www.gemenczrt.hu/index
....

Csaba250 ötlete ez a Gemenci erdő nézés:

Hunting weekend parti a kisvasútról.
Program: becserkészés, célzóviz adagolás, baklövés, nyúzás,
főzés, kajálás.
Tiszteletem uraim. Lesz egy túra 11-én . Aki a motorozz.hu-regisztrálva van meg tudja nézni, de megpróbálom bemásolno.Ábrus sajna kicsit szét vagyok úgyhogy napolunk......
Lassan ott tartok, h jobb vétel megvenni egy vázat olcsón és felújítani a motort, megvenni hozzá mindent, minthogy megvenni egyet amire valaki azt mondja, h jó drágáért...szemét egy világ ez....
Ne viccelj már!
Ha a Tied fel lenne polírozva,integethetnél a Hayabusának mikor elmentek egymás mellett az autópályán.(bár ha jobban meggondolom most is integethetsz)
59Le-s.(nem 53,csak nem jó helyen vannak itt a gombok)
Basszus, holnap én is megnézem a főtengelyt, nem-e fel van polírozva, mert a gép könnyedén megy 250-et (előző gazdija szerint)
Igaz, ez 1000res

csak viccelünk ám, szép a gép
Induljunk ki abból,hogy a géped gyárilag 53 lóerős.
Kortársa a Zöld-Fehér-Kék Kawasaki ZXR 400(ami gyárilag szénné van hegyezve) 65 lovas és annak a GYÁRI! végsebessége 210Km/h.
A haverom is felpolírozta annak idején a 125-ös TS MZ-n az alu szívócsonkot(kívül-belül!)
Nagyon szép lett és 105 helyett 107-et ment.(óra szerint!)
Volt is nagy boldogság.
hát ez a motor most lesz nálam lassan három éve most lett kicserélve a vezlánc és még most derűlt ki hogy ezek vannak benne nem is tudtam róla de még az előző gazdája sem tudott róla hogy ezek vannak benne meg még szerintem a karbival is van valami ami elég jó lehet abba is azzal is csinálhattak valamit nem tudom miért raktak ilyeneket bele. de azt nem tudom hogy mennyit kell mennie egy fzr 400 rr -nek végre? lehetséges hogy tavasszal eladó lesz váltás miatt!
Úgy értettem, mitől lett ilyen szép a váz... :)
Miért?Lett valami a Deltaboxból?
Polírozott főtengely? Nagyon szép lehet.(csak kár hogy szét kell szedni hozzá a blokkot,hogy gyönyörködhessen benne a világ)
Asssztamosdatlan mindenit. Ez kibaszott durván néz ki! Álmaim motorja. Mi lett a DELTABOX-ból?Meg az egész motor, mintha most gördült volna le a gyártósorrol....írj még róla kérlek!
eladó? kell!
És?