Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dio bammeg én vettem meg Q-ray-től az FZR-jét...kis gondd volt vele Feri szerint én meg most 140-nél állok majd meg, de faszás állapotba lesz....majd még egy vadiúj idom szettet csináltatok rá adamfzr-el :D és akkor olyan állapotba lesz, hogy BESZ@RSZ :) elméletileg holnap hozhatom el akár, de még meglátjuk...kell bele valamit bitang akksi, mert ami benne volt az kuka. Meg a gyertyák is mind kuka, abból is kell 4 vacsiúj...szóval van hova elbaszni a pénzt :)
hello:Dismét itt! amugy ezt a kompresszio lecsökkenést nekem irtad?:) mert mi még betudtuk inditani a motort igaz kicsit kerepelt de nem észleltünk kompresszio hiányt!:)amugy a nálad képen láthato fekete motort ö vette meg?aza pomázi srác?:)elöre is kösszi:)
én valahol azt olvastam, hogy a gázolaj se nyerő. A műanyagos gumis izét tönkreteszi. Viszont petróleumra azt írták hogy kafa hozzá.
Köszi.
gázolaj/petróleum jobb, a benyát a tankba töltsed. De a lánctisztítóanyag sokkal gyorsabb eredményt hoz, persze drágább
Hello,
Kérdés: láncot mivel lehet tisztítani? Tudom van lánctisztító spray, de azon kívűl benzinben lehet mosni?(csak azért kérdezem mert ugye ott vannak kis O gyürűk ami gumi és nem biztosz h szereti)
Kösz.
Ja.
digital ignition az a gyújtásmodul ettől még kereshetsz fesszabot, de azt is fogsz kapni, nem gyújtást
Hi!
Yamaha FZR 400 (1WG) hoz keresek feszültségszabályozó (Digital Ignition) egységet, de még sehol nem sikerült találnom. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
egy matt fekete R6r.. az álom baze. Na yakomoto szerelője azt mondta hogy ezt a 10w40 dolgot nagyon benézzük ezekhez a 250esekhez, és emiatt nyíródik ki minden 250es.. aszondja tegyme csak bele a 20w50et, meg fogok lepődni miylne tuti lesz.
szted ha benne lennek a felso 100ezerbe akkor egy FZRem lenne? neeem,egy ducati 748-as.es miutan szarrahajtottam,vennek egy masikat.azt osszetornem,es vennek egy bmw-t.aztan kicsit tulkoltekeztem,ezert csak egy R6-ot
mi a szimmeringcseret otthon megcsinaltuk egy du. a lenyeg,felhuzod az elejet,ki a kerek,ki a ket teleszkop,szetkap a telo,ki a szimmering,vissza am asik,osszerak,berak,kerek be,leengedes kesz. kozbe vmikor betoltod az olajat.ha inden igaz van felul a szaron egy kis lyuk.mi ott toltuk bele.ha a fenti csavart kicsavarod,akkor szetugrik az egesz.ott istolthetsz bele,csak nehezebb osszerakni:) egy pici fecskendo,sok turelem csdakra kepes:)
szerintem mazo vagy, plusz ha a világ 90%-át megkérdeznénk erről a majd egy gurigás buktáról simán lemilliomosozna.. (ugyebár a világon valami meglepően nagy háynad soha nem telefonált pl, szal hozzájuk képest midneképp milliomosgeci vagy, dem ég MO-n is a felső 10 max 100ezer )
viszont lehet hülye kérdés, de a telóba olajat (ami olaj nem mint a fékfolyadék ami nem olaj )csak annak széthúzásával tok tölteni? meg egy szimmering csere mekkora baszakodás meg pénz?
nekem a legnagyobb költésem az olajcsere violt. JA! nem is.. nyikorgott a himbarendszer, és azt lusta voltam én szétszedni, így szerelő karbipucoválással szinkronnal megcsinálta 25ér asszem.
szoval szted en mazochista vagyok?mert milliomos tuti nem
igazad van nem fogalmaztam teljesen szabatosan. Ami még hiányzott belőle: mazochisták és milliomosok vegyék és költsenek rá sokat
azt konkrtan nem neked irtam:)
amugy a volt enyemnek nem tom mi a baja,errol az uj tulajt kell kerdezni.ami tuti,h a kompresszio lecsokkent, szamomra erthetetlen okbol.de errol o tobbt tud,mert 3 honap alatt,ahogy hallom sok minden tortent
ez még dejóhoz mené előtt volt, csak közben lepasszerotlam az asszonyt h csapjam neki kicsit.
nincs festés, oylan amilyen, másik oldala pirosfehér.
nekem mindig indul, soha nem csinál eztmegazt..
De közben hála istennek szépen van alapjárat veszi a fordulatot is megy és minden oké vele csak mikor kitolom ráadom a gyujtás pumpál párat az AC majd leáll ráíndítok és ahogy jár a motor ujra elkezd hangosan tekerni az AC folyamatosan mint mikor üres a tank és csak teker hagosan !
vagy nem nekem irtad?:D
:D:D:D:Dfull hibátlan idom van rajta és a festés is elég jo minöségüre sikeredett:Dneked volt valami baja amotorodnak? amugy épp kivan szedve a blokk:Dmert a srácnál fötengös lett:D