Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha fzr 400 rr exup könnyített hajtókarok , polírozott főtengely, vég seb. 240-250 km/h
No még 32.000 a moci. Mikor fogom tudni ezt a kölcsönt vissza fizetni te jó ég...de legalább kész lesz reméljük tényleg...
De suttyó :D:D:D:D

és akkor milyen dobot tudnék rátenni amitől faszásabb lenne a hangja?Pontosan kérdezem....márka - méret - ár
pöttyösen. Ha kikerül a hangtompító szar, tökös lesz a hangja.
egy gyáriban ugy képzeld el h o dobban kb 2x odavissza megy a szusz, kamrákra van osztva azion kis lukak és ugy. a sportdob általában egy nagy cső, benne egy perforált köztük hangtompító szar.
Valaki elmagyarázhatná Nekem, hogy miben különbözik egy nyitott egy zárt kipufogótól és milyen a sportdob felépítésügyileg. Érdekelne továbbá az, hogy a kis rakétámra milyen kipufot lehetne tenni, hogy kicsit tökösebb hangja legyen :)
Megköszönném!El tudod akkor küldeni nekem e-mailbe?

tamas pont kovesdi kukac gmail pont com
Az komoly!Sokat nem jártam még ott!Kicsi a világ!Miért utánfutóval vitted a motort a pályára?
Nem kell újra csinálni a kresszt!A 2 év a minimum aminek meg kell lennie,ha több az nem számít!Tudok adni egy tel. számot akinél érdemes megcsinálni!Én nála raktam le mindent,nagyon korrekt!A Nagykőrösi úti piac mellett van,biztos jártál már ott!
Sziasztok!

Van egy barátom, akinek FZR400 a van (1993). Szeretne 4db irányjelzőt (komplett) és egy plexit szerezni. Tudtok e valami jó helyet. ahol kap esetleg a yamahájához cuccot?

Segítségeteket köszönve: imik74
Kell a f@sznak hát majd meglátom akkor, fasza lenne ha nem kéne a kressz újra...én sosem motoroztam papírforma szerint, de mindig elkerültem a baleseteket és mindig figyeltem mindenre magam körül....csak magam miatt estem el azt is csak 1x :D mondjuk akkor nem röhögtem, lenulláztam a lábam.... csontosabban a térdem :D
Mit nyavajogsz, hisz király dolgod van

Én odaadnám a korlátlanomat (az 1000rest hozzá ajándékba), meg a 43 évemet. Cserébe csak a 21 éved kell

Mehet a csere ?
Ja, én. És ott a linkben, hogy nem kell kresz, csak forgalom, és a két év legyen meg. Kis kersgéléssel biztos lesz, aki pár tízesért megcsinálja a korlátlanost.
én írtam.
De valaki itt a kategóriák miatt tolt egy linket. Azon nem volt fenn, csak hogy forgalom meg rutin kell. mááá nemtom... Elbizonytalanodtam. Az a biztos ha rákérdezel.
Az a baj, amit itt alább valaki írt is, hogy az Ak-m 2 évnél régebbi, jóval...akkor pedig kresszt is újra kell tennem...f@szom. Nincs most pénzem meg időm jogsizgatni, télen lesz időm, de pénzem akkor se több...SHIT....
baktay kávézó-pizzázó? uncsitesóm viszi a pizzarészt
neeem akarod tudni mennyibe kerülne idén még meglehet az a jogsi.. én az M3as autópályánál csináltam, zugló végénél kb, és pikkpakk megvolt, fasza ksi cb400as hondákkal, ami nem is rossz. sőt van egy ilyen honda jade-jük, 250 sornégy
Amennyi pénz lenne a papír abból lerakod a külömbözetit!Nekem 50ezer volt és két hét!Egyszer mentem vezetni egy héten,aztán vizsga!
Tud valaki Pesterzsébet - Soroksár környékén olyan embert aki ezt megtudja nekem csinálni?Jó lenne ha nem kéne csak emiatt letenni az A-t. Most se időm, se pénzem erre nincs...
Hát, akármerről nézed, meghaladja a limitet...
Ezek a forgalmi szerinti adatok? Mert akkor elég gáz: rendőrnek odaadod az iratokat, nézi, korlátolt, nézi a másikat, 33kW... aztán vagy szól, vagy nem, de nála a labda Ha amúgy más miatt sáros vagy, vagy nagy az arcod, vagy rossz kedve van - véged.

Én körbekérdeznék, hogy lehet 25kW alá vizsgáztatni, mikor megvan a papír, vissza, oszt jóvan.
Szerintetek nagyon gáz ezt Ak-val vezetni? Nagyon g.ciznek a rendőrök? :S
teljesítmény/saját tömeg arány - 33kW/146 kg

0.22 :S
Persze, megengedjük meg a rendőr is, csak ne lássa

http://www.motorosoktatom.hu/i...
Különben itt vannak a kategóriák, nem tudom, a frézid milyen kW és hány kg.