Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És így hoz az exbarátnődet adtadhozzá drágábban ment el a rizsrakétád?
Egyébként én sajnos nem fogok tudni menni Így ősszel, intézni kell a téli tüzelőt, még le fog kelleni szegetelnem a tetőtérben a fűtés csöveket (még nincs beépítve) ill. az új láncszett hiánya miatt nem is szívesen indulnék neki a kétszázegynéhány km-nek. Nagyon sajnálom. Egy-két itteni arcal úgy meginnék már egy kevéske fínomat. Royal úgyis jön még egy üveg piával. a tüzelő hazahozatva 30 pénz (bár ez a komlett télre elég) a láncszett is kb. annyi lenne + a benzin, és az asszony üzemnyag költsége, mert Ő tutkó kocsival jönne, úgyhogy.
nem dehogy,csak pontositottam nekem bejott a kis 250-es,sok pozitiv elmeny is van a negativak kozott. sokat hurcoltam azzal exasszonyt,akitol a motorral egyutt szabadultam meg.erdekes modon mindkettonek ugyanaz volt a baja. az excsaj,meg a motor is rettenetesen hisztis volt
ajajajj. felvágung, felvágunk.
gondolom a 250-es alatt a 600ast erted,akinek volt 250-ese:)
menjunk soltvadkertre! nincs semmihez se kozel,de finom a fagyijuk.meg szeretnem latni az emberek arcat,mikor 8-10 v tobb motoros teljes menetfelszerelesben fagyit nyal
royal03[13638] tegnap 19:47Na skacok.http://www.vasparipa.hu/hu/tur... Ez a hely anyáméktól 50méterre van. Ha szerdáig eldöntitek, leszervezem.
Hol az ahol találkoznánk?
Nekem azt tanították gyerekkoromban (lehet rossz környéken nőttem fel) hogy minden beszélgetés alapja a bemutatkozás.
Én meg maradi (nem mostani trendi) módon ehhez is tartom magam.
Persze nem vagyunk mind egyformák.
nekem erősebb futómű kéne alá.. elöl mondjuk tiszta sor, me sürübb villaolaj, esetleg alátét a rugónak , hátulra nemtom.. néztem hogy iylne 20ezerér már 600-as ezres sportmotorok rugóstagjait lehet kapni, és ha méretben jó lenne.. mert én egy 30-40kg-al nehezebb vagyok mint akikre tervezték a moccot, egy 600as meg 20kilóval nehezebb mint a mocim, szal még túl kemény se lenne..
Hát én most Yzf 750 lengővillát aplikálok az 1000-be . A sima 1000-be vajon bemegy-e exup komplett hátulja?
Távtartót kell faragni másikat.
Royal03! Ha még meg lesz a felni akkor alkudozhatunk rá . De azt nem tudom, hogy a régi lengővillába bele fér mindenféle hekkelés nélkül.
Már tavaly is volt róla szó, egy meetingre. Jó lenne megismerni az új ill a régi tagokat. Bár a régiek közül sokan áttértek újabb technikára
gyermekjátékok
Úgy látszik mindenkinek a hangyája az adatlap. Ez nem egy privát forum ide mindenki benézhet. Műmájer meg nem vagyok, hogy teli szórjam fényképekkel az egész szervert . Itt valahogy mindíg tudok kontaktolni azzal aki keres ill keresek.
programot néztétek? NAGYON JÓ LESZ:
Ezüst Gólya Nyugdíjas Klub cigánytánc-csoportja
Kereesek képet. De Izsákon a vasútnál szokott lenni a gyülekező, és a vasúton túl laknak a jó édes..........
Na na? Az jó, mert jó túra. Egyszer húsvétkor épp ilyen magas teraszról rókáztam. Szép emlék. Megmarta a garázs ajtót. Jó anyag a whisky.
gyertek hozzám házavatóra. NA?
Bazz, Debrecenhez minden qrva messzi van
kép kimaradt.
ácsok? Kőműves !
autó? Szerintem a te állapotodban elnézhető. állapot:
űűű 214 km.
Az nem gyenge.