jó is lett volna. A héten táppénzen voltam, mert rámjött a kehesség. Mameg ez erdőn voltunk a téli tüzelő miatt. Nem ültem motoron majd 2 hete már. Ez van. De, ha jobban leszek, kerülök egyet. Még mindig nem 100%, bár már nem lázasodok be esténként, meg 100 km-en nem 100 zsepit fogyasztok.
Az olyan vicces,hogy amikor itt voltatok akkor mondtad hogy először úgy voltál a hatos váltóval,hogy kár volt belerakni és lehet vissza kéne tenni a régit mert ezt tisztára hülye érzés használni.(aztán meg megszoktad és király lett)
képzeld ábrus tényleg elsietem a müszerfalat még mindig nem áltam neki mert nem tudok igazad volt de hát ez van hétfőn visszamegyek a korházba és remélem aszt mondják ,hogy keddtöl aszt csinálok amit akkarok tehát a motort elsösorban meg a munka persze
Az enyém nem tudom, miért nem 6-os...pedig 92-es. Előtte, még a régi vasvázas FZ is 6 gangos volt. Amúgy ez pofára olyan, mint a tied (már a váz, lengővilla - a faridomom nem olyan faxa :)
Az enyém nem mérvadó mert hosszabb a végáttétel mint a gyári(amire emlékszem 140-nél 4500f/min,260-nál kb:8000f/min) ez még az FZR műszerfallal volt 18/45-ös áttétellel.
Most viszont a CBR ford.mérőjét kalibrálnom kéne mert egy kicsit többet mutat mint kellene.(csak hát hozzáférni)
Én is csak ma délben tudtam meg, különben beraktam volna ide :)
Így nem volt senki ismerős, hozzácsapódtam egy speedmotoros társasághoz..egész napos különben, az igazi buli most kezdődik (az ivós )
Ma vettem észre hogy az első fékre nem világít a féklámpám. Még nem néztem meg mi kínja,de ahogy behúzom a kart, nem kattan a kapcsoló. Mennyi egy új kapcsoló, és hol lehet venni?
Thomas ezt még egyszer ne kérdezd,mert Ábrus haragos lesz!Lejjebb már írta hogy nem lesz jó.A kocsiké kissé vastagabb,onnan még van mit leszedni,attól még stabil marad,de ha eleve vékony a tárcsád,nincs értelme.Ábrus megrendeltem,de nem tudom mikor lesz meg,még beszállítás alatt van.
Egyébként meg nem tehetek róla, nehéz felfogásom.
Most viszont a CBR ford.mérőjét kalibrálnom kéne mert egy kicsit többet mutat mint kellene.(csak hát hozzáférni)
Így nem volt senki ismerős, hozzácsapódtam egy speedmotoros társasághoz..egész napos különben, az igazi buli most kezdődik (az ivós )
Déli részleg, senki sem volt Pusztaszeren ma? Volt ott egy tali, átmentünk Ópusztaszerre is, körbejártuk bent az emlékparkot motorral, jó volt