Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Terasz............
Én reggel dolgozni.(mint minden rendes ember)
Egyébként meggyógyítottam Frézi melegjárati asztmáját alapjárat felett.
én az erdőre megyek, majd ha hazajöttem Forma1, na utána kerülök egyet én is.
Nekem is délelőtt családi vásár látogatás. Délután meg ménes legeltetés.. Igaz lehet menni kéne Szigetszentmiklósra, mert találtam egy jó bukót. Márha még meg van.
délelőtt lemosom a kocsit, de az olajkályhát nem lesz időm előszedni pedig jön a hideg
Ki hova megy holnap? Úgy látszik, marad a holnap du-i Szegedi gyalogosok ijesztgetése.
Köszi, megfontolandó!
felújítás? www.futomu-tuning.hu nem dolgoznak drágán. Veszel egy más motorból bontottat, kérdéses állapotban és ugyanitt is lehetsz ezt meg megcsináltatod és folytathatod a pénzköltést a többi részen
Esetleg nem tudja valaki fejől, hogy a FZ750-be (87-es Genesis) a sajátján kívül még milyen hátsó rugóstagot lehet beépíteni.
Vagyis ami egy az egybe jó hozzá

Sajnos kezd szétcsúszni a motorom futóműve. (még az elejét sem csináltam (csináltattam) meg, de valszeg a feneke sem százas.
A lehetőség: bontó, donor gép, új cucc. De egy hasonló korú donorból sem hiszem hogy jobbat veszek ki mint amilyen most van benne, pedig lenne viszonylag olcsón.
Persze. a képeken Skoda van, és Kinga van. A Skoda is és a Kinga is Balatonfüreden került lefotózásra valamikor június végén. Csak, most megtaláltam a képeket, és gondoltam megosztom veletek.
Valami információt fűzöl a képekhez azért? :)
Holnapra jó pályázást annak aki megy, tessék sokat videózni!
szépen dorombol. (tudom-tudom, hajnal van.. MEgyek minnyá melózni azéé vagyok fenn. túlóra.)
Ezazzz!Fenn van a vidi :P
No átkonvertáltam a vidit mert szerintem az mp4 formátum miatt nem tették fel. Mostmár divx-es avi.Ha ez se jó nekik akkor bekaphatják...
hmm. jólesett..
Széles utat! :)
igen. reméljük.
na megyek megjáratom a vasat, mert már 1 hete nem gurultam vele.
Én azt vallom, hogy minden nap nyerek a lottón, mert sosem veszek :) Igen, befürödtem a motorral és eléggé szomorú vagyok, hogy nem jó, de ezt kell szeretni...imádkozom, hogy hétfőn azzal hívjon a szerelő, hogy csak kis gond volt, mehetek is érte és nyelezzem amíg csak tudom... :) reméljük, hogy így lesz...
fasza motort, amire ugyanúgy költeni kell, mert lássuk be, ennyiért nem adnak új R1-et.... HA használt, akkor feltétlen olajcsere, karbi pucolás esetleg, szelephézag nézelődés. Ez nem megy, ott beteg, ezt kókányolták azt nézték be.. stb. stb. Persze megúszhattad volna olcsóbban is, de... szerencse kérdést Szerintem ne vegyél lottót felesleges pénzkidobás.
ábrus, nem az volt a gond :) a kar alatt van a biztosíték és az szétcsúszott... most már az a része jó, csak alul nagyon dadogott ma, úgyhogy visszavittem a szervízbe ahol meg mondták, h öcsém ez biza 2 henger csak, fenn meg néha 3. Úgyhogy most hétfőn megint szét és meglesik mi a fasz van megint. Ha a kompresszió nagyon nem ment el 9 körülről akkor nagyon nagy gond egyenlőre talán nincs.

Jól megszoptam ezzel a motorral, 420.000-nél tartok, ebből már milyen komoly gépet tudnék venni...vagy egy fasza kurvát 1 évre...no mindegy, ez az élet...
Én is most cseréltem. De az enyém 6eFt-ba került. Akkor az biztos jobb.Spéci,tunning vagy csak a haszonkulcs nem stimmel...
nekem a tavaszon cserélték, nekem sem ment. Szerintem népbetegség, mint a madárinfluenza.
Ott kattog a fékkar alatt.Kis fekete izé és a fékkar pöcke nyomkodja.(egyébként az enyém is sz@rakodik,hol átad,hol nem) 3500 Ft környéke az új.
A hátsó fékemé viszont jó,tehát látják hogy mi van.
Eh :D hol is van pontosan az a kapcsoló? :D