emberek készül a gépcsoda máma már egyben van a blokk bent a vázban és h.lengövilla végre ennyi már összeált és a kerekek fujval még a végén az idén csak motorozok vele
Mikorra kellene?(mennyire sürgős)
Állapot:külsőre közepes,még a gyári ezüst festése van de már kicsit megmattult,elektronikus gyújtású és halogén lámpás.A blokk rendben van,a főtengelyt három éve vettem bele 23e-ért(gyári sárga festékjeles),egy elektronikus fesz.szabályozó nem ártana rá,mert a régi szarakszik(5500Ft)
Májusban levizsgáztattam három év állás után,de nincs kihasználva(97-ben vettem az első gazdájától(haverom),munkába járáshoz használtam régebben)
Arra gondoltam,hogy elcserélem valami nagyobb testű robogóra vagy ilyesmire.Ára olyan 70e környéke lesz.
üdv mindenkinek! a képen látott 1994-1995 fzr 1000 -es motoromhoz keresek idomokat ebben a színben, ahogy rajta ülünk a baloldalát (faridom, oldalidom) vagy kompletten. szintén ez oldali első lábtartó taposót . fejidomot, tartókonzolt, elsőlámpát. tudom hogy nem igazán itt kellene hirdetnem de hátha valakinek közületek akad valami hozzá. 0620/992-4528 vagy üzenj. köszi sziasztok.
Egyik haveromnak van egy eladó 97'-es Aprilia RX 50-e. 120 e ft-os irányáron....tehát kb 100-ba :) ha érdekel...állapota kívülről kicsit strapás de motorügyileg jó, váltót kell beállítgatni, de azt úgyis Te tudod...
1 vagy 2 Ft az elég olcsó. Azt még lefelé kell kerekíteni. Mittomén ?! Attól függ milyen a vas, nameg hogy simó vagy mz, vagy etz, vagy mi a szösz? Mond Ábrusom, mid van?
Nem rossz választás egy Yamaha SR,vagy egy Suzuki GN 125(a "postásmotor)sem.4T,kis súly,kis fogyasztás,elnézőbb a rendőr is(mint egy olasz sportgéppel)És kiváló tanulógépek.Van sok és nem is drágák.
Francokat.
Motorozni megtanulni Simsonnal kell.Váltós és úgy kell kezelni mint a nagyokat,de könnyen vezethető és nem szól a rendőr egy szót sem.(az ETZ még jobb lenne de az már feltűnő)
És ne sportos motort.Aztán ha megtanulta kezelni,akkor már lehet bármi mással próbálkozni.
Skoda annyira nem. Az lenne a lényeg, hogy B-s jogsival még kis elnézés mellett a rendőr ne lője a helyszínen főbe, de megtanuljon váltós motorral menni, hogy utána már csak a súlyhoz kelljen hozzászokni. 2T-s rakétára gondoltam. Pl. AF1 Aprilia, vagy RS aprilia, ilyesmi. Esetleg valami Gilera, vagy ilyesmi...
Én is ezen tanultam meg úgymond motorozni, nagyon jól kezelhető és gyengus motor, de lehet rajta gyakorolni. Ezzel meg tud tanulni a motorsúlyon kívül mindent ha nagyon akar. Amit még lehet az ebből a 250-es Honda, szintén egy nagyon jó kis tanuló gépezet, de az már egy fokkal erősebb. Ha ezek közül tudsz vmi kis olcsót szerezni, azért az kitart egy darabig. Esetleg még a kis Bandit is vagy egy Zeal is jó lehet kezdő motornak, mindet kapsz 1-2-3 kiló körül és ezeknek alacsonyan van az ülésmagasságuk, h asszonyka is tudjon gyakorolni lapra tevés nélkül. Az XT-m nincs motorozható állapotba, meg az nagyon magas motor, nekem se ér le róla a lábam rendesen...pedig irányítás szempontjából sokkal könnyebb mint egy efzéer :) ezeket ajánlom személy szerint...
gyerekek.... gyorsan az alőtört : mikor 2008-ban csináltam a motor jogsit, barátnőm az autót csinálta, de mivel együtt olcsóbb volt, Ő is lezavarta a motor kresz-t azzal a felkiáltással, hogy majd csinlja a jogsit. Jövő augusztusig forgalom vizsgát kell tegyen. Azt tapasztaltam, hogy a csajokat előszeretettel zavarják el a korlátlan kategóriából az oktatók , merthogy nekik "nagy" a motor, hangzik a felkiáltás. Részben igaz, de persze nem mindenkire. Megkék az asszony tavasszal tanítani motorozni váltós motorral (robogós rész már volt próbálva, az megy). Valakinek nincs-e véletlen kis köbcentis váltós motorja, amit egy fél napra alacsony bérleti díj mellett majd ideadna, hogy a próba meglegyen. (a 600-assal egyesbe már párszol elindult meg megállt, de nem merem azzal kezdeni). Ill. milyen 125-ös méretes és köbcentijéhez méren erős motort javasoltok, amit olcsón tudok megvenni, és a motor oktatás végeztével el is tudok majd adni (ha még egészben lesz ) Tudom sok kérdés, de talán ti márkatársaim (és mivel senkinek sincs pénze komolyabb motorra ugyanolyan csórók mint én, ezért talán át is érzitek gondomat) tudtok ebben segíteni. Vagy van esetleg MO olyan pálya, ahol biztosítanak motort, és nem kérnek jogsit(legyen olcsó, és ne nézzenek hülyén, ha instruálom az asszonyt ?)
miféle bukó? Van róla képed? HA valakit érdekel, egy szürke-fekete kisebb méretű cms sisak (rám kicsit passzos) nekem is van, de ez NEM RAKÉTÁRA való! Ilyen robogó szerűre, vagy mondjuk 125-ösig. Nem venném a lelkemre, ha miattam kezdődne fejetlenség bárki családjában...
Állapot:külsőre közepes,még a gyári ezüst festése van de már kicsit megmattult,elektronikus gyújtású és halogén lámpás.A blokk rendben van,a főtengelyt három éve vettem bele 23e-ért(gyári sárga festékjeles),egy elektronikus fesz.szabályozó nem ártana rá,mert a régi szarakszik(5500Ft)
Májusban levizsgáztattam három év állás után,de nincs kihasználva(97-ben vettem az első gazdájától(haverom),munkába járáshoz használtam régebben)
Arra gondoltam,hogy elcserélem valami nagyobb testű robogóra vagy ilyesmire.Ára olyan 70e környéke lesz.
szaboandras@rlan.hu
Motorozni megtanulni Simsonnal kell.Váltós és úgy kell kezelni mint a nagyokat,de könnyen vezethető és nem szól a rendőr egy szót sem.(az ETZ még jobb lenne de az már feltűnő)
És ne sportos motort.Aztán ha megtanulta kezelni,akkor már lehet bármi mással próbálkozni.
http://www.motorosjogsi.hu/img...
Én is ezen tanultam meg úgymond motorozni, nagyon jól kezelhető és gyengus motor, de lehet rajta gyakorolni. Ezzel meg tud tanulni a motorsúlyon kívül mindent ha nagyon akar. Amit még lehet az ebből a 250-es Honda, szintén egy nagyon jó kis tanuló gépezet, de az már egy fokkal erősebb. Ha ezek közül tudsz vmi kis olcsót szerezni, azért az kitart egy darabig. Esetleg még a kis Bandit is vagy egy Zeal is jó lehet kezdő motornak, mindet kapsz 1-2-3 kiló körül és ezeknek alacsonyan van az ülésmagasságuk, h asszonyka is tudjon gyakorolni lapra tevés nélkül. Az XT-m nincs motorozható állapotba, meg az nagyon magas motor, nekem se ér le róla a lábam rendesen...pedig irányítás szempontjából sokkal könnyebb mint egy efzéer :) ezeket ajánlom személy szerint...
Kinga és a Skoda is jó állapotba van :) :D
http://www.kepesmotor.hu/yamah...