Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségeteket kérném , hogy mitől van az hogy indítás után mikor már jár a gép alapjáraton az AC/pumpa ugyan olyan hangosan teker folyamatosan mintha ki lenne fogyva a benzin?
akokr had' gratulaljak:) sok volt a festes?gondolkodom en is rajta,demeg csak tervezgetek...
bazmeg ez szombati kép apa.. van itt aki látta is, kérdezd őt!
hát egy pomázi sráctol vettem a motort!:D
ha hiszed ha nem, ez a motor náluink dekkolt pár hétig most, az ő haldokló akksijával mentem eccekéccer (már akkor is csak betolásra bármenyni töltés után )
ezt még régen néztem, de már akkor is oylan fura szögben állt az első villa..
tuti nem,pesti,es most kelti eletre.par HSZszel ezelott beszeltunk itt rola,olvass vissza. te debrecen kornyekerol vetted,ha jol remlik.
nem tudod hol lakik a srác?:D:Dlehet a tiedet vettem meg:O:O
ne hazudj! a tied mar nem igy nez ki amugy mi van vele,vannak mar idomjaid?sikerult beszerezni oket?most mintha ebayen egesz olcson lattam volna hozzavalot.
sajna mar nem az enyem.epp itt beszelunk rola,h mi a gondja.P071-nek adtam el meg majusban.en mar nagyobbra valtottam,egy 600-as Fozoro szemelyeben. nem mellesleg ebbol a szinbol es tipusbol ha jol tudom 3 van az orszagban:) ebbol 2 a forumon:D persze ebbol a tipusbol mas szinben van boven,foleg piros-feher,de a "mienk" eleg ritka.gyonyoru.nekem elso latasra szerelem volt, es ahogy a mostani gazdajat nezem,neki is:)
fékfolyadék fiam, fékfolyadék.. de hallod.. most ha az a cél hogy menjen, akkor mi a fasznak cserélgetik neked a foyladékokat. ok olaj legyen ha nagyon akarják, de azt én magamnak 6-7ezerből szűrőstül kicseréltem akksit meg nem hiszed el apáméknak bajuk lett vagy valami, és vettek bele.. 6ezer valamenyni volt.
mármint a te motorod..D:D:D:
most látom qray h detto ugyan ilyen az enyém is szinre mindenre...:)
na arra nem emlexem,h nalam mar oylan volt-e,v kesobb lett olyan.ezt ne mneztem.bar ott gumitomites volt,szoval nem feltetlenul okoz gondot.
a vicc az,h amikor en felujitas elott nezettem kompressziot,akkor nagyobb volt ezeknel az ertekeknel:) aztan felujitottam.es most meg megint ilyenek? vmi nagyon nagy gebasz van itt. sztem a vezerles mellett a szelephezagok is el lettek allitva. csak ez magyarazza.
A képet nagyítva látszik hogy a szelepfedél tömítő felülete(belsők) olyan mintha reszelővel vagy valami kemény tárggyal dolgozták volna meg.(nem a barnás foltokra gondolok)
Bár a megjegyzésem a kompresszióértékekre vonatkozott.
ha szet van szedve,latod a dugokat.ha belevert,eleg eselyes a dolog.ha a dugok epek,akkor szerencsed van.
hanyszor szedtuk szet,meg raktuk ossze,mire sikerult jol beallitani:) 1mm mocskos sokat jelent!
mit nem vettem meg rajta eszre?
hat ez erdekes,mert en,mikor megcsinaltam a gepet olyan eros volt a kompresszio benne,h jobban ment,mint gyari koraban. (sajnos a mi hibankbol kicsit megtuningoltuk,ezert tort el a szelep) ha kicsereltetek a hengerfejet,akkor ennek mennie kellett volna.a kompresszio a szelepek rossz beallitasai miatt elszokhet.sztem a hengerfejben kell keresni a bajt. a szelepek ujak,v felujitottak voltak.csak be kellett volna rakni az uj hengerfejbe,es tokeletes. mi tortent,ezt nem csinaltatok meg?
a masodik kepen el van allitva a vezerles.ugye nem csinalt bajt?
Hát nekem is eléggé halvány!
Sajnos a motoros ismereteim elég haloványak, úgyhogy maradunk az imádkozásnál, holnap délelőtt kiderül... :) mára jó éjt, holnapra meg széles utat Nektek!
Mit kéne megnézni/átnézni?
Nem feltétlenül.Csak akkor ha "előrébb"rakták el a vezérlést.(magyarul előbb nyitja a szívószelepeket,vagy később zárja a kip.szelepeket)
HA a kép készítésekor a főtengely a jelnél volt(felső holtpont) és ez az állás fent,akkor később nyitott a szívószelep és "csak" szimplán sz@rul járt(vagy be sem indult)akkor nem érhetett bele a dugattyúba,tehát mákod van.Ha nem akkor:
1, max 2 fog van elrakva, nem kéne bajuk lenni a szelepeknek
Szia szaki::) Mikor szerelünk kicsit?. Át kéne picit nézni, mert közeleg szeptember vége, meg jó lenne beszélgetni is kicsit. Remélem a Romániai túrából lesz valami. ha valakit érdekel szívesen szólok ha megvan az időpont.