Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addigra elviszem a méhbe
Sziasztok. Kérdezném van-e valakinek 17" hátsó felnije 1000be? Mert gumi az volna itt pici pénzért.
Teraszt építek, így sajnos szegénység van!
De ha egyszer aktuális lesz visítok
nem akarsz egy sérülésmentes vázat 10000-ért? angol papírral
A házat próbáltad már levinni a FZR-hez?
Nekem a hátsó emelőn áll az elsó meg felemelve a nyaknál. Tavaly télen pl így
nah, úgy néz ki, 2 hét és költözöm ki a kertbe. Viszem az FZR-t is, bár már úgy idén nem fogom tudni használni, nem megy fel a porban a domboldalon, amin a ház van. (Sajnálom nagyon, de igazából idén már amúgysem lenne időm motorozni, ha meg mégis, akkor segítséggel leviszem. ) kérdésem lenne a téli tárolás kapcsán. Tudom, hogy nem nyerő ha a gumikon egyhelyben áll sokat. Meg kellene emelni. Ezt csak motor emelővel lehet kivitelezni? Valaki csináltatott már motoremelőt esetleg? Arra gondoltam, hogy a beton födémet bedűbelezem, és felcsigázom a motor. Had levitálnon a drága. Vélemény? Minél fogva szabad emelni?
Tudod Te ezt...

Én a lágyabb gumik híve vagyok, igaz, gyorsan kopik, de legalább biztonságosabb. Egy eleve keményebb túra gumi lehet, hogy tartósabb, de 10 fok körüli aszfaltnál már kemény és csúszik.
Szóval valami sportgumi, inkább költs erre kétévente, mint oldalidomra, meg járókeretre
Nekem Michelin Pilot Power van, az jól tapad, viszont középen keményebb, hogy ne kopjon. Újonan drága (45 péz), én használtat vettem, nekem elég lesz két szezonra még, és csak 15 volt.
Ez a motor nekem arra kell ,hogy minden 2. nap kb. melóba menjek vele - 10 - 50 km. meg elmenjek a környékre és ismerkedjek a világgal, meg a motorommal :) napi 30 km kb belemenne. Télen nyáron mennék vele amikor csak úgy érzem, hogy kedvem van és lévén, hogy 1.5 éve nem motoroztam így már nagyon mennék :)
A számok jelentését jól gondolom így?
110 - Gumi keresztmetszetének a szélessége mm-ben
70 - A gumi magassága és a szélessége közötti arány %-ban
17 - A felni átmérõje colban

Így van? Én előre egy 110/70-et gondoltam, hátra meg 130/70. Az oldal is ezt ajánlja.
Két fő dologtól függ:
1: mit csinálsz a motorral?
2: Mennyi lé van rá?

1: más kell, ha csak jáccol (évi ezer km nyáron), más, ha napi közlekedésre kell, tavasz-ősz, eső-szél., megint más, ha pályán akarsz körözni.
2: minden ellenkező híreszteléssel szemben itt a drágább általában jobb
Nézegetem ezt az oldalt, van motor szerinti keresés is, de honnan tudjam, hogy melyik gumedli jó az én kis FZR-emre? Sokféle mintázat van, melyik a best? :)
Helló!De,véletlenül böszörményi vagyok.
Lehet találkoztunk is már?
ilyenem van elől: http://motorgumishop.hu/index....

és hátul: http://motorgumishop.hu/index.... csak /70

ezek rávalók, csak 100as elsővel nézd... http://motorgumishop.hu/?optio...
ja az sima.
Hagyjábékén :D keressél nekem valami olcsót, jó lenne 40-ből meglenne a 2 gumi meg a feltevés is!
Hello! nekem is fz 750em van véletlenül nem böszörményi vagy?
jaj légy felnőtt, keress rá, van a mi méretünkben jó gumi!
Okés! Jelzem mindenképpen! Bár sztem én vmi jobb, 85-90%-os használtba fogok beruházni. Hát ugye gazdasági válság meg hasonlók De ha sikerül beszereznem vmit, és érdekel akkor mindeképp szólok
Ha találsz valahol jó áron, pls jelezd itt a fórumon mert én is a közeljövőben cserélném! Köszi :)
szerintem nem. előplre semmiképp. háátulra,. háát.. ki tudja, ha ott állna két ugyanolyan fzr más gumival akkor kiváncsi lennék, de nekem tökéletesen beválta a gyári virsli is.
minek? nekem 110vol elől hátulé mondjuk rendes 130/70 ez új vbolt, elől rommákopott, mikro feltettem az első 100/80ast beszarsz mennyivel jobb lett.. minek nagyobb? jól megy így is.. ettőkl fordulod le a gazdagokat nagyobb gépekkel, az erőhöz meg nem kell nagyobb. vegyél minnél jobb gyári méretű gumit ha megteheted, és kész.
Lemaradt a vége Tehát érdemes nagyobbat feltenni? Előre is kössz
hm.. a fékfolyadéktartály tetejét csavard le és úgy nyomd vissza a dugattyúkat.. hátha
Adamfzr! Amit még kérdezni akartam, hogy milyen és mekkora gumik vannak neked fent? Épp gumicsere előtt állok és jól jönne egy-két tanács Amúgy most 130/70-17 és 100/80-17 van rajta... De szeretnék rá nagyobbat tenni mondjuk hátra 140est előre meg minimum 110est! Érdemes lenne
Szorul a hátsó fékem. Ahogy emelőn tekerem a kereket, érzem hogy szorul, és ha sokat pörgetem, melegszik a tárcsa. Vsz a dugattyú nem megy vissza a helyére? Ha ez van akkor mit lehet vele csinálni? Vagy mi más lehet még?