Sajnos a kedves ácsoló csapat csak hétvégén ér rá, ezt szervezem 1 hónapja. A teraszka egy csöpp 42 négyzetméteres tákolmány lesz, kell neki az idő. Ha úgy végzek menek. Ha nem akkor legközelebb
Ok, ok, hogy anyádtú 50 méterre van, de hol ?
Megnéztem gugliban, nekem jó, nincs nagyon messze sem. Rá is érek. ha szerveződik valami, elmék úgy látom, lesz műsor is.
nekem most nem jó a tali mert max biciglivel megyek majd teszek rá egy matricát ,hogy yamaha fzr 1 és fél cm3 mert csak az egyik lábam tudja a maximális teljesitmény leadást
Én összeszedtem nagyjából az ide írogatókat (az utolsó néhány oldalról):
5 Bp (és körny), 1 Balaton, 1 Debrecen, 1 Kecskemét, 1 Nagyvenyim (Dunaföldvár), 1 Szentes (Csongrád), 1 Szeged környék.
Mit javasolnál, hol legyen? Én Dunaföldvár környékét, az kb. az ország közepe, de ez persze attól függ, ki a kar elmenni. Sok varia nincs már, jön a rossz idő
Tisztelt kollégák 89-es fzr 400 első teleszkópok elsőkerék minden megoldás érdekelne mivel májustól gyaloglásra ítéltettem. papír nélküli 400-600-as gépekre is mozdulnék előre is köszi a segítséget !
nem kel agodni fighter nem lesz belöle az nem az én stilusom a tervek már itt vannak a fejemben egy igazi 2010 ewo lesz belöle mert talán addigra kész lesz hát bizok benne ,hogy szépre sikerül majd csak késöbb kaptok képeket mert akkor jó látni ha egyben kész nem darabokban de annyit elárulok már épül és ez örömet okoz ja és máma mentem egyet az u.öcsém 400 ával a fel és a le szállásal voltak bajok de ment ez idáig a legjob dolog ami az elmult honapban történt velem
a baszogatás megszünése azt jelenti, hogy rendbejön hamarost a lábad, vagy csak elegük van már belőled? (Nem is csodálnám. Egy járásképtelen manusz fejben motort renovál. ) És mekkora végülis a kár? Mit kell cserélni, mit kell kiegyengetni, és mit szeretnél belőle? Eddigsem volt szokványos a vas, így gondolom most is valami komoly cucc készél, valami Y2K.
na kollegák ma végre nekiáltam a vasnak és elég szar volt rájöni arra ,hogy minden darabhoz hozzákel nyulni de majd fogy de a lényeg ,hogy lelkes vagyok és nem baszogatnak az orvosok végre talán ( eszt lekopogom )
Neked különben is nagyon közel van (5 perc FZR-el?)
Megnéztem gugliban, nekem jó, nincs nagyon messze sem. Rá is érek. ha szerveződik valami, elmék úgy látom, lesz műsor is.
Kibaszott terasz projekt van a hétvégén
Tudja valaki hol lehet kapni a telóba szimeringet olcsón?
Exup telóba
5 Bp (és körny), 1 Balaton, 1 Debrecen, 1 Kecskemét, 1 Nagyvenyim (Dunaföldvár), 1 Szentes (Csongrád), 1 Szeged környék.
Mit javasolnál, hol legyen? Én Dunaföldvár környékét, az kb. az ország közepe, de ez persze attól függ, ki a kar elmenni. Sok varia nincs már, jön a rossz idő