Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FZR 250 eladó donornak. Elég érdekes, ilyet még nem láttam...(vidéki vagyok ):
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ügyes Ma megkergettem a pacikat, úgy volt hogy elgurulok feléd, csak elszaladt az idő. Szilopasztal nyomd be a sapka helyét, és gooooooooooooooooooooooooooooooo......
Na hali E.T. (adatlap). Nos volna 1, de ennyit nem szeretnék rá áldozni. Ha az nem sikerül, kereslek, és alkudozunk.
jaj baszod, nálam van kipuff nélkül, szériakipuffal, és tuningdobbal. tessék arra rejszolni.
Ujjjjjdekurvajó hangja van a motoromnak :P ugye az enyémnek is ilyen hangja van? :DD muszáj lesz neki, már csak 2 nap és megtudjuk, egyből teszem is fel a vidit majd róla, csak még az idomokat lesz nem kis szívás visszatenni, mert nem emlékszem már, hogy 4-5 hónapja, hogyan szedtem le :D

A házi készítésű kipufról és hangról van fenn vidi?Érdekelne!
na, a két foggal rövidebb áttéellel is 170fölött kicsivel még nem szabályozott le. királyság.w
100/80, me 70nél nem lenne elég hegyes, azt szaru fordulna.
Mesterek! Hűtősapkája valakinek elfekvőben? Elhagytam az enyémet
a farokidomot ha leveszem akkor megtudom én is így emelni igaz? Nem "csavarodik" meg a váz tőle? Vagy nem lesz tőle baja?
Megkérdeztem a vasam régi tulaját és ő is azt mondta, hogy előre szigorúan 100/80, mert sokkal kezelhetőbb Plusz ugye az sem elhanyagolható, hogy adamfzr is ezt ajánlja A kipuff ügyben pedig, hát nekem még az előző gazdi akasztott rá egy házi készítésű(sufni tuning ), full nyitott dobot amitől olyan földöntúlian vadállat a hangja, hogy az már rémisztő , csak ugye a yard meg ne lássa
100/70 jobb akkor?Melyik márkát ajánljátok?Mondtam, szereléssel együtt 40 környékét akarom rátenni.Meg az is érdekelne, hogy bár tudom, hogy kis köbcentis de azért valami komolyabb hang kellene rá, milyen kipufokat lehet rátenni? Meg úgy ezzel kapcsolatba minden
hát szerintem meg 100/80 kell előre, nekem ezzel sokkal durvábban is fordul, de előtte 110es volt fenn mikor vettem
nekem most másfél évet állt úgy hogy max néha lett ideodagurítva ha útban volt..
Nálam van egy tarcsi hátsó kerék egy 20ért megválnék tőle. Ha érdekel?
A wc-s tuti.
próbáltam. toltuk-toltuk, de túl messzire sikerült. na ezért van most a dombtetőn.
eladó metzeler me z4, 160/60-18 , teljesen új gumi ára 18000 ft. 0620/992-4528 gödöllő
nekem eddig jó tapasztalatom van a Metzeler K1 slickkel és itt mintát sem kellett választani
Lehet hogy a múltkor is ez volt http://www.kepesmotor.hu/idomo...
88-as És valszínű kell. Jövőhéten hívlak.
4000,- + a postai díj (1000 körül lehet), de ha majd kell mondj egy évjáratot is
Keresnék a kuplunghoz rugókat, ami a csavarok alatt vannak. Árat tudsz-e mondani utánvéttel?