nagyon nagy választék nincs. Megnéztem a MOL román kúthálózati térképét. Kolozsvár ? OTt már én is jártam. nagyon szép. Mondjuk a hegyoldalra néző (ott a hatalmas temető) panelek látványa komoly. + URSUS sör. hmm...
Sziasztok!
Érdekelne pár alkatrész 1000 Exup-hoz.
-első féktárcsa
-első teló
-gyujtó trafó
-dupla kereklámpás fejidom,és az ahhoz tartozó balos oldal idom.
Aki tud nekem segíteni,léci irjon a gellaci@freestart.hu ra.
Segítségeteket előre is köszönöm.
H1N1 már nekem megvolt, mégse temetődtem el :) idei Sziget fesztivál negatívuma...
Azok az árak, amiket írtam anyagköltséggel együtt értendők, plusz a munkadíj is benne van, ami van, hogy 5 perc, de van, hogy 3 óra. Majd feldobok délután egy képet a kompresszióról, tessék okulni belőle :)
én mintha román rendszámú járműveket látnék... és a kresz táblák is érdekesek. Ha romnia, és sok nagy ház, akkor talán valami közeli nagyvárosa lehet. Nagyvárad?
No Tessék! Én meg inkább elmentem.......... Na hova is ? Aki a képekből kitalálja, 1 üveg piát kap:::: Gyulám lemaradt. most értem haza 2*/ sz@rrá áztam, Halas után ,Üllésen meg semmi.
holnap nézek sebességet.
pontosan ez a baj eszt mondta nekem is az esztergályos ismerösöm ,hogy nem lehet befogni rendesen csak vártam ábrus fönökünk válaszát de amugy is ha belegondolunk igy is vékony és ha még leszednek belöle az igazság ott lenne ,hogy db ja lenne 10 ezer és akkor nem lázadoznánk persze az ujnak
Mert már leírtam párszor.Röviden:túl vékony az anyagvastagság,ezért esztergapadon berezeg és "karcos" lesz,köszörülésnél meg ha van benne akár egy kicsi hullám(elvetemedés a hőtől)akkor a mágnesasztal olyan erős hogy "kihúzza" egyenesre,megköszörülik(akár többszörös ide-oda forgatással oldalanként) és amikor elengedi a mágnes "kirúgja"magát és ott a hullám megint.
Ipari robotokat gyártó (nem gyengén felszerelt) cégnél van ismerősöm akik mindent bevetettek hogy jó legyen de be kellett látnom hogy tényleg nem megy.(két teljes garnitúrát vittem,sokat javultak de egyik sem lett tökéletes)
Sokan megmondták de nem hittem senkinek.(pedig igaz)
Aztán vettem két bontottat 15-ért.(király lett)
Remélem nyertem! Hol sörözünk?
A középső képen a ferde tornyokról egyértelmű, hogy ez Olaszország, Pisa
Hol isszuk meg ?
Érdekelne pár alkatrész 1000 Exup-hoz.
-első féktárcsa
-első teló
-gyujtó trafó
-dupla kereklámpás fejidom,és az ahhoz tartozó balos oldal idom.
Aki tud nekem segíteni,léci irjon a gellaci@freestart.hu ra.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Azok az árak, amiket írtam anyagköltséggel együtt értendők, plusz a munkadíj is benne van, ami van, hogy 5 perc, de van, hogy 3 óra. Majd feldobok délután egy képet a kompresszióról, tessék okulni belőle :)
holnap nézek sebességet.
Ipari robotokat gyártó (nem gyengén felszerelt) cégnél van ismerősöm akik mindent bevetettek hogy jó legyen de be kellett látnom hogy tényleg nem megy.(két teljes garnitúrát vittem,sokat javultak de egyik sem lett tökéletes)
Sokan megmondták de nem hittem senkinek.(pedig igaz)
Aztán vettem két bontottat 15-ért.(király lett)