Sajnos már többször is próbáltam kitölteni az adatlapot, de valamiért.Hiába modosítom csak a nick nevem jelenik meg .Lehet, hogy az opera nem teccik a forumnak, de hát még próbálkozok.
Az enyém 93-as, de még nem láttam egy FZR-n sem olyan telót, mint ez. Lehet, hogy ez nem eredeti, nem tudom biztosan, tárgyaltuk már itt. Nézd meg a képet, ha ilyen a tiéd, megmérem.
Látod kedves fórumtárs. tőled is kérhettek volna már hasonlót, ezzel tudtál volna segíteni máson, ha legalább néhány alapdat ki lenne töltve az adatlapodon. (pl. milyen motorod van)Nem kell, hogy terheld a szervert (ahogy korábban írtad) képeiddel, de azt a néhány bitet, amit a publikus adataid foglalnának, talán belehetne áldozni.
Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni. Akinek 91-93 között gyártott 1000 van. Az első teleszkőp átmérője érdekelne a felső ill az alsó kormánykifli között?
Hűű dio ez pontosan olyan mint az enyém :P Nézd csak meg :P Csak az enyémen fekete a plexi...Ádáméról még majd lenyúlom a fehér féklámpát :P Mert nekem pirosra színezett műanyag van :/ Na nem mintha attól sokkal jobban gyorsulna Látom nem laksz hozzám közel, de azért valamikor ha kész lesz a vasam összegurulhatnánk, mert az idomok felrakásában jó segítségedet venném :D persze csak ha van kedved!Írj msn majd!
Qray motorját most én képviselem és csajt nem adott hozzá :D szóval ez átb@szás :D az ár se csökkent, szóval ez megintcsak :D cejj-cejj, hát mit szóljak így Én?A találkára szívesen elmennék!Ma vitték próbakörre a motorkát a szerelők, elméletileg készen van de remélhetőleg még ma hívnak, hogy mi a szitu. Valami gond volt a szűrőház-al talán, nem nagyon értettem a telóba. Ha kész van, akkor hétvégén kakucsra kimegyünk Ádámmal elvben kicsit edzeni meg szokni a gépet - persze csak lájtosan - meg nem ártana már a papírokat is megcsináltatni ééés jogsi sem ártana :D
az hozzátartozik, hogy 4 napot dolgoztam a 60q fáért az erdőn... Egyébként víz fúrott kútból és hidroforral van, így víz és csatornadíj számla sincs. hivatalosan kertség (nem belterület) így szemétszállítás sincs, azt sem kell fizetni. (Melóhelyen telegórom majd a konténert reggelente) Viszont így 1 km az aszfalt sajna, mert földút van. De, azt kibirom... Összességében csak villany számla lesz, de fullos lesz a kégli így is.
tök durva h egyhavi itteni kislakás fűtésszámlájából elfűtetek egy telet.. és még kertipartyzni is lehet, meg van hova betolni, meg bütykőni a motorkát.. királyság.
http://www.vasparipa.hu/hu/tur...
így már működni kell.
Mind el is vitte kpróbálni?
És a motort?