Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a piros, hol a piros?
éniseztmondtam. De szerintem a legjobb ha mikor fékez mondogassa hogy pirospirospiros
és az első féklámpád? nézd meg a fékkarnál van a féklámpa kapcsoló.
Véletlenül egy erőteljes 1-es után üresbe tettem 2 helyett és én meg ugyebár dinamikusan haladtam volna tovább :D és üresbe húztam egy 16.000-es maláj barnát ... elég sok szempár szemeződött rám hirtelen, szerintem még a hungária körút árpád hídi végébe is hallották :D

Valamiért nem világít a hátsó féklámpám ha elsővel fékezek :S csak próbáljam meg megbasztatni a kábelezést vagy szét kell kapni hozzá? :S
Így ránézve egész olyan, mint egy motor..

Néha én is, mikor parkolóban manőverezgetek a negyed tonnával, arra gondolok, ilyen kellett volna
A nagy gépet itt városban meghúzatom 4000-ig, is felkapcsolom 3ba, és máris mindenki odanéz, hogy "hogymegyezazállat" "mingyáelütvalakit"
Ha valakit érdekelne: Fz 750 91-es igényesen átépítve(gsxr hátsókerék, RSV Mille farokidom, fém fékcsövek,) 380.000 irányáron eladó.
Így fest most :) Még jön majd egy nagytakarítás rá, vettem már mindenféle olajakat, meg zsírokat..van mindenféle pasztám.Már csak azt a szemét eredetiségvizsgát kell megint megcsináltatnom...15 rugesz...
Azt írták, hogy még elbírálják mielőtt felteszik.... de azért nonszensz, hogy egy 1 perces videón ennyit baszognak...
lehet csak a gépére tette fel, és el kell mennii hozzá
Én videjót nem találtam. Mi a címe?
lopni nem azzal megyünk majd
No hazaértünk épségben szépségben :) 130.000-be megállt tankolással együtt...feltöltöttem egy kis 1 perces vidit, tessék megcsodálni, de nem leszólni! :) egyenlőre ennyit lehetett kihozni belőle...kicsit csörög, kicsit zörög, de az enyém :)
azt a lampat en is le akartam nyulni,nem adja
kerestem is mindenhol,de nincs.a lampaval viszont ovatosan,mert ha nicns benne E betu,akkor nem engedik at muszakin.(felteve,h g.ci a muszakiztato) ez ugyebar eredeti japan belpiacos,es csak a stanley van benne.emiatt majdnem visszavagtak.de banom,h nem tette,olyan pert akasztottam volna a nyakaba...
a nore csak egy erdeklodo volt.hal' isten azonnal elvitte
erdekes a motorra tobben jelentkeztek,pedig mindkettonel megvolt a kotelezo olajcsere
öcsipók
De menjenek már a picsába el...15.000-et kifizetek és várok 3-4 hetet és akkor 60 napig érvényes papírt kapok?....szemétládák...

Megkértem az okmányirodánál egy ismerősömet, hátha tud segíteni, meglátjuk mit tud tenni... :( de azért hétvégén kakucs-ra kimegyünk mindenképp! Lehet csatlakozni! :P
Nagyon nagy, okosba megoldás nincs. Újabb 15 papír kiadás sajnos
ez egy burkolt önkritika volt szóval ok.
viszont most szombaton Szombathelyre menek tréningezni
Nem a hringre megyünk, mért lenne motor(kor)-hoz kötve? :) nagyon nagy para szerintetek ha 20 nappal lejárt az eredetiségvizsga? Nem lehet valahogy okosba megoldani? :S
Én szívesen mennék
Már ha nem lesz (motor)korhoz kötve, talán az fz még belefér
Viszont szutyok időben nem szívesen megyek 100km-nél többet
No hazaértem, holnap megyek el a motorért, drukkoljatok, hogy hazafelé ne legyen gebasz :S :) kerüljenek el a rendőrök is!

Ádi akkor ki akarsz jönni?Elkísérhetnél a hazaúton ha van kedved :) meg akkor megverhetnéd a jardot is ha köcsögösködik! :D
Reggelt! Kéne találni egy olyan (közeli) időpontot és helyet, ami mindenkinek jó, szerintem innen a fórumról sokan szívesen eljönnének :)
Bocs. A Vadkert is jó, csak legyünk páran. Most tente,mert az 1-24 óra kicsit megviselt a piacon.
Basszus, én biztos nem tudok elmenni. Egy kint élő régi jó barátom jön hozzánk 7végére családostól... nem húzhatok el 1 napra. Ha véletlen nem jön össze nekik, én elmotorozok arra, tőlem csak 100 km.
Látod így mindjárt más.
És nem is tűnsz műmájernek.