Egyébként én sajnos nem fogok tudni menni Így ősszel, intézni kell a téli tüzelőt, még le fog kelleni szegetelnem a tetőtérben a fűtés csöveket (még nincs beépítve) ill. az új láncszett hiánya miatt nem is szívesen indulnék neki a kétszázegynéhány km-nek. Nagyon sajnálom. Egy-két itteni arcal úgy meginnék már egy kevéske fínomat. Royal úgyis jön még egy üveg piával. a tüzelő hazahozatva 30 pénz (bár ez a komlett télre elég) a láncszett is kb. annyi lenne + a benzin, és az asszony üzemnyag költsége, mert Ő tutkó kocsival jönne, úgyhogy.
nem dehogy,csak pontositottam nekem bejott a kis 250-es,sok pozitiv elmeny is van a negativak kozott. sokat hurcoltam azzal exasszonyt,akitol a motorral egyutt szabadultam meg.erdekes modon mindkettonek ugyanaz volt a baja. az excsaj,meg a motor is rettenetesen hisztis volt
menjunk soltvadkertre! nincs semmihez se kozel,de finom a fagyijuk.meg szeretnem latni az emberek arcat,mikor 8-10 v tobb motoros teljes menetfelszerelesben fagyit nyal
Nekem azt tanították gyerekkoromban (lehet rossz környéken nőttem fel) hogy minden beszélgetés alapja a bemutatkozás.
Én meg maradi (nem mostani trendi) módon ehhez is tartom magam.
Persze nem vagyunk mind egyformák.
nekem erősebb futómű kéne alá.. elöl mondjuk tiszta sor, me sürübb villaolaj, esetleg alátét a rugónak , hátulra nemtom.. néztem hogy iylne 20ezerér már 600-as ezres sportmotorok rugóstagjait lehet kapni, és ha méretben jó lenne.. mert én egy 30-40kg-al nehezebb vagyok mint akikre tervezték a moccot, egy 600as meg 20kilóval nehezebb mint a mocim, szal még túl kemény se lenne..
Úgy látszik mindenkinek a hangyája az adatlap. Ez nem egy privát forum ide mindenki benézhet. Műmájer meg nem vagyok, hogy teli szórjam fényképekkel az egész szervert . Itt valahogy mindíg tudok kontaktolni azzal aki keres ill keresek.
Én meg maradi (nem mostani trendi) módon ehhez is tartom magam.
Persze nem vagyunk mind egyformák.
Ezüst Gólya Nyugdíjas Klub cigánytánc-csoportja
Az nem gyenge.